Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, καρμικές γνωριμίες κι εξελίξεις σε περιμένουν, σήμερα Δευτέρα, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό. Παράλληλα, η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει πιο πνευματώδη κι εντείνει την επιθυμία σου να εξελιχθείς ως προσωπικότητα. Προστατεύεις την προσωπική σου ζωή και δεν επιτρέπεις στα κακόβουλα μάτια να μάθουν τι συμβαίνει στην καθημερινότητά σου. Αυτό σε κρατάει ενεργειακά προστατευμένο, αποτρέποντας τους κρυφούς εχθρούς να σε βλάψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία μοιραία γνωριμία σε περιμένει εκεί έξω! Μην αφήσεις την ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη. Μάλιστα, εσύ δεσμευμένε, θα έχεις πολύ σημαντικές και καθοριστικές εξελίξεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να ενδυναμωθούν μέσα από την αναζήτηση νέων γνώσεων κι εμπειριών πάνω στο αντικείμενο εργασίας σου. Αν η φύση της δουλειάς σου απαιτεί συχνές μετακινήσεις, σήμερα πρόκειται να αυξηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στις φιλίες σου. Διανύεις μία ημέρα που είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, ανοιχτός σε νέες επαφές και κυνηγάς λίγο παραπάνω τους στόχους και τα προσωπικά σου όνειρα και τις φιλοδοξίες. Η Δευτέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις και συνδεθείς με φίλους, ομάδες ή κοινότητες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Βόρειο Δεσμό προσθέτει μια ηχηρή νότα στις σχέσεις και τις αξίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθάνεσαι ενστικτωδώς πιο συνδεδεμένος με το αγαπημένο σου πρόσωπο κι επιδιώκεις βαθύτερη επικοινωνία. Οι σχέσεις που δημιουργούνται ή υφίστανται σήμερα, κουβαλούν καρμικό βάρος και φέρουν παλαιά θέματα προς επίλυση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί στις συναισθηματικές εμπειρίες σας σήμερα. Ενθαρρύνονται οι συνομιλίες και ο διάλογος, ενώ παράλληλα μπορείτε να αναζητήσετε την εσωτερική ανάλυση για την αντιμετώπιση των παλαιών προκλήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξο κι εξωστρεφή, ενώ ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε κάνει ιδιαίτερα επινοητικό για θέματα οικονομικά. Είναι λογικό να έχεις μία Κυριακή γεμάτη προβληματισμούς, αλλά να θυμάσαι πως έχεις διεξόδους διαφυγής. Τα οικονομικά που συνδέονται με τρίτα πρόσωπα ή προέρχονται από τρίτες πηγές ενδυναμώνονται κι εσύ λαμβάνεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Αντίστοιχα, κάνεις προσπάθειες να δείξεις την κοινωνική σου ταυτότητα, φροντίζοντας παραπάνω την επαγγελματική σου εικόνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι αυξημένη κι εντυπωσιάζεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια το ταίρι σου. Οι περιστασιακές γνωριμίες δε λείπουν από τη ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος, μιας και η σεξουαλικότητά σου είναι εκτοξευμένη στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή αναζητάς παραπάνω οικονομική υποστήριξη από τρίτους. Για τυχόν γραφειοκρατικά θέματα ή κάποιες εξοφλήσεις λογαριασμών που σε απασχολούν, σήμερα θα αδράξεις την ευκαιρία να τα τακτοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το ζώδιο σου για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Καρκίνε, δέχεται εύνοια σε θέματα γνώσης, επέκτασης και καριέρας. Πειραματίζεσαι και η ενδυναμωμένη αυτοπεποίθησή σου, σού επιτρέπει να τολμήσεις ενέργειες που σε διαφορετικές συνθήκες δεν θα τις σκεφτόσουν καν! Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλο και δεκτικό σε νέες ιδέες, ενώ το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού προσφέρουν ένα σωρό επαγγελματικές ευκαιρίες. Μπορείς, μάλιστα, να επιδιώξεις μία βελτίωση στις συνθήκες εργασίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μένουν λιγάκι πίσω, αλλά η ανάγκη σου για περιπέτειες κάνει το τοπίο πιο ενδιαφέρον. Δεν αποκλείονται τα ειδύλλια μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Έχεις δεσμό; Μαζί αλληλοϋοπστηρίζεστε στον καθημερινό αγώνα της ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση. Αναζήτησε εμπειρία και γνώσεις σχετικές με τον κλάδο απασχόλησής σου και θα δεις πως θα σου ‘ανοίξουν’ τα μάτια για να κάνεις μία επέκταση. Είναι καλή στιγμή να διεκδικήσεις μία προαγωγή.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, αλλά το καλύτερο είναι το τρίγωνο του Βορείου Δεσμού με την Αφροδίτη. Τι σημαίνουν για εσένα όλα αυτά; Μα φυσικά ότι έχεις μία άκρως ερωτική ημέρα με αυξημένη λίμπιντο και ταυτόχρονα διάθεση για ρομαντισμό. Είσαι πολύ εκφραστικός και η γοητεία σου είναι αυξημένη. Στην εργασία σου βρίσκεις μεθόδους που αυξάνουν την παραγωγικότητά σου χωρίς κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ένας έρωτας σου χτυπά την πόρτα, με τον οποίο δεν έχεις και πολλά κοινά, αλλά υπάρχει θέληση για να βρείτε κοινό έδαφος. Αν είσαι σε σχέση, παρατηρείς ότι η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται περισσότερο ουσιαστική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις διάφορες επιχειρηματικές ιδέες, οπότε καλό θα είναι να τις καταγράψεις γιατί αργότερα θα αποδειχθούν κομβικές στην καριέρα σου. Τα επαγγελματικά σου μπορούν, επίσης, να προοδεύσουν χάρη στις νέες γνώσεις ή την οικονομική υποστήριξη που λαμβάνεις από τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στον Ιχθύ σήμερα Δευτέρα και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε ξεκινάς την ημέρα σου οδηγούμενος από το ένστικτό σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού δηλώνει ότι τα οικογενειακά σου πρόσωπα υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου να σταθεροποιήσεις μία κατάσταση στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου. Ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας έρχονται στην επιφάνεια κάποιες φοβίες ή ανασφάλειες, θα δεις ότι τελικά τις προσπερνάς με δυναμισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορεί να μη δίνεις σήμερα και τόση σημασία, αλλά η διαίσθησή σου που σου επιτρέπει να κατανοήσεις τις ανάγκες των άλλων σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα ερωτικά ειδύλλια εντός των εργασιακών είναι πιθανά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δέχονται αρκετή εύνοια από το πλανητικό σκηνικό. Μπορείς να αναζητήσεις οικονομική υποστήριξη από τρίτους, να προσπεράσεις κάποιες φοβίες σου και να βασιστείς στις δυνάμεις σου. Σήμερα, σταθεροποιείς όσα έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα η μέρα σου χαρακτηρίζεται από περίπλοκα συναισθήματα, μιας και η Σελήνη από τους Ιχθείς σε ωθεί να ολοκληρώσεις κάθε υποχρέωσή σου, αλλά το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού σου προσφέρουν άλλη διάθεση. Πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου μέσα στην ημέρα να αμφιταλαντεύεται για το πού είναι καλύτερα να στρέψει την ενέργειά του: προσωπικά ή επαγγελματικά; Ευνοείσαι και στα δύο, αλλά θα ήταν σοφό να σταθείς υπεύθυνος σε όσα καλείσαι να τελειώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γίνεσαι συναισθηματικός και ρομαντικός και το εκφράζεις μέσα από πρακτικά πράγματα, όπως να προσφέρεις βοήθεια στο σύντροφο ή τον άνθρωπο που θέλεις να πλησιάσεις. Τυχόν νέες γνωριμίες που προκύπτουν παρουσιάζουν μία κομβική και καρμική χροιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβάλλεις ένα πολύ σοβαρό και υπεύθυνο ύφος, βελτιώνοντας τη φήμη σου στον εργασιακό σου χώρο. Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με πολύ σημαντικά άτομα που σε βοηθούν ή αντίστοιχα σε εμπνέουν να τολμήσεις ακόμη περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τα ερωτικά σου. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού, αυξάνει εμφανώς την ανάγκη σου να εργαστείς και να νιώσεις παραγωγικός και μαζί προσφέρει τη δυνατότητα να καλυτερεύσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ασχολείσαι με τον εαυτό σου και τη σωματική σου ευεξία και λάμπεις από αγάπη. Έτσι, γίνεσαι πολύ ελκυστικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα γίνεσαι ακαταμάχητος, ακριβώς επειδή κατέχεις τον συνδυασμό ενός ανθρώπου που φροντίζει τον εαυτό του και τους άλλους. Αυτή η ισορροπία που σε χαρακτηρίζει, θα είναι υπεύθυνη για τις αισθηματικές επιτυχίες που παρουσιάζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Γίνεσαι πολύ δημιουργικός στη δουλειά σου. Σήμερα συλλαμβάνεις κάποιες επαγγελματικές ή επιχειρηματικές ιδέες που αργότερα αποδεικνύονται κομβικές στην μελλοντική σταδιοδρομία σου. Συνιστάται να τις καταγράψεις ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να τις υλοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Τοξότη, κορυφώνεται το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού κι εσύ ζεις τον απόλυτο έρωτα! Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων εντείνει την επιθυμία σου για ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου με ανθρώπους που σου δημιουργούν την αίσθηση της οικειότητας. Η διάθεσή σου είναι καλή, ξέρεις τι πραγματικά θέλεις και θέτεις ξεκάθαρα όρια στους γύρω σου. Οι γνωριμίες που προκύπτουν σήμερα έχουν καρμική χροιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα είσαι απόλυτα τυχερός, σήμερα. Οι σημερινές όψεις σε βοηθούν να ενδυναμώσεις το δεσμό που έχεις και να πάτε μαζί ένα βήμα παραπέρα. Αν είσαι ελεύθερος, τότε σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να επιδιώξεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ενδεχομένως να μένουν λιγάκι πίσω, αφού η προσωπική σου ζωή είναι ο τομέας όπου δίνεις έμφαση. Είναι ιδανική ημέρα για να ανανεώσεις το χώρο σου ή να υλοποιήσεις δημιουργικές ιδέες που θα αναδείξουν τα ταλέντα ή την παραγωγικότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, Δευτέρα με τρίγωνο Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού, οπότε η παρασκηνιακή δράση είναι παρούσα. Ασχολείσαι με το παρελθόν και υπάρχουν στιγμές όπου καταλήγεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Η ημέρα μοιάζει ιδανική για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ή να φροντίσεις το σπίτι σου. Αντίστοιχα, η Σελήνη στους Ιχθείς σου υπενθυμίζει ότι η σωστή επικοινωνία και οι συγγενείς σου θα είναι το κλειδί για να προσπεράσεις τα εμπόδια της καθημερινότητάς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, οι επανασυνδέσεις ή οι κρυφές συναντήσεις είναι άκρως σημαντικές για σήμερα, αφού θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου. Με το ταίρι σου επικοινωνείς πιο ουσιαστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα επικοινωνείς με τα κατάλληλα άτομα ή συλλέγεις τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις αργότερα ένα μεγαλύτερο επαγγελματικό βήμα. Προς το παρόν, επιδιώκεις να σταθεροποιήσεις τα εργασιακά και τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα αγαπητέ μου Υδροχόε το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Βορείου Δεσμού σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς ακόμη περισσότερο, να αισθανθείς αισιοδοξία, ενώ υλοποιείς και κάποιους στόχους σου. Η Σελήνη από τους Ιχθείς σε κάνει να επαναξιολογείς τις προσωπικές σου αξίες, επανεξετάζοντας τι πράγματι είναι σημαντικό κι απαραίτητο στη ζωή σου και τι όχι. Παράλληλα, προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις ή ακόμη και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Έτσι καταφέρνεις να κάνεις μεγάλα βήματα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου συναντάς πολλές ευκαιρίες εξέλιξης. Αν είσαι ελεύθερος, τότε μέσα από μία έξοδο ή ένα ταξιδάκι, έρχεσαι σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αντίστοιχα, για εσένα δεσμευμένε, κάνεις κινήσεις σταθεροποίησης της σχέσης σου και το κλειδί είναι η ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου παρουσιάζουν λίγες ευκαιρίες μέσα από κάποιες συναντήσεις ή συμφωνίες που κάνεις. Οι κοινωνικές σου επαφές είναι ο μέσο που σε οδηγεί σε μεγαλύτερες επιτυχίες, ενώ η ανάγκη σου για σιγουριά σε ωθεί να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης/Βορείου Δεσμού, έχεις μία απίστευτα ρομαντική ημέρα, Ιχθύ μου! Βέβαια, πέρα από την συναισθηματική φύση της όψης, οι οίκοι που ενεργοποιεί θα σου φέρουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Η διαίσθησή σου είναι ενδυναμωμένη, ενώ η ικανότητά σου να κατανοείς τις ανάγκες σου, αλλά και των άλλων, σε βοηθά να επικοινωνήσεις έξυπνα και διπλωματικά, αποφεύγοντας τις περιττές εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση, είτε έχεις δεσμό είτε όχι. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, αισθάνεσαι ασφάλεια στη σχέση σου. Εσύ που ανήκεις στη δεύτερη, τα ερωτικά ειδύλλια μέσα από την εργασία είναι πολύ πιθανά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έχεις ‘καρμικές’ ευκαιρίες που μακροπρόθεσμα να συμβάλλουν δυναμικά στη γενικότερη ανέλιξή σου. Αν θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα ή οφειλές, σήμερα είναι μία καλή στιγμή για διακανονισμούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη