Με ισόβια απειλείται καθηγήτρια που αποπλανούσε μαθητές και μαθήτριές της


Την αποπλάνηση σημαντικού αριθμό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών ενώ δούλευε σε σχολείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ ομολόγησε η 38χρονη εκπαιδευτικός, Έλεν Φίλιπς, η οποία εργαζόταν στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

Σύμφωνα με την συμφωνία που έκανε με την ομολογία της σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τη μέγιστη ποινή που είναι τα ισόβια, η Φίλιπς ορισμένες φορές είχε ερωτικές συν ευρέσεις ταυτόχρονα με περισσότερα από ένα αγόρια.

Μεταξύ άλλων η 38χρονη εκπαιδευτικός ομολόγησε ότι προσπάθησε να πείσει ένα 15χρονο αγόρι να φύγει κρυφά από το σπίτι του για να τη συναντήσει προκειμένου να έχουν ερωτικές επαφές στις 22 Δεκεμβρίου 2022. 
Η Φίλιπς φέρεται να έστειλε στο ανήλικο αγόρι μηνύματα μέσω Facebook και όταν ο 15χρονος της είπε ότι δεν μπορεί να φύει τότε εκείνη του υποσχέθηκε αλκοόλ και στοματικό σεξ αν τα καταφέρει. 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Φίλιπς έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει στο αγόρι δικαιολογίες που θα μπορούσε να πει στη μητέρα του για να φύγει κρυφά από το σπίτι του.

Εκτός από το Facebook η 38χρονη εκπαιδευτικός φέρεται να χρησιμοποιούσε πλατφόρμες όπως το Snapchat αλλά και γραπτά μηνύματα για να πείσει παιδιά να τη συναντήσουν προκειμένου να τα αποπλανήσει.

Μητέρα ενός εκ των ανήλικων θυμάτων της 38χρονης είπε ότι ο γιος της περιέγραψε πώς «η Φίλιπς τους είχε φέρει αλκοόλ 3-4 φορές. Δεν το χωράει το μυαλό μου το τι έκανε αυτή η γυναίκα».

Η 38χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη τον Απρίλιο της περασμένης χρονιάς όταν δύο ανήλικοι κατήγγειλαν βιασμό από εκείνη, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις το διάστημα 6 Ιουλίου-15 Αυγούστου του 2022 όταν ήταν 16 ετών.

Η ανακοίνωση της ποινής της 38χρονης έχει προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου με την ίδια να αντιμετωπίζει μια ποινή από 10 έτη έως ισόβια.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη