"Ο γιος μου νόμιζε πως είμαστε ξαδέλφια"


Εξομολογητική και αρκούντως αποκαλυπτική ήταν η Άντζελα Δημητρίου για τον γιο της Βαγγέλη, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Studio 4.
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς έμαθε ο γιος της ότι δεν είναι ξαδέρφη του, αλλά η μητέρα του, αναφέροντας ότι τον γέννησε στα 15 της, με αποτέλεσμα η θεία της να τον υιοθετήσει και αυτό το μυστικό να μείνει κρυμμένο για 27 ολόκληρα χρόνια.

«Πάντα μέσα μου είχα ένα “αχ και ένα βαχ” αλλά ποτέ δεν το έλεγα προς τα έξω. Γιατί να μην έχω έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει, γιατί στη δουλειά μου να τρώω τόσο μπούλινγκ. Η δύναμή μου ήταν ότι κάποια στιγμή αυτό το παιδί έπρεπε να μάθει ποια είναι η μάνα του. Αυτό το παιδί από την κλινική έφυγε χωρίς τη μάνα του, πήγε σε άλλο σπίτι, υιοθετημένο. Τον πρόσεχα από μακριά πάντα, όλα τα χρόνια. 
Όταν απολύθηκε και ήρθε και με βρήκε με τη γυναίκα του. Με είχε σαν ξαδέρφη του, δεν ήξερε τίποτα. Ήθελα να του το πω γιατί η θεία μου έφυγε από καρκίνο. Όταν έφυγε, θεώρησα καλό να του πω όλη την ιστορία… Πιάνεται από την καρέκλα και μου λέει “Θέλω να μου πεις ποιος είναι ο πατέρας μου”. Τον πήρε τηλέφωνο, μίλησαν… 

Του είπε : 
“Δεν πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος γιατί δεν εκτίμησες αυτή τη γυναίκα που με γέννησε”. Το υιοθέτησε η αδελφή της μητέρας μου. Νόμιζε ότι ο πατέρας του ήταν ο θείος μου. Αφού πέθανε η θεία μου, του είπα όλη την ιστορία. Τον πήγαμε στην εκκλησία μαζί με τον πατέρα του, κάναμε έναν πολύ ωραίο γάμο. 

Έχω δύο εγγόνια, η μία είναι 24 ετών και έχει το όνομά μου και ο εγγονός μου απολύθηκε από φαντάρος και είναι στη Γερμανία. Τους βλέπω όποτε μπορώ» ανέφερε με εξομολογητική διάθεση η Αντζελα Δημητρίου και πρόσθεσε, «Όταν είπα την αλήθεια στον γιο μου, ένιωσα ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω μου… Η μάνα μου δεν μπορούσε να το πει στον Βαγγέλη γιατί ένιωθε ενοχές. Από την άλλη, έπρεπε σαν καλή μάνα να του το πω. 
Απελευθερώθηκα! 
Η Όλγα στην αρχή είχε σοκαριστεί γιατί όλα τα χρόνια μου ζητούσε αδελφάκι και ξαφνικά της φέρνω ένα μεγάλο παιδί και να της πω ότι είναι αδέλφια. 
Το “Ποια θυσία” είναι γραμμένο για τον γιο μου. Και το “Δύο φωνές” είναι για την κόρη μου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη