Θεσσαλονίκη : Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 41χρονη έγκυος, πριν εξαφανιστεί


Θεσσαλονίκη : Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 41χρονη έγκυος, πριν εξαφανιστεί
Την Δευτέρα 01/01/2024 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης η Γεωργία Μουράτη 41 ετών. 
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν την Πρωτοχρονιά.

Ο σύντροφός της, με τον οποίο είναι μαζί περίπου τρία χρόνια, περιέγραψε στο Star τις τελευταίες στιγμές μαζί της αλλά και τις κινήσεις του όταν κατάλαβε ότι η 41χρονη Γεωργία έχει εξαφανιστεί.

Όπως είπε, προσπάθησε να της τηλεφωνήσει αλλά το κινητό της ήταν κλειστό. Στη συνέχεια την αναζήτησε στη δουλειά της όπου δεν την βρήκε, ενημέρωσε τις Αρχές και αμέσως μετά την οικογένεια της συντρόφου του, η οποία και έκανε δήλωση εξαφάνισης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η 41χρονη έστειλε δύο μηνύματα σε διαφορετικό χρόνο και με διαφορετικό περιεχόμενο. Ο ένας παραλήπτης ήταν ο ίδιος και ο άλλος η μητέρα της. Κατά τα λεγόμενά του, σε εκείνον η Γεωργία έγραφε ότι πηγαίνει στο σπίτι της, καθώς δεν συζούσαν ενώ στη μητέρα της έλεγε ότι δεν θα επιστρέψει στο σπίτι της αλλά θα πάει στη δουλειά.

Πρόσθεσε ότι η αστυνομία έχει ερευνήσει το σπίτι του και το κινητό του, του έχουν πάρει DNA και πλέον περιμένει να μάθει τι έχει συμβεί στην σύντροφό του. "Είναι ζήτημα κομβικής σημασίας να βρεθεί το στίγμα της κινητής τηλεφωνίας" επισήμανε.


Το τελευταίο μήνυμα
Παράλληλα, η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" έφερε στο φως το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 41χρονη στον σύντροφό της:

"Καλημέρα αγάπη μου... Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι... Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ... Σε αγαπάω" φαίνεται πως έγραψε, λίγες ώρες αφότου έφυγε από το σπίτι του όπου είχαν περάσει το βράδυ μαζί.

Ο σύντροφός της της έστειλε μήνυμα ζητώντας εξηγήσεις, χωρίς ωστόσο να λάβει καμία απάντηση. Κατά τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό, τόνισε ότι σκοπεύει να προσλάβει και ιδιωτικό ντεντέκτιβ για να βρεθεί η σύντροφός του, ενώ όπως είπε, ούτε οι φίλες της γνώριζαν ότι είναι έγκυος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γεωργία, για την οποία έχει εκδοθεί Missing Alert, είναι μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη