Εξελίξεις στη δραματική υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου


Εξελίξεις στη δραματική υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που αγνοείται από την Παρασκευή και ενώ είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή του Μεσολογγίου, σημειώνονται όσο περνούν οι ώρες.
Στις αστυνομικές Αρχές του Μεσολογγίου βρίσκεται ένας 50χρονος άντρας, ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για την υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη (4.01.2024).

Ο 50χρονος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο από το Μεσολόγγι. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρωστούσε χρήματα στον 31χρονο. 
Εκείνος, όμως, φέρεται να ισχυρίζεται ότι του τα είχε δώσει του νεαρού, όμως η οικογένειά του, υποστηρίζει ότι ποτέ δεν του επέστρεψε το χρηματικό ποσό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψή του με την κατηγορία περί όπλων, γιατί κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι, και δεν συνελήφθη για την εξαφάνιση του 31χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε εξ αρχής ότι κάποια στιγμή, που τελείωσε το κυνήγι, χώρισαν με τον 31χρονο στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού στο ύψος των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου και ο καθένας πήρε το δρόμο του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μεσολόγγι έχουν καταφτάσει αξιωματικοί της αστυνομίας από την Πάτρα, ενώ τις έρευνες, κυρίως όσο αφορά στις τηλεφωνικές επικοινωνίες, συνδράμουν και ειδικοί της ΕΛΑΣ από την Αθήνα.

Ο αγνοούμενος Μπάμπης Κούτσικος ήρθε στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Την εξαφάνισή του δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ η οικογένειά του το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Ιανουαρίου.

Η μητέρα του δήλωσε ότι ο γιος της ταξίδεψε από το εξωτερικό για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του και το πρωί της περασμένης Πέμπτης έφυγε από το σπίτι για κυνήγι. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Με τη δήλωση της εξαφάνισης άρχισαν έρευνες στην περιοχή που είχε αναφέρει ότι θα πήγαινε για κυνήγια, αλλά δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο.

Ουσιαστικά πρόκειται για την περιοχή ανάμεσα στην πόλη του Μεσολογγίου και τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος του Πανεπιστημίου.
Οι έρευνες, τις οποίες συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης, και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αναμένεται να επεκταθούν και προς την περιοχή της λιμνοθάλασσας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη