"Γεννητούρια" στην οικογένεια των μεγιστάνων της Ελληνικής εφοπλιστικής δυναστείαςΜαμά για δεύτερη φορά έγινε η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, πριν από λίγες μέρες η αγαπημένη εγγονή της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μια νέα, δυναμική εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα, σύζυγος, το πρώτο εγγόνι της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, πρωτότοκη θυγατέρα της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, σύζυγος του Φίλιππου Λαιμού, με τον οποίο τον Μάρτιο του 2018 απέκτησαν την πρώτη τους κόρη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2017 στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγορίου.

Η Μαριάννα Γουλανδρή σπούδασε στο Istituto Marangoni και στη συνέχεια στο London College of Fashion. Κόρη της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, βρισκόταν από μικρή στο πλευρό της γιαγιάς της, παρακολουθώντας το σπουδαίο έργο της στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Η ίδια είναι επικεφαλής του «ELPIDA Youth», της νέας γενιάς του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της, δείχνοντας το θαυμασμό, την εκτίμηση και την αγάπη για τη γιαγιά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Για μένα προσωπικά, το μεγαλύτερο πρότυπο, όσον αφορά το επιχειρείν, είναι η γιαγιά μου. 
Με δίδαξε πώς να δημιουργήσω μια επιτυχημένη επιχείρηση με το να είναι 100% αφοσιωμένη στην οικογένεια και τη φιλανθρωπία, ενώ την ίδια στιγμή έγινε ένα ελληνικό πρότυπο για όλο τον κόσμο».

Αυτά είχε πει η Μαριάννα Γουλανδρή, μην κρύβοντας το θαυμασμό, την εκτίμηση και την αγάπη για τη γιαγιά της, όταν το 2015 λάνσαρε με μεγάλη επιτυχία τα δικά της μαγιό, του brand «Marianna G», και έγινε μια από τις νεαρότερες και πλέον δυναμικές επιχειρηματίες σε παγκόσμια κλίμακα.


Πλέον, τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά με κοσμήματα, που κυριολεκτικά κάνουν θραύση για το στιλ και τη φινέτσα τους, με το brand «Marianna Lemos». Τα κοσμήματά της έχουν φορεθεί από μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης και άλλα εξέχοντα δημόσια πρόσωπα, καθώς και από διεθνείς διασημότητες και influencers.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη