Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και να κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κι εξάγωνο με τον Πλούτωνα, γίνεσαι ασυνήθιστα εύστροφος και φιλόδοξος. Η προσοχή σου, αν και Κυριακή, είναι στραμμένη στα οικονομικά σου, ενώ η λίμπιντό σου είναι στα ύψη, χαρίζοντάς σου την απαραίτητη ενέργεια να περάσεις όμορφα και στα αισθηματικά σου. Διεκδικείς θερμά στον έρωτα, ενώ αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, τις επιλύεις μέσα από σοβαρές προσπάθειες κι οργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στον έρωτα παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες. Μάλιστα, πολλές από τις γνωριμίες που κάνεις δείχνουν και κατά πάσα πιθανότητα είναι πολλά υποσχόμενες. Έχεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις έναν δεσμό σου ή να ξεκινήσεις μία σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου, λαμβάνουν υποστήριξη από το σύμπαν, σήμερα. Υπάρχουν οι κατάλληλες ευκαιρίες να διεκδικήσεις χρήματα, κληρονομιές ή μία καλή επαγγελματική ευκαιρία. Αρκεί κι εσύ με την σειρά σου να προχωρήσεις στις απαιτούμενες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού, κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κι εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Επομένως, εσύ διανύεις μία Κυριακή όπου κανονίζεις εξόδους ή γενικότερα προτιμάς την παρέα άλλων ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και θεωρείς πως μαζί τους μπορείς να περάσεις ποιοτικό χρόνο. Η Κυριακή ενδείκνυται για επαγγελματικές συναντήσεις, ενάρξεις πάσης φύσεως, καθώς και για την προσέγγιση του ανθρώπου που θα ήθελες να βάλεις στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι γνωριμίες που κάνεις στο αισθηματικό κομμάτι φαίνεται να είναι καλής ποιότητας και μάλιστα όσες σχέσεις ξεκινήσουν τώρα, έχουν αυξημένες πιθανότητες μακροημέρευσης. Όσον αφορά εσένα που έχεις δεσμό, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να κτίσεις ακόμη πιο γερά θεμέλια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια μέσα από τις επαφές που κάνεις ή ήδη έχεις. Όσο παραμένεις κοινωνικός, επικοινωνιακός κι εξωστρεφής, τόσο πιο ασφαλής θα είναι η επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Σάββατο, σε καλεί να επικεντρωθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, εξαιτίας της Σελήνης από το ζώδιο του Σκορπιού. Κλείνεσαι, λιγάκι, στον εαυτό σου και προσπαθείς να ολοκληρώσεις προσεκτικά τις δουλειές του σπιτιού ή κάποιες άλλες δραστηριότητες της εργασίας σου. Μέσα σε όλα αυτά που κάνεις, παρατηρείς τρόπους που θα μπορούσαν να σε κάνουν περισσότερο παραγωγικό. Πέρασε χρόνο με το κατοικίδιό σου ή προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις για μία νέα εργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να θυμάσαι να αφιερώνεις λίγο χρόνο και στην προσωπική σου ανάπτυξη. Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να ενισχύσει την εσωτερική σου δύναμη και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που λειτουργούν ως εμπόδιο στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατηρείσαι σε εγρήγορση σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά. Ενδέχεται να εμφανιστούν ευκαιρίες και συζητήσεις για νέα εργασιακά εγχειρήματα ή συνεργασίες όπου χρειάζονται οι δεξιότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Καρκίνε, σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κι εξάγωνο με τον Πλούτωνα η ημέρα σου γίνεται άκρως δημιουργική, μα κι ερωτική! Αν έχεις παιδάκια και οικογένεια, η Κυριακή είναι η καλύτερη στιγμή για να περάσετε μαζί χρόνο και να συνδεθείτε ουσιαστικά. Είσαι τόσο δημιουργικός κι έχεις ένα σωρό ιδέες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη. Πρόσεξε, όμως, μην γίνεσαι κτητικός κι ελεγκτικός με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν αναζητάς τον έρωτα, σήμερα μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα, φέροντάς σου μία γνωριμία με καλές προοπτικές. Εσύ, δεσμευμένε, νιώθεις τυχερός για το δεσμό σου και σκέφτεσαι να τον σταθεροποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν η εργασία σου απαιτεί πολλή δημιουργικότητα, σήμερα συλλαμβάνεις απίστευτα πρωτοποριακές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διαπρέψεις. Σε γενικές γραμμές η ημέρα είναι άριστη για να οργανώσεις επαγγελματικά ή επιχειρησιακά πλάνα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, σήμερα Κυριακή όπου η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με άτομα οικεία για εσένα, ενώ παράλληλα σε βοηθούν να ανανεώσεις και φροντίσεις τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο. Κατά στιγμές, γίνεσαι λιγάκι ελεγκτικός και καχύποπτος με τους άλλους, όμως η ευνοϊκές όψεις σε ωθούν να επιλύσεις όσες δυσκολίες προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δρας αργά και με σταθερά βήματα. Σου φαίνεται δύσκολο να εμπιστευτείς όποιον γνωρίζεις σήμερα, επομένως καλό θα είναι να πάρεις το χρόνο σου. Στις σχέσεις σου, πρόσεξε μην γίνεις υπερβολικά χειριστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κινείσαι πολύ διπλωματικά με σταθερές κινήσεις που μακροπρόθεσμα θα σε υποστηρίξουν στο να διεκδικήσεις μία καλύτερη θέση. Δίνεις έμφαση στην λεπτομέρεια και η φιλοδοξία σου είναι χαλιναγωγημένη με τρόπο που σε βοηθά να επιτύχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο Σκορπιό σήμερα Κυριακή Παρθένε μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή σου προς ‘τα έξω’. Είσαι πολύ κοινωνικός και το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα υποστηρίζουν κάθε σου προσπάθεια να διαπραγματευτείς ένα καλύτερο αύριο στα επαγγελματικά σου, ενώ αν σε ενδιαφέρει το αισθηματικό κομμάτι, μπορείς κι εκεί να επιτύχεις. Εκφράζεις τα αισθήματά σου με ρομαντισμό, ενώ το πάθος δε λείπει από την Κυριακή σου, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος είναι πάμπλουτος! Σήμερα, απόφυγε να κρύψεις κομμάτι αυτού, γιατί η έκφραση των συναισθημάτων σου θα είναι υπεύθυνη για όποια ερωτική επιτυχία σημειώσεις. Το ένστικτό σου είναι δυνατό και σε προστατεύει από τις κακές προθέσεις των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και Κυριακή, σήμερα η ημέρα είναι άψογη για να κανονίσεις μία σημαντική επαγγελματική συνάντηση, να κάνεις μία συμφωνία ή έστω να συζητήσεις για τα εργασιακά σου. Έχεις, μάλιστα και τις κατάλληλες επιχειρηματικές ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, σήμερα Κυριακή με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού αισθάνεσαι λιγάκι ανασφαλής ως προς τον εαυτό σου, αλλά και στα οικονομικά σου. Μην φοβάσαι, αφού το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα μπορεί να σε υποστηρίξει και να βρεις λύση στο οτιδήποτε, στρεφόμενος προς οικεία άτομα και οικογενειακά πρόσωπα κι εκφράζοντας κάθε σου αμφιβολία. Παράλληλα, το τρίγωνο Σελήνης και Ποσειδώνα μπορεί να σου παρουσιάσει κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που σε ανακουφίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξαιτίας κάποιων ανασφαλειών που αισθάνεσαι, προκαλείς, ασυνείδητα εμπόδια στον έρωτα! Δες τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου ειλικρινά και ψύχραιμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε, μέσα στην ημέρα. Οι θετικές όψεις της Σελήνης σε βοηθούν να βρεις λύσεις μέσω της εργασίας σου ή μέσα από το σπίτι και την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κι εξάγωνο με τον Πλούτωνα, εσύ αρπάζεις από τα μαλλιά ένα σωρό ευκαιρίες. Αυτές σχετίζονται με την προσωπική σου ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων επαφών, τις μετακινήσεις και συναντήσεις σημαντικών προσώπων, αλλά και τα ερωτικά σου! Η Κυριακή σε βρίσκει με μία ιδιαίτερη γοητεία, συνδυαστικά με ένα μυστήριο που βγάζεις και σε κάνει ακαταμάχητο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, η ημέρα σε καλεί να κάνεις θραύση στα αισθηματικά! Είναι αμφίβολο αν μπορεί κάποιος να σου αντισταθεί, ενώ τα άστρα σου επιτρέπουν να ξεκινήσεις μία σχέση με άριστες προοπτικές και πλούσιο συναίσθημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανάδειξε τις δυνατότητές σου, μίλησε με ανθρώπους κλειδιά ή οργάνωσε τα επόμενα επαγγελματικά βήματά σου. Το ένστικτό σου είναι δυνατό, ενώ σκέφτεσαι με διπλωματικό τρόπο και καταφέρνεις να ‘κατεβάσεις’ τις κατάλληλες ιδέες που σε πηγαίνουν μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη μου, η Κυριακή σε βρίσκει με τη Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, όμως με θετικές όψεις! Συνεπώς, είναι λογικό να επιθυμείς να περάσεις αρκετό χρόνο μόνος σου, μακριά από τα προβλήματα του κόσμου κι αισθάνεσαι μια χαρά με αυτό! Το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα σε βοηθά μέσα από κατάλληλες ενέργειες να καλλιεργήσεις το χαρακτήρα σου ή να έρθεις πιο κοντά με εκείνους που αγαπάς. Το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα υποστηρίζεις τις προσπάθειές σου να βελτιώσεις τα οικονομικά και την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι κρυφές συναντήσεις και συζητήσεις σήμερα υπάρχουν ως ενδεχόμενο. Αν επιθυμείς μία επανασύνδεση, η ημέρα σου χαρίζει τη δυνατότητα να την επιδιώξεις. Εφόσον βρίσκεσαι σε σχέση, μπορείς να επικοινωνήσεις βαθιά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου, μπορούν να λάβουν βοήθεια μέσα από δικές σου, παρασκηνιακές προσπάθειες. Οποιοδήποτε επαγγελματικό πλάνο κι αν έχεις αυτή τη στιγμή, κράτησε χαμηλό προφίλ κι απόφυγε τα κουτσομπολιά του εργασιακού χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερέ μου, σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σου χαρίζει μία απίστευτη ημέρα, γεμάτη εμπειρίες! Στρέφεις την ενέργειά σου στα φιλαράκια, τις παρέες και διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Χαρακτηρίζεσαι από μία εσωτερική δύναμη που σου επιτρέπει να ονειρευτείς και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις, ώστε να φτάσεις κάποιους στόχους που έθεσες, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Μπορείς, ακόμη, να ανανεώσεις και την εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου έχουν φοβερές προοπτικές, κυρίως αν αναζητείς έναν έρωτα που θα κρατήσει σε βάθος χρόνου ή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση που επιθυμείς να σταθεροποιηθεί. Η εξωστρέφειά σου αποτελεί το λόγο που θα παρουσιάσεις αισθηματικές επιτυχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, επίσης, είσαι ευνοημένος και δεν πρέπει να αφήσεις την ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη! Μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές ή παρέες προκύπτει το ενδεχόμενο συνεργασιών που καλό είναι να σκεφτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αν και Κυριακή, εσύ Υδροχόε μου διανύεις μία ημέρα γεμάτη φιλόδοξες σκέψεις και όνειρα, χάρη στην Σελήνη στο Σκορπιό. Το καλύτερο είναι πως σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δωρίζοντάς σου δημιουργικές ιδέες που σου σε βοηθούν να βγάλεις χρήματα ή εξασφαλίζουν σταθερότητα στην καθημερινότητά σου. Μάλιστα, το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα, σε υποστηρίζει σε οποιαδήποτε παρασκηνιακή δράση αναλάβεις πάνω στα εργασιακά σου. Προφανώς, είναι μία ημέρα όπου ‘καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς’!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν παρουσιάζουν μεγάλες μεταβολές, διότι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειά σου αφιερώνεται στα εργασιακά και τα οικονομικά σου. Πάντως, είναι μία ευνοϊκή στιγμή για επανασυνδέσεις ή ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ, προσέχοντας τυχόν κρυφούς εχθρούς, καθώς και να επικεντρωθείς στους στόχους σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, σήμερα η Κυριακή με την Σελήνη στο Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να αισθάνεσαι δυνατός, αισιόδοξος και ευλογημένος για όσα καλά έχεις μέχρι σήμερα! Απόλαυσέ τα και τα άστρα θα σου χαρίσουν ακόμη περισσότερα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες φιλίες, να γνωρίσεις κόσμο που θα σε βοηθήσει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι και να κάνεις συζητήσεις που θα σε ενδυναμώσουν ψυχικά. Η έμπνευσή σου χτυπάει κόκκινο και η δημιουργικότητά σου είναι ο λόγος που αποφεύγεις όποια εμπόδια προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να ζήσεις ερωτικές περιπέτειες και το πλανητικό σκηνικό συμβάλλει θετικά στο να το επιτύχεις αυτό. Είσαι εξωστρεφής και μπορείς να επικοινωνήσεις έξυπνα, καταφέρνοντας αισθηματικές επιτυχίες ή την ανανέωση του ξεθωριασμένου πάθους στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου υποστηρίζονται από την αυξημένη παραγωγικότητα και δημιουργικότητά σου. Σε περίπτωση που σήμερα δεν έχεις ρεπό, η ημέρα σου επιτρέπει να έχεις μία ευχάριστη ημέρα στη δουλειά, όπου οι ικανότητές σου ξεχωρίζουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη