Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο με την Σελήνη στο Σκορπιό αποτελεί μία πρόκληση για εσένα! Η λίμπιντο σου, όπως και οι διάφορες σκέψεις σου χτυπούν κόκκινο και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Καλό θα είναι να μην λαμβάνεις προσωπικά όσα ακούς, διαφορετικά θέτεις σε κίνδυνο την ψυχική σου ηρεμία και διάθεση, χωρίς σοβαρό λόγο. Οι εντάσεις είναι πιθανές, όπως αντίστοιχα και κάποιες ερωτικές επιτυχίες και σεξουαλικές περιπέτειες. Η ανάγκη σου για κυριαρχία και έλεγχο θα είναι τονισμένη!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Ο αισθηματικός σου κόσμος είναι πολύ πλούσιος σήμερα, με πολλές κατακτήσεις. Είσαι πιο ευαίσθητος από ο,τι συνηθίζεις και τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψεις πόσο τυχερός αισθάνεσαι που έχεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, σήμερα, αλλά εσύ δεν επαναπαύεσαι. Προσπαθείς συνεχώς για το καλύτερο και διατηρείς μάτια και μυαλό ανοικτά προς νέες ιδέες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σε ενδυναμώσουν επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στους άλλους, είτε αυτοί είναι συνάδελφοι, είτε μερικές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορείς ενστικτωδώς να καταλάβεις τις ανάγκες των άλλων, γύρω σου, οπότε είσαι εκείνος που θα κάνει το πρώτο βήμα με πολύ διακριτικό τρόπο, ώστε να βρεις κοινό έδαφος στις συνεργασίες σου ή τους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι σημαντικό να μην δράσεις κτητικά ή ελεγκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι έντονα σήμερα και η ικανότητά σου να ‘διαβάζεις’ τον άλλον σε κάνει πιο δημοφιλή. Με το ταίρι σου επικοινωνείς πιο ουσιαστικά, μολονότι οι λέξεις δεν μοιάζει να είναι το δυνατό σας σημείο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στρέφονται όλοι προς εσένα για υποστήριξη, ακριβώς επειδή εμπνέεις σιγουριά, αλλά και μυστήριο που τους κάνει να θεωρούν ότι είσαι αναντικατάστατος. Δίνεις έμφαση στην λεπτομέρεια και προσπαθείς να αποκτήσεις γνώσεις που κανένας άλλος δεν έχει στον κλάδο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Σάββατο, σε καλεί να επικεντρωθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, εξαιτίας της Σελήνης από το ζώδιο του Σκορπιού. Κλείνεσαι, λιγάκι, στον εαυτό σου και προσπαθείς να ολοκληρώσεις προσεκτικά τις δουλειές του σπιτιού ή κάποιες άλλες δραστηριότητες της εργασίας σου. Μέσα σε όλα αυτά που κάνεις, παρατηρείς τρόπους που θα μπορούσαν να σε κάνουν περισσότερο παραγωγικό. Πέρασε χρόνο με το κατοικίδιό σου ή προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις για μία νέα εργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να θυμάσαι να αφιερώνεις λίγο χρόνο και στην προσωπική σου ανάπτυξη. Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να ενισχύσει την εσωτερική σου δύναμη και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που λειτουργούν ως εμπόδιο στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατηρείσαι σε εγρήγορση σχετικά με τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στα επαγγελματικά. Ενδέχεται να εμφανιστούν ευκαιρίες και συζητήσεις για νέα εργασιακά εγχειρήματα ή συνεργασίες όπου χρειάζονται οι δεξιότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, εσύ Καρκίνε, ασχολείσαι με οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργικότητα, τη χαρά, και τις σχέσεις. Το Σάββατο αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία για να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσω της τέχνης, της μουσικής ή άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου, εφόσον υπάρχουν, ενισχύονται και αφιερώνεις χρόνο για να απολαύσεις στιγμές πραγματικής ευτυχίας μαζί τους. Στον έρωτα γίνεσαι λιγάκι κτητικός, αλλά η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί για να επικοινωνήσεις πιο βαθιά με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα, προσέχεις τα συναισθηματικά σου όρια και επιδιώκεις να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Αποδίδεις προσοχή στην ευημερία σου και επιδιώκεις να δημιουργήσεις θετικές εμπειρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός κι αντιμετωπίζεις τις εργασιακές σου υποχρεώσεις με ενθουσιασμό. Ανακαλύπτεις νέες πηγές έμπνευσης που σε βοηθούν να εκτελέσεις τα καθήκοντά σου με ακόμη πιο δημιουργικό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο, Λέοντά μου το σε καλεί να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ασφάλεια, χάρη στην Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού. Ευνοείσαι στο να επικεντρωθείς στις οικογενειακές σου σχέσεις και το σπίτι, δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έχεις επιθυμία να ανανεώσεις, να διακοσμήσεις ή απλά να αφιερώσεις χρόνο και να κάνεις το χώρο σου πιο άνετο και φιλόξενο. Στο σύνολο, η ημέρα φέρνει ενέργεια και ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις ένα θετικό και ασφαλές περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη δημιουργία ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος στις σχέσεις σου, ευνοείται. Στον έρωτα γίνεσαι ελεγκτικός και κτητικός, όμως η λίμπιντό σου είναι στα ουράνια. Διεκδικείς και κερδίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου χώρος είναι πολύ σημαντικός κι εσύ επιδιώκεις να τον κάνεις πιο λειτουργικό ή να σταθεροποιήσεις την επαγγελματική σου καριέρα. Είσαι δημιουργικός, όμως ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό χάρη στην έμφαση που δίνεις στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Παρθένε, ασχολείσαι με τις σχέσεις, τις μετακινήσεις και την επικοινωνία, έχοντας μία δραστήρια ημέρα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Το Σάββατο σε ωθεί για να επικοινωνήσεις με άλλους, να μοιραστείς σκέψεις και να επιλύσεις τυχόν διαφορές με κατανόηση και εποικοδομητικό τρόπο. Διατήρησε τον ευέλικτο και ανοιχτό τρόπο επικοινωνίας που πάντα έχεις, γιατί σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες συνεργασίες ή ιδέες. Η ημέρα είναι άριστη για νέες επαφές, συμφωνίες ή ακόμη και μετακινήσεις και συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, σκέψου μήπως κλείσεις μία εκδρομή ή δραστηριότητα που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, θα σε κοινωνικοποιήσει και θα σου εξασφαλίσει περισσότερες γνωριμίες. Αντίστοιχα, εσύ, δεσμευμένε περνάς πιο όμορφα με το δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, είναι άκρως σημαντικό να εστιάσεις στην αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία. Μέσα στην ημέρα βρίσκεις ευκαιρίες για να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και να επιδείξεις τις δεξιότητές σου σε ένα ευρύτερο κοινό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ μου, δίνεις έμφαση στις οικονομικές σου υποθέσεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Μαζί με αυτό, ζητήματα αυτοεκτίμησης σε απασχολούν κι επιδιώκεις να νιώσεις ασφάλεια και υποστήριξη από φίλους, συνεργάτες, το ταίρι σου και γνωστούς. Το Σάββατο, σκέφτεσαι γενικότερα ποια είναι η ‘αξία’ σου στον εργασιακό χώρο. Είναι καλή στιγμή να επιδείξεις τις καλύτερες δεξιότητές σου και να αναζητήσεις όποιες ευκαιρίες μπορούν να συμβάλουν στην οικονομική σου ευημερία και υλική ή ψυχική ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, μπορείς να επικεντρωθείς στη δημιουργία ισορροπίας μεταξύ των υλικών και συναισθηματικών αναγκών σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να γίνουν εμπόδιο στις αισθηματικές σου ευκαιρίες ή να επιφέρουν ρίξεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι καλή ημέρα να εξετάσεις την οικονομική σου κατάσταση, να διαχειριστείς τα έσοδα κι έξοδά σου με προσοχή και να σκεφτείς τρόπους εξοικονόμησης ή αύξησης των εσόδων σου. Εντοπίζεις ευκολότερα νέες πηγές εσόδων κι επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ μου, διακρίνεσαι από τεράστια εσωτερική ένταση και συναισθηματική ενέργεια. Σε προσωπικό επίπεδο, επικεντρώσου στην ευεξία σου και σε δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Στόχος σου είναι να εκφράσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος! Αναλύστε τα συναισθηματικά σου και βρες τρόπους ώστε να ενισχύσεις την εσωτερική σου δύναμη. Το Σάββατο σε βρίσκει με κάποιες ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να γίνεσαι κτητικός και ζηλιάρης με τους ανθρώπους στον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ενσυναίσθηση και η προσεκτική επικοινωνία κυριαρχούν και βοηθούν στη βαθιά επαφή με το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που αγαπάς. Το συναίσθημά σου, βέβαια, είναι τόσο έντονο που αισθάνεσαι ότι σε πνίγει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιθυμία σου για επίτευξη επαγγελματικών στόχων είναι οξυμένη. Είσαι σε θέση να επικεντρωθείς σε έργα που απαιτούν συγκέντρωση και αφοσίωση. Αναζητάς νέες προκλήσεις και τα καταφέρνεις μια χαρά σε όλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, Σάββατο με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, οπότε εσύ, Τοξότη, ασχολείσαι με οτιδήποτε εξασφαλίζει βαθιά συναισθηματική εξερεύνηση και ψυχολογική ασφάλεια. Προτιμάς σε κάθε τομέα της ζωής σου να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να παραμείνεις απομακρυσμένος από τυχόν κακόβουλα μάτια. Η διακριτικότητά σου, βέβαια, κατά στιγμές, θα παρατηρήσεις ότι αποτελεί εμπόδιο στην ανάδειξη των δυνατοτήτων σου στη δουλειά. Τα αποτελέσματα, όμως, θα πουν το αντίθετο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, μπορείς να βρεις ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες, καθώς και να επικοινωνήσεις σε βάθος με το άλλο σου μισό, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Έχεις την ευκαιρία επικοινωνήσεις με τους άλλους και να εξερευνήσεις τις ανάγκες και επιθυμίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα εκτιμώνται ευκαιρίες για εξερεύνηση νέων ιδεών ή πρωτοποριακών έργων. Υπάρχει η επιθυμία για περιπέτεια και διερεύνηση του αντικειμένου σου, οδηγώντας σε δημιουργικές λύσεις που σε πηγαίνουν σε ανώτερο επίπεδο επαγγελματισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε είσαι κοινωνικός, εξωστρεφής και δραστήριος, χάρη στην Σελήνη στον Σκορπιό. Αυτή η διέλευση σε ωθεί να κάνεις νέες επαφές, καθώς και να βελτιώσεις τις υφιστάμενες. Σε προσωπικό επίπεδο, το Σάββατο αποτελεί μία καλή στιγμή για να επεξεργαστείς συναισθηματικά θέματα και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου. Καλλιέργησε τη εμπιστοσύνη και την ασφάλεια στον προσωπικό σου κύκλο. Οι φιλίες που κάνεις σήμερα έχουν άριστες δυνατότητες να διαρκέσουν σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο αισθηματικό κομμάτι, είναι η στιγμή όπου αναλαμβάνεις ευθύνες στις σχέσεις σου. Η επικοινωνία με τους άλλους μπορεί να φέρει εντάσεις, αλλά σε βοηθά να βρεις κοινό έδαφος. Επιδίωξε να ανοίξεις διάλογο και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με σαφήνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, ενδέχεται να εστιάσεις σε τυχόν γνωριμίες και συνεργασίες που έχεις. Η διαχείριση των σχέσεων με συναδέλφους και συνεργάτες είναι άκρως σημαντική, και ενδέχεται να ανακαλύψεις νέες εργασιακές ευκαιρίες μέσα από αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου προσδίδει έναν συνδυασμό μεταξύ φιλοδοξίας, πάθους, ζήλου κι ευαισθησίας. Το Σάββατο επικεντρώνεσαι στην εξέλιξη του εαυτού σου και τη δημιουργία πιο σταθερών επαγγελματικών θεμελίων. Ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι πλούσιος και το ένστικτό σου σε κατευθύνει σωστά. Εξετάζεις τις προσωπικές σου ανάγκες, καθώς επίσης αναζητάς τρόπους να αυξήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια και τη βαθιά γνώση, θα μπορέσεις να διαπρέψεις στην εργασία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η ημέρα αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία για να εξερευνήσεις τον έρωτα και να επικοινωνήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματά σου. Βέβαια, η απορρόφησή σου από τα εργασιακά περιορίζει το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανάγκη σου για καινοτομία και πρωτοπορία ενισχύεται και το δυνατό σου ένστικτο σε κατευθύνει ορθά ως προς τις ανάγκες της δουλειάς σου. Έχεις επαγγελματικές ιδέες που αξίζει να εξεταστούν και να μοιραστείς τις ιδέες σου με συνεργάτες ή συναδέλφους.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο, με Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού Ιχθύ μου η ημέρα είναι αισιόδοξη, ενώ διακρίνεσαι από ισχυρογνωμοσύνη. Επικεντρώνεσαι στην ιδεολογία σου και την υποστηρίζεις πολύ θερμά. Βέβαια, αυτό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με περιττές εντάσεις. Εφόσον διαχειριστείς αυτό το στοιχείο έξυπνα, η ημέρα σου θα χαρακτηριστεί από εσωτερική δύναμη, λήψη νέων γνώσεων κι εμπειριών. Οι μικρές περιπέτειες του Σαββατοκύριακου θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη λίμπιντό σου, μαζί με την ανάγκη σου για ερωτικό πειραματισμό και περιπέτειες σου προσδίδει ένα σωρό ευκαιρίες να ανανεωθείς στα αισθηματικά και να κάνεις γνωριμίες. Με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αισθάνεσαι λίγη ένταση ή πίεση, κυρίως αν έχεις καθήκοντα που απαιτούν συγκέντρωση και αφοσίωση. Ο θετικός τρόπος σκέψης σου, σού ανοίγει τα μάτια κι εντοπίζεις αποτελεσματικές διεξόδους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη