Στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Τσάπας, που ήπιε χλωρίνη και aqua forte


Στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Τσάπας, που ήπιε χλωρίνη και aqua forte
Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύεται ο «Έλληνας Crypto» Βαγγέλης Τσάπας ο οποίος κατανάλωσε χλωρίνη και aqua forte.
Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού εισήχθη στο νοσοκομείο που εφημέρευε στις 9 Ιανουαρίου μετά από κατανάλωση χλωρίνης και aqua forte. Ο «Έλληνας Crypto» ο οποίος διαγνώστηκε με σοβαρή οισοφαγίτιδα και δεν εμφάνισε άλλες βλάβες, αναρρώνει και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Τσάπας είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς και η αστυνομία ερευνούσε την υπόθεση. 
Το όνομα του Βαγγέλη Τσάπα, πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ιωνικός και ιδρυτή - διαχειριστή του «ελληνικού bitcoin» απασχόλησε αρνητικά τη δημοσιότητα μετά την πρώτη «εξαφάνιση»του, κάπου στα μέσα του Νοεμβρίου του 2021 και αφού τον αναζητούσαν όσοι είχαν επενδύσει στο κρυπτονόμισμά του. Η αξία του νομίσματος είχε μηδενιστεί και οι επενδυτές ένιωθαν πως είχαν εξαπατηθεί, γι'αυτό και απαιτούσαν από τον Τσάπα να τους επιστρέψει άμεσα τα χρήματά τους.

Παράλληλα, ο «Έλληνας Crypto» φέρεται να χρωστούσε μεγάλα χρηματικά ποσά και στον πρωθυπουργό του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θάνι, αφού εταιρεία συμφερόντων του Βαγγέλη Τσάπα συμμετείχε στη διαχείριση της τεράστιας θαλαμηγού του εμίρη. Ο Νικαιώτης επιχειρηματίας φέρεται να πήρε χρήματα από εταιρεία του Καταριανού κροίσου για το mega yacht που βρισκόταν στη μαρίνα της Ζέας. 
Ο Βαγγέλης Τσάπας όμως, άφησε απλήρωτο το πλήρωμα και οι ναυτικοί τον αναζητούσαν για εξηγήσεις. Η μισθοδοσία του πληρώματος του σκάφους έφτανε τα 200.000 ευρώ τον μήνα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κατόπιν εσωτερικού λογιστικού ελέγχου στο ταμείο της ΚΑΕ Ιωνικός, αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε ένα ανεξήγητο έλλειμμα 215.800 ευρώ. Πρώην στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Τσάπα, η οποία για ένα διάστημα διετέλεσε και πρόεδρος του Ιωνικού, υποστήριξε μέσω εξώδικης διαμαρτυρίας, ότι «κατόπιν δικής του εντολής» προχώρησε σε ανάληψη των χρημάτων από την τράπεζα και του τα παρέδωσε.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έως σήμερα, ο Βαγγέλης Τσάπας αποτραβήχτηκε από το προσκήνιο. Είχε ήδη αποχωρήσει από τη διαχείριση του ελληνικού κρυπτονομίσματος HNC Coin, όπως και από τη διοίκηση του Ιωνικού. Σε μια τελευταία επικοινωνία που είχαμε μαζί του πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Βαγγέλης Τσάπας είπε χαρακτηριστικά ότι οι «δυσκολίες» και τα «μπερδέματα» ανήκουν στο παρελθόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη