Pret A Manger : Στην Θεσσαλονίκη το πρώτο κατάστημα της στην Ελλάδα


Η άφιξη στην Ελλάδα των ξεχωριστών καταστημάτων Pret Shops, της φημισμένης για τα φρέσκα παρασκευάσματά της και τον βιολογικό καφέ της Pret A Manger, μέσα από ένα πλέγμα συνεργασίας που περιλαμβάνει τον κορυφαίο όμιλο ποτών SSP και τη Fraport Greece, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή επέκταση των εν λόγω καταστημάτων.

Κάνοντας την αρχή από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, η Pret A Manger έχει στόχο να αποτελεί σταθμό Ελλήνων και ξένων επιβατών σε τέσσερα συνολικά αεροδρόμια της Ελλάδας μέσα στο 2024.

Ειδικότερα, η Pret A Manger, η Fraport Greece και η κορυφαία εταιρεία τροφίμων και ποτών σε σημεία ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος SSP ανακοίνωσαν ότι στα πλαίσια της συμφωνίας τους, η Pret πρόκειται να εγκαινιάσει, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου 2024, τρία ακόμη καταστήματα στα αεροδρόμια της Κω, της Μυκόνου και της Ζακύνθου.

Οι επιβάτες θα έχουν έτσι την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού που περιλαμβάνει φρέσκα σάντουιτς, σαλάτες, επιλογές ζεστού φαγητού, αρτοσκευάσματα, κάθε είδους σνακ και φυσικά ζεστά και κρύα ροφήματα.

Η Pret δραστηριοποιείται πλέον σε 16 αγορές και σε 3 ηπείρους, ενώ αναμένεται να έχει 700 καταστήματα σε όλο τον κόσμο έως το τέλος του 2023. 
Τον περασμένο μήνα, η Pret ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στη Βαρκελώνη, ως μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της για τη δημιουργία 70 νέων καταστημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία την επόμενη δεκαετία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη