Βουλγάρα ξόδεψε 22.000 ευρώ για να έχει τα «μεγαλύτερα χείλη του κόσμου»


Βουλγάρα ξόδεψε 22.000 ευρώ για να έχει τα «μεγαλύτερα χείλη του κόσμου»
Μια Βουλγάρα influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τα «μεγαλύτερα χείλη του κόσμου» κάνει φέτος δώρο στον εαυτό της περισσότερα συμπληρώματα, αλλά η οικογένειά της δεν το εγκρίνει.

Η 26χρονη Αντρέα Ιβάνοβα , κάνει δώρο στον εαυτό της νέο πληρωτικό υλικό κάθε Χριστούγεννα. Μάλιστα, πέρσι δημοπράτησε φιλιά έναντι μετρητών σε μια προσπάθεια να χρηματοδοτήσει την ακριβή της συνήθεια.

Και ενώ ανυπομονεί να κάνει ντεμπούτο με το νέο της στόμα, το οποίο της έχει κοστίσει συνολικά περίπου 22.000 ευρώ, η πρώην φοιτήτρια φιλοσοφίας ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια και οι φίλοι της «ανησυχούν» για την υγεία της.

Θέλει επίσης να βρει σύντροφο, αν και έχει δυσκολευτεί με αυτό στο παρελθόν, αλλά θα δεχτεί κάποιον μόνο αν είναι άνετος με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

«Πιστεύουν ότι κάτι κακό θα συμβεί σε μένα και ότι όλες οι επεμβάσεις ομορφιάς μπορεί να οδηγήσουν σε θανατηφόρες συνέπειες στο μέλλον», εξήγησε.

«Είμαι ενήλικας και αποφασίζω τι να κάνω με το σώμα μου. Κάθε χρόνο, κάνω δώρο για τον εαυτό μου νέα fillers. Κάνω στον εαυτό μου νέες ενέσεις υαλουρονικού οξέος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Μου αρέσει να μπαίνω στην Πρωτοχρονιά με πολλές ακόμα νέες διαδικασίες και fillers».

Η Andrea, η οποία ξεκίνησε τη μεταμόρφωσή της το 2018, σχεδιάζει να περάσει την εορταστική περίοδο περιτριγυρισμένη από φίλους και οικογένεια τρώγοντας άφθονο φαγητό και τώρα θέλει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα μεγαλύτερα μάγουλα.

Την Πρωτοχρονιά, θα υποβληθεί σε περισσότερες διαδικασίες για να αναδείξει το πρόσωπό της - παρόλο που δεν είναι καν απολύτως σίγουρη πόσα fillers έχει αυτή τη στιγμή.

«Δεν ξέρω ακριβώς πόσα έχω στο πρόσωπό μου. Τα βάζω συνεχώς εδώ και χρόνια, οπότε η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη. Μου αρέσει να κάνω αισθητικές επεμβάσεις για το πρόσωπό μου, είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω περισσότερες».
Είμαι πολύ χαρούμενη με τα νέα μεγαλύτερα χείλη μου και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα που θα κάνω σε όλο μου το πρόσωπο».

Αλλά αποδεικνύεται ότι οι φίλοι και η οικογένεια της Andrea δεν είναι οι μόνοι που αποδοκιμάζουν αυτά που κάνει στο πρόσωπό της.Δυσκολεύεται στα προσωπικά της λόγω των χειλιών της
Η Άντρεα παραδέχτηκε προβλήματα με την ερωτική της ζωή ως αποτέλεσμα της αντισυμβατικής εμφάνισής της, αφού είχε υποβάλει ανεπιτυχή αίτηση για εκπομπή παιχνιδιών γνωριμιών.
Το μοντέλο του Instagram είχε αποκαλύψει στο παρελθόν τι ψάχνει σε μια σχέση - λέγοντας ότι θα δεχτεί μόνο κάποιον που την αποδέχεται για την εμφάνισή της.

Η 26χρονη πρόσθεσε: «Αν έχω σχέση με κάποιον και μου πει ότι νιώθει άβολα όταν περπατά στο δρόμο μαζί μου ή δημόσια, τότε θα χωρίσουμε».
«Θα νιώσω άσχημα ή προσβεβλημένη, οπότε θα πρέπει να ψάξω για έναν νέο σύντροφο που δεν θα θεωρεί εμπόδιο την εμφάνισή μου.

«Θα ήθελα να ερωτευτώ τρελά και αληθινά και να γνωρίσω τον κατάλληλο σύντροφο για μένα, γιατί η αγάπη είναι το πιο όμορφο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη