Η 39χρονη, έσφαξε τον εραστή της μπροστά στα μάτια της γυναίκας του


Με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη και αιμόφυρτο εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον 43χρονο ξυλουργό επι της Ελευθερίου Βενιζέλου και κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας .

Ως καθ’ ομολογίαν δράστιδα της επίθεσης σε βάρος του 43χρονου ενω βάδιζε προς το όχημά του κατα την έξοδο από το σπίτι στο οποίο διέμενε με τη σύντροφό του, η 39χρονη ερωμένη του, η οποία έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του στο σημείο.

Ο 43χρονος ξυλουργός, βγήκε το πρωί του Σαββάτου (20/01-08.00) από το σπίτι για να μεταβεί στο μαγαζί και η 39χρονη ερωμένη του επιτέθηκε πισώπλατα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας η σύντροφος του 43χρονου πραγματοποίησε κλήση ότι κάτω από το σπίτι της εκτυλίσσεται αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. 
Είχε προηγηθεί η κλήση της σύζυγου του θύματος, η οποία ενημέρωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της να μαχαιρώνουν τον άνδρα της, καθώς ένας ακόμα περίοικος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Στο σημείο μετέβη πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χαλκίδας ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν το θάνατο του 43χρονου.

Η 39χρονη η οποία παρέμεινε στη σκηνή εγκλήματος με αιματηρά εκτυπώματα στα ρούχα και τα χερια της, φέρεται να διατηρούσε παράνομη σχέση με το θύμα, και κατά τη σύλληψή της, φέρεται να παραδέχθηκε πως “εγώ το έκανα, μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, με απειλούσε”. Η δράστιδα ωστόσο φέρεται να ισχυρίστηκε ότι για τα κίνητρα και με λεπτομέρειες θα αναφερθεί στην προανακριτική απολογία της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χαλκίδας.

Κατα την αυτοψία στο χώρο, κοντά στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος έξω από την πόρτα του οδηγού εντοπίσθηκε και δεύτερο μαχαίρι με αιματηρές κηλίδες το οποίο παρελήφθη ως πειστήριο και εχει αποσταλεί προς εξέταση στα Εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή και της νόμιμης συντρόφου του 43χρονου, η οποία βγήκε στο μπαλκόνι και είδε την επίθεση με το μαχαίρι και τη δολοφονία του.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χαλκίδας ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη