Πώς θα κυλήσει η νέα χρονιά για τα 12 ζώδια - Aναλυτικές προβλέψεις


Οι αστρολογικές προβλέψεις της χρονιάς που έρχεται
Όσα προβλέπουν τα ζώδια για το 2024.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 θα είναι η χρονιά με τις λιγότερες αλλαγές και αναταραχές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ενώ ο Πλούτωνας συνεχίζει να σας προκαλεί, στις 21/1 μεταβαίνει στον Υδροχόο, που είναι ένα πιο συμβατό ζώδιο, και βρίσκετε καλές διεξόδους για να εκφράσετε τις ιδέες σας και να υλοποιήσετε όσες είναι μελετημένες διεξοδικά. Στις 2/9 επιστρέφει στον Αιγόκερω και μέχρι τις 19/11 επανέρχονται στην επιφάνεια θέματα καριέρας και μελλοντικοί στόχοι που έμειναν ημιτελείς. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα κυνηγώντας νέες ευκαιρίες, προσέξτε, όμως, καθώς η ανταγωνιστική σας διάθεση θα δημιουργήσει αντιπαλότητες. 
Η συγκεκριμένη θέση είναι πολύ ευνοϊκή για τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου που ασχολούνται με την πολιτική. 
Στις 20/11 εισέρχεται και πάλι στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2044. 
Οτιδήποτε δεν λειτουργεί για εσάς και αφορά φιλικές σχέσεις και ιδανικά θα το αφήσετε πίσω προκειμένου να εξελιχθείτε. 
Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας δίνουν έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις προσωπικές σας ανάγκες αντίστοιχα, που σημαίνει πως θα έχετε κατασταλάξει σχετικά με τις προτεραιότητές σας και θα απελευθερωθείτε από περιοριστικές και αρνητικές συμπεριφορές που έχουν αντίκτυπο στον ψυχισμό σας. 
Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, παραμένει στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι τις 25/5 που εισέρχεται στους Διδύμους, τονίζοντας τον τομέα της επικοινωνίας. 
Ο Δίας είναι ισχυρός όσον αφορά τη βελτίωση της προώθησης υπηρεσιών, τις συνδέσεις και τις εμπορικές διαπραγματεύσεις. Τομείς που μπορούν να βελτιωθούν είναι οι πωλήσεις, η εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, η συλλογή και αναμετάδοση πληροφοριών.

ΤΑΥΡΟΣ
Η χρονιά σάς βρίσκει στην πιο τολμηρή και ενδιαφέρουσα φάση της ζωής σας, καθώς οι επαγγελματικές ευκαιρίες σάς χτυπούν την πόρτα, ωστόσο θα εργαστείτε σκληρά για να χτίσετε θεμέλια. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, παραμένει στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης μέχρι τις 21/1, οπότε μεταβαίνει στον Υδροχόο, τονίζοντας τον τομέα της καριέρας και της φήμης. Στις 2/9 επιστρέφει στον Αιγόκερω και μέχρι τις 19/11 ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή σπουδές θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας ή τις γνώσεις σας. Ορισμένοι από εσάς θα μετοικήσετε σε μακρινό προορισμό και θα συνάψετε σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας. 
Η συγκεκριμένη θέση είναι πολύ ευνοϊκή για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου που ασχολούνται με τη δημοσιογραφία και τις εκδόσεις. Στις 20/11 εισέρχεται και πάλι στον Υδροχόο και ξεκινά μια μακράς διάρκειας πορεία, φέρνοντας νέες τεχνολογίες και μέσα που, αν τα αξιοποιήσετε, θα αυξήσετε τη φήμη σας. 
Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό φέρνουν σε αντίθεση τα επαγγελματικά σας με την υγεία, κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση. Ο Δίας παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 25/5 αυξάνοντας την αισιοδοξία και τη γενναιοδωρία σας, φέρνοντας τύχη και νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Έπειτα περνά στους Διδύμους που για εσάς είναι ο τομέας των χρημάτων. 
Κατά τη διάρκεια αυτού του μακροπρόθεσμου κύκλου θα αυξήσετε τα κέρδη σας και θα κάνετε μια σημαντική αγορά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2024 είναι η χρονιά που αφήνετε πίσω δυσάρεστες αναμνήσεις και ατενίζετε το μέλλον με περισσή αισιοδοξία. Μέχρι τις 21/1 που παραμένει ο Πλούτωνας στον τομέα των κοινών σας πόρων θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για προσωπικές σας ανάγκες, ενώ παράλληλα μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να σταθεροποιείται και θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. 
Η συγκεκριμένη θέση αφορά τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. 
Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο επηρεάζεστε το 1ο δεκαήμερο και δίνετε έμφαση στην πνευματική σας ανάπτυξη. 
Στις 2/9 επιστρέφει στον Αιγόκερω και μέχρι τις 19/11 επανέρχονται στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που αφορούν οφειλές και κέρδη μέσω τρίτων, ενώ στις 20/11 εισέρχεται και πάλι στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2044. Μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους, να πάτε σε καινούργια μέρη ή να μάθετε νέα πράγματα που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό μπορεί να προκαλέσουν κάποια σύγχυση αν δεν συμβαδίζουν οι επιθυμίες σας με αυτές του συντρόφου σας και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με νηφαλιότητα. 
Η πιο σημαντική διέλευση της χρονιάς είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας στις 25/5. Αυτός ο συναρπαστικός κύκλος συμβαίνει μόνο κάθε δώδεκα χρόνια. 
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες και την τύχη με το μέρος σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και κυνηγήστε τα όνειρά σας


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα αφήνετε για λίγο στην άκρη τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα δίνετε περισσότερη έμφαση στους στόχους σας και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας. Ο Πλούτωνας παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι τις 21/1 και επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Σχέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα θα περάσουν έντονες διακυμάνσεις και θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Θα ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες ή θα εκτιμήσετε όσους έχετε ακόμη κοντά σας; 
Αυτό είναι κάτι που αφορά εσάς, ωστόσο είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρετε έπειτα από ώριμη σκέψη. Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στρέφεστε στην ολοκλήρωση των σπουδών, ταξίδια και νέες εμπειρίες θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα αναπτύξετε το δίκτυο των γνωριμιών σας. Ένα διάστημα που πέφτουν οι ρυθμοί σας είναι από τις 2/9, που επιστρέφει στον Αιγόκερω, και μέχρι τις 20/11 που θα εισέλθει ξανά στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2044. 
Η ζωή σας θα αλλάξει αισθητά και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 η Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό θα δοκιμάσουν σχέσεις με ηλικιωμένους ή μπορεί να χρειαστεί να τους φροντίσετε και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια. Ο Δίας στις 25/5 εισέρχεται στους Διδύμους και είναι πιο εύκολο να αξιοποιήσετε τα κρυμμένα ταλέντα ή τις επιθυμίες σας και να επιδιώξετε με περισσή αποφασιστικότητα προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.


ΛΕΩΝ
Η νέα χρονιά φέρνει ευκαιρίες για σταθεροποίηση των επαγγελματικών σας και θα βάλετε ισχυρά θεμέλια καθώς έχετε δουλέψει σκληρά προκειμένου να αναγνωριστούν οι δεξιότητες και οι προσπάθειές σας. Μέχρι τις 21/1, που παραμένει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, θα είναι μια καλή εποχή για να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, μια και δεν θα υπάρχουν σημαντικά άγχη που θα ρίχνουν το ηθικό σας. Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο ενεργοποιείται ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων και επηρεάζεστε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει μια καινούργια συνεργασία που θα αυξήσει τα κέρδη σας ή να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. 
Από τις 2/9, που επιστρέφει στον Αιγόκερω, και μέχρι τις 20/11, που θα εισέλθει ξανά στον Υδροχόο, θα έχετε την ευχέρεια να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για να πάρετε αποφάσεις που θα ορίσουν τη ζωή σας σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό δείχνουν ποια θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις σπουδές και νέα εγχειρήματα χρήζουν βελτίωσης και σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε λεπτομέρειες προκειμένου να αποφύγετε πιθανές παγίδες. 
Ο Δίας στις 25/5 εισέρχεται στους Διδύμους και ανοίγει ένας νέος κύκλος με έντονη κοινωνική ζωή, καινούργιες γνωριμίες και ενασχόληση με τα κοινά. Φέτος είναι η χρονιά που θα είστε πολύ δημοφιλείς και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως, το πιο σημαντικό σας κέρδος όμως θα είναι η ηθική ικανοποίηση που θα πάρετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα ασχοληθείτε μέχρι τις 21/1 με τα αισθηματικά σας και τα παιδιά. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του κοινού μέσω της προώθησης των ταλέντων σας. Από τις 21/1, που εισέρχεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, και μέχρι τις 2/9, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα επικεντρωθείτε στα επιχειρηματικά σας πλάνα, ενώ παράλληλα θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Με την επιστροφή του στον Αιγόκερω θα γίνουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να αφορούν την ερωτική σας ζωή, όπως ένα γάμος, η συμβίωση με το ταίρι σας ή μπορεί υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Στις 20/11 επιστρέφει ξανά στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει για πολλά χρόνια, και θα έχετε σημαντική εξέλιξη όσοι κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. 
Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό φέρνουν στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και καλείστε να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απολαύσεων και ικανοποίησης προσωπικών σας αναγκών έρχεται η εποχή που θα βάλετε ένα μέτρο στις δαπάνες σας, προκειμένου να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Ο Δίας στις 25/5 εισέρχεται στους Διδύμους και ο τομέας της καριέρας και της φήμης παίρνει την ανιούσα. 
Η τύχη θα ευνοεί τους τολμηρούς, αρκεί να μη σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και κάνετε επιπόλαια ανοίγματα. Με σωστά μελετημένες κινήσεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα σας δικαιώσουν. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας γάμος με κάποιο εύπορο άτομο με το οποίο θα έχετε διαφορά ηλικίας.


ΖΥΓΟΣ
Η φετινή χρονιά θα είναι πιο διασκεδαστική από τις προηγούμενες κι επιτέλους θα πάρετε τα πάνω σας, καθώς είχατε αφήσει στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες λόγω υποχρεώσεων. Μέχρι τις 21/1 που εισέρχεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας θα απορροφούν την ενέργειά σας και θα κλείσετε κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες. Ενδεχομένως να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση ή η αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι αυξημένη μέχρι τις 2/9 που παραμένει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και ένας νέος έρωτας είναι καθ’ οδόν. Μην αφήσετε ανασφάλειες του παρελθόντος να σας σαμποτάρουν και προσπαθήστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. 
Η επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα διαρκέσει μέχρι τις 20/11 και μπορεί να προκύψει ένα οικογενειακό ζήτημα που θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας και να θέσετε νέες προτεραιότητες. Από κει κι έπειτα, ο ερχομός ενός παιδιού θα απορροφά την ενέργειά σας για αρκετά χρόνια και θα ζήσετε υπέροχες στιγμές. Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό σάς καλούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας ή μία συνεργασία, αλλά θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα για να ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις σας. Με την είσοδο του Δία στους Διδύμους στις 25/5 σπουδές, ταξίδια, εκδόσεις και νομικές υποθέσεις θα ευνοηθούν και οι εξελίξεις θα είναι πολύ ευχάριστες. 
Κάποιοι θα ολοκληρώσετε τις σπουδές και θα ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις, ενώ κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο μαθημάτων ή ένα καινούργιο εγχείρημα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 είναι η χρονιά της επικοινωνίας, των νέων εμπειριών και των προκλήσεων. Μέχρι τις 21/1, που εισέρχεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, θα αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω εμπορικών συναλλαγών, ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψετε και μια νέα συμφωνία που θα εκτινάξει τα κέρδη σας. Σχέσεις με οικείους θα επανεξεταστούν και θα αποστασιοποιηθείτε από άτομα που ρίχνουν το ηθικό σας. Εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις και συχνές μετακινήσεις θα ευνοηθούν. Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την έλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και θα διοχετεύετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας στη φροντίδα αγαπημένων προσώπων. 
Στις 2/9 επιστρέφει στον Αιγόκερω και μέχρι τις 20/11 προκύπτουν κάποια ζητήματα που θα αφορούν υπογραφές συμβάσεων ή μπορεί να έχετε συχνές μετακινήσεις για να διευθετήσετε περιουσιακά σας θέματα. Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό τονίζουν τον άξονα εργασία - υγεία και σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε πού υπάρχουν ελλείψεις και πού χρειάζονται βελτιώσεις. 
Αν έχετε αφοσιωθεί στα επαγγελματικά σας και έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, βάλτε νέες προτεραιότητες και ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Η πιο σημαντική διέλευση της χρονιάς είναι η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 25/5. 
Τα οικονομικά που αφορούν κοινούς πόρους, κληρονομιές και οφειλές θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν με τον πλανήτη της αφθονίας που ενεργοποιεί τον συγκεκριμένο τομέα ή μπορεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας μέσω μιας συνεργασίας και να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. 
Εύνοια θα έχουν και τα ερωτικά σας, αρκεί να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που ανταμείβονται οι κόποι σας και αναβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής σας. Μέχρι τις 21/1, που εισέρχεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά και θα έχετε την ευχέρεια να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ενδεχομένως να κάνετε και μια σημαντική αγορά την οποία προγραμματίζατε πολλά χρόνια. Από τις 21/1 και μέχρι τις 2/9, που επιστρέφει στον Αιγόκερω, ξεκινάει ένα διάστημα πολλών επαφών και μετακινήσεων και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Όσοι ασχολείστε με το marketing, τις δημόσιες σχέσεις και την εκπαίδευση θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και θα αυξήσετε τη δημοτικότητά σας. 
Στις 20/11 εισέρχεται και πάλι στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό δείχνουν πού υπάρχουν ελλείψεις και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις με το ταίρι σας, τα παιδιά ή τους φίλους. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις ανάγκες σας με ψυχραιμία, κάτι που δεν θα είναι δύσκολο για εσάς, καθώς είστε η ήρεμη δύναμη που επαναφέρει τις ισορροπίες. 
Ο κυβερνήτης σας Δίας εισέρχεται στις 25/5 στους Διδύμους και ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μέσα στους επόμενους μήνες θα προκύψει μια νέα συνεργασία που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, ή ένας γάμος. Αν είστε σε σχέση, να ξέρετε πως είναι ιδανική η συγκεκριμένη διέλευση για επισημοποίηση της σχέσης σας, επομένως ξεκινήστε να οργανώνετε το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα χρονιά φέρνει τη μεταμόρφωση και θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι τις 21/1 που θα παραμείνει ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας θα επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και στη βελτίωση της εμφάνισής σας. Η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και θα ζήσετε έναν νέο έρωτα που θα έχει διάρκεια. 
Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια και θα κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Μέχρι τις 2/9 που επιστρέφει στο ζώδιό σας θα είστε πιο διεκδικητικοί και θα είναι εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Από τις 20/11 γυρίζει και πάλι στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει για πολλά χρόνια, και θα συμβούν σημαντικά γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή σας. 
Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό σάς υπενθυμίζουν πως πρέπει να ρίξετε περισσότερο βάρος στην οικογένεια και την καριέρα αντίστοιχα, που σημαίνει πως για κάποιο διάστημα θα είστε επικεντρωμένοι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάποιο άλλο στις φιλοδοξίες σας. Τα καλύτερα όμως έρχονται από τις 25/5 που εισέρχεται ο Δίας στους Διδύμους και ο τομέας της εργασίας παίρνει την ανιούσα. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναζητήσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και θα εκτιμηθούν οι δεξιότητες και οι υπηρεσίες σας. 
Η υγεία σας θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορείτε να αφιερώνετε χρόνο στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα έντονης μοναχικότητας και περισυλλογής, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό, όμως το 2024 είναι η χρονιά που θα είστε πρωταγωνιστές. Μέχρι τις 21/1, που εισέρχεται ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, μελετήστε όλες τις λεπτομέρειες των μελλοντικών σας σχεδίων, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε. Από κει κι έπειτα, θα έχετε όλο τον χρόνο στη διάθεσή σας για να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα και να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Στις 2/9 επιστρέφει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και μέχρι τις 20/11, που γυρίζει ξανά στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για πολλά χρόνια, θα ρίξετε τους ρυθμούς σας και θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. 
Ίσως αποφασίσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις σχέσεις σας, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα παραμελείτε τον εαυτό σας. 
Η αυτοβελτίωσή σας θα αποτελεί προτεραιότητα και η εξέλιξή σας θα είναι σημαντική. Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό αφορούν την επικοινωνία και την πνευματική σας ανάπτυξη αντίστοιχα. Πλέον καλείστε να διαμορφώσετε νέους τρόπους προώθησης υπηρεσιών, εκδόσεων και ιδεών προκειμένου να ανταποκριθείτε στις επιταγές της νέας εποχής. 
Από τις 25/5, που εισέρχεται ο Δίας στους Διδύμους, ξεκινάει ένας νέος κύκλος με επιτυχίες σε επενδύσεις και ερωτικά ζητήματα. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες η τύχη θα είναι με το μέρος σας και κάποιοι θα δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια, ενώ κάποιοι άλλοι θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Αξιοποιήστε με κάθε τρόπο αυτό το ευνοϊκό διάστημα.


ΙΧΘΥΣ
Με επικοινωνιακή διάθεση ξεκινάει το 2024, που θα διαρκέσει μέχρι τις 21/1 που εισέρχεται ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας και θα βρείτε νέες διεξόδους ψυχαγωγίας. Από κει κι έπειτα θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην οργάνωση των μελλοντικών σας σχεδίων και δεν αποκλείεται να αλλάξετε ρότα αν διαπιστώσετε πως δεν πληρούν τις ανάγκες σας. 
Η ανάγκη σας για μοναχικότητα θα είναι αυξημένη μέχρι τις 2/9 που επιστρέφει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20/11 – γυρίζει για πολλά χρόνια στον Υδροχόο. Σε κάποιες φάσεις μπορεί να αμφισβητείτε την ορθότητα των αποφάσεών σας και να είστε σε δίλημμα, ωστόσο, αν κρατάτε κάποιες αποστάσεις, θα ξεκαθαρίσει η σκέψη σας και θα προχωράτε με αποφασιστικότητα προς την επίτευξη των στόχων σας. 
Στις 25/3 η Πανσέληνος/Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και στις 8/4 η Έκλειψη Ηλίου/Νέας Σελήνης στον Κριό δείχνουν πού υπάρχει εσφαλμένος τρόπος διαχείρισης των οικονομικών σας. Ενδεχομένως να κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας, αφήνοντας στην άκρη οφειλές και ανάγκες που προκύπτουν, ή να δίνετε όλα τα χρήματά σας για να εξοφλήσετε λογαριασμούς και να μην κρατάτε τίποτα για τον εαυτό σας. 
Με την είσοδο του Δία στους Διδύμους στις 25/5 ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο που θα αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Κάποιοι θα έχετε χαρές επειδή θα πραγματοποιήσετε το όνειρό σας και θα αγοράσετε το δικό σας σπίτι, ενώ κάποιοι άλλοι θα αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω της ακίνητης περιουσίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη