Η άτυχη 20χρονη Ρουσλάνα, που δεν άντεξε το "Lolita express"


Η αποσφράγιση των δικαστικών εγγράφων στην υπόθεση του αυτόχειρα Αμερικανού επενδυτικού συμβούλου Τζέφρι Επστάιν που εκπόρνευε νεαρά και συχνά ανήλικα κορίτσια "πασάροντάς" τα σε μεγάλα ονόματα της πολιτικής, του επιχειρηματικού κόσμου και του διεθνούς τζετ σετ, φέρνει στο φως προσωπικές τραγωδίες.
Μια τέτοια είναι η κατάληξη της Ρουσλάνα Κορσούνοβα, τοπ μόντελ από το Καζακστάν, που το 2008, σε ηλικία μόλις 20 ετών, αυτοκτόνησε.

Η νεαρή Ρουσλάνα που είχε αρχίσει μια υποσχόμενη καριέρα στον χώρο της μόδας έκανε βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Γουόλ Στριτ, δύο χρόνια μετά την εμπλοκή της στα δίχτυα του Επστάιν.


Η Ρουσλάνα ήταν από τα περιζήτητα ονόματα στις πασαρέλες της εποχής, ενώ είχε γίνει το πρόσωπο για την καμπάνια του αρώματος του οίκου Nina Ricci.

Όπως αποκαλύπτει η DailyMail.com, λίγο πριν από το η κοπέλα είχε ταξιδέψει με το ιδιωτικό τζετ του Επστάιν, ένα ειδικά διαμορφωμένο Boeing 727 που το αποκαλούσαν "Lolita Express", στο ιδιωτικό νησί του, το Little St James που αναφέρεται πλέον ως "το νησί των παιδεραστών".

Το διάστημα πριν την αυτοκτονία της, φέρεται να είχε ενταχθεί σε μια σέκτα ενώ όπως προκύπτει από τα στοιχεία στα δικαστικά έγγραφα πρέπει να κακοποιήθηκε πολύ βαριά κατά τη συμμετοχή της στα ταξίδια και τα πάρτι του Επστάιν. 
Η σύνδεση όμως του θανάτου της με τη δράση του Επστάιν αποκαλύπτεται μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων.

Το επίμαχο ταξίδι της Ρουσλάνα με το "Lolita Express" έγινε τον Ιούνιο του 2006. Μαζί με φίλους του Επστάιν, είχε επιβιβαστεί στο Boeing της ακολασίας με προορισμό το ιδιωτικό νησί.

Δεν έχει γίνει γνωστό με ποιο τρόπο έγινε η γνωριμία του Επστάιν με τη Ρουσλάνα Κορσούνοβα. Τη νεαρή κοπέλα είχε εντοπίσει κυνηγός ταλέντων που είχε δει τη φωτογραφία της σε περιοδικό αεροπορικής εταιρείας όπου πόζαρε ως νεαρό μοντέλο από τη Ρωσία που ονειρευόταν να ταξιδέψει στη Δύση.
Η κοπέλα, που τα περιοδικά μόδας αποκαλούσαν Ρωσίδα Ραπουνζέλ, είχε τραγικό τέλος που πλέον συνδέεται με την κακοποίηση που υπέστη από τον Επστάιν ή το ανθρώπους του κύκλου του.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη