Το μέλι από την Χαλκιδική που κατέκτησε την έκθεση του Μιλάνου


Το ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ σαγηνεύει το Μιλάνο : 
Απόλαυση οι γευσιγνωσίες του μελιού από την Ελλάδα

Η γνωστή έκθεση Artigiano in fiera στο Μιλάνο, που πραγματοποιήθηκε 2-10 Δεκεμβρίου, φέτος φιλοξένησε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης, με την Ελληνική επιχείρηση "ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ" από την Αρναία Χαλκιδικής, να κερδίζει τις καρδιές και τον ουρανίσκο του εκλεκτού κοινού.

Με ένα όνομα που εκφράζει την ποιότητα και τον αγροτικό χαρακτήρα, το Μέλι Γεωργάκα παρουσίασε την ποικιλία των μελιών που παράγει σε μια εντυπωσιακή γευσιγνωσία. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια ποικιλία γεύσεων που προσφέρει το Ελληνικό μέλι.

Στο μοναδικό Ελληνικό περίπτερο της έκθεσης, το Μέλι Γεωργάκα έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με την ευχάριστη ατμόσφαιρα και την εξυπηρέτηση που προσέφερε κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρίας, να μάθουν για τις διαδικασίες παραγωγής και να εξερευνήσουν τις γεύσεις των προϊόντων. Υπεύθυνη της Ελληνικής συμμετοχής ήταν η κυρία Ελένη Σαρικώστα, δημοσιογράφος και αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της έκθεσης Artigiano in Fiera.

Η εντυπωσιακή παρουσία της επιχείρησης προκάλεσε πραγματικό ενθουσιασμό. 
Άνθρωποι από διάφορες γωνιές του κόσμου συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν τα μοναδικά μέλια, και η ανταπόκριση ήταν άκρως εντυπωσιακή.











Οι επισκέπτες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την αυθεντική γεύση και την εξαιρετική ποιότητα του μελιού. Η θετική ανταπόκριση αποδεικνύει ότι η επιχείρηση καταφέρνει να συνδυάσει την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας προϊόντα που κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών.

Οπως αναφέρει στο olathessaloniki.com ο υπεύθυνος της επιχείρησης Αργύρης Γεωργάκας 
‘’Η εμπειρία στο Μιλάνο αποτελεί μόνο την αρχή για το ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ. 
Η επιτυχημένη συμμετοχή μας στην έκθεση ανοίγει νέους ορίζοντες και ενισχύει τη φήμη του Ελληνικού μελιού στον κόσμο της γαστρονομίας. 
Συνεχίζουμε να προσφέρουμε προϊόντα ψηλής ποιότητας, διατηρώντας πάντα την αγάπη και τον σεβασμό προς τη φύση και τον πελάτη μας.
Η επιτυχία μας στο Μιλάνο είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσήλωσης στην ποιότητα και την καινοτομία. Στόχος μας δεν απλώς να παράγουμε μέλι, αλλά τα προϊόντα μας να δίνουν αξία στον κόσμο και να δημιουργούμε εμπειρίες γεύσης που αφήνουν εντυπώσεις.
Θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε τη μοναδικότητα των μελιών μας. Το όραμά μας είναι να διαδώσουμε την αγάπη και τη γνώση για το Ελληνικό μέλι σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Ευχαριστούμε το Μιλάνο για τη θερμή υποδοχή και τον κόσμο που αγκάλιασε τα προϊόντα μας. 
Η ανταπόκριση του κοινού μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να προσφέρουμε γεύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.’’

Γνωρίστε τα μέλια Γεωργάκα και ανακαλύψτε τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας, μέσα από το site της επιχείρησης honeygeorgaka.com



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη