Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε Κριέ εκτός από κάποια καβγαδάκια στα εργασιακά σου η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σου προσφέρει μια υπέροχη ημέρα. Έχεις όλο το χρόνο να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Αν και Σάββατο διακρίνεσαι από ιδιαίτερη φιλοδοξία με αποτέλεσμα να τα δίνεις όλα και στα εργασιακά σου. Σε κάποιο σημείο θα αισθανθείς ότι αμείβεσαι λιγότερο συγκριτικά με την προσπάθεια που καταβάλλεις. Γίνεσαι διεκδικητικός όμως ο τρόπος που επικοινωνείς με τους συναδέλφους σου είναι πολύ απότομος και μπορεί να επιφέρει ρήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η συγκεκριμένη ημέρα θα σου χαρίσει ένα σωρό αισθηματικές επιτυχίες. Έχεις ευκαιρίες για φλερτ , ενώ αν βρίσκεσαι σε μια σχέση περνάτε πάρα πολύ όμορφα μαζί. Μάλιστα οι σκέψεις να επισημοποιήσετε αυτό που έχετε είναι πολλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι πολύ δραστήριος και μπορείς να ολοκληρώσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου. Είσαι όμως λίγο βιαστικός και οξύθυμος ανεβάζοντας τις πιθανότητες να έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιον συνάδελφο ή πελάτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ταύρε έφτασε το Σάββατο με τη σύνοδο του Άρη στον Αιγόκερω μαζί με τον Ερμή. Αυτό για εσένα συνεπάγεται κάποιες εντάσεις στον επικοινωνιακό τομέα . Αν είσαι φοιτητής ή εκπαιδεύεσαι αυτή την περίοδο πάνω σε κάτι που σου αρέσει σήμερα θα προβληματιστείς λιγάκι παραπάνω ή θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου. Αν έχεις συγγενείς από το εξωτερικό πολύ πιθανόν να ακούσεις νέα τους αλλά θα σε ταράξουν λιγάκι. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει λίγο πιο εσωστρεφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα έχεις ανάγκη από ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η επιθυμία σου για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες. Αυτό προκαλεί μια σύγκρουση την οποία μπορείς να αντιμετωπίσεις επιλέγοντας ανθρώπους οι οποίοι είναι ανοιχτόμυαλοι μα και έμπιστοι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα εργασιακά καλό είναι να αποφύγεις τις λεκτικές εντάσεις. Η καλύτερη επιλογή για τα επαγγελματικά σου είναι να επιλέξεις να εκπαιδευτείς πάνω στο αντικείμενό σου. Αν η δουλειά σου απαιτεί ταξίδια σήμερα μπορεί να κάνεις ένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε σήμερα Σάββατο και το ζώδιό σου δέχεται πιέσεις από την σύνοδο μεταξύ Ερμή και Άρη στον Αιγόκερω. Βρίσκεσαι σε μια συνεχή εσωτερική ένταση και αναζητείς συνεχώς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, δίχως να το συνειδητοποιείς. Συνάμα η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα εντείνει την ανάγκη σου για επικοινωνία. Οι αυξημένες σου φοβίες συνδυαστικά με την τάση φλυαρίας σου θα σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετές εντάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι εμφανώς αυξημένος όμως στο επικοινωνιακό κομμάτι υστερείς λιγάκι. Διεκδικείς θερμά τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου αλλά πρόσεχε μην υπερβάλλεις, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από τα επιθυμητά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα διακρίνεσαι από μια τάση να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα και να προχωράς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι στην πραγματικότητα. Μελλοντικά μπορεί να σου προκαλέσει κάποια οικονομικά προβληματάκια. Επίσης ένα κληρονομικό ζήτημα σήμερα σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε σήμερα Σάββατο και διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες ανατρέπουν την ισορροπία της καθημερινότητας σου. Η κορύφωση της συνόδου μεταξύ Ερμή και Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω – απέναντί σου- προκαλεί αναπάντεχες μεταβολές. Βρίσκεσαι συνεχώς σε εγρήγορση και εφόσον καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να διαχειριστείς διπλωματικά όποια εμπόδια έρθουν στο δρόμο σου θα μετατρέψεις τις δυσκολίες σε ευκαιρίες. Με απλά λογάκια όσοι έρθουν να σου πουν ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι δες το ως κινητοποίηση για να αποδείξεις τι πραγματικά μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη κατακόρυφα όπως και τα νεύρα σου επίσης. Εντυπωσιάζεις το ταίρι σου στο κρεβάτι ενώ αν είσαι ελεύθερος μια γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει περιστασιακά αλλά να συνεχιστεί ως κάτι μόνιμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο επαγγελματικά εφόσον αποφύγεις κάθε καβγά και διαχειριστείς διπλωματικά τις συζητήσεις που θα κάνεις θα εμφανιστούν ευκαιρίες εξέλιξης. Η Σελήνη από τον Λέοντα ρίχνει φως στα οικονομικά σου και έτσι εντοπίζεις νέες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα μπορεί σήμερα να είναι Σάββατο αλλά για σένα είναι μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις επειδή η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Άρη κορυφώνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αισθάνεσαι ότι έχεις πάρα πολλά να κάνεις αλλά το θετικό είναι ότι δεν παραμελείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σου επιτρέπει να φροντίσεις το φυσικό σου σώμα και την ψυχολογία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγχρόνως δεν παραμελείς καθόλου τα εργασιακά και τις καθημερινές υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εφόσον η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σήμερα πράττεις λίγο πιο εγωιστικά από ο, τι συνήθως. Συνίσταται να προσπαθήσεις να βρεις μια χρυσή τομή με το ταίρι σου ή με τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις μεγάλη βάση αφιερώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου σου. Δείχνεις την απόλυτη υπευθυνότητα και αυτό αναγνωρίζεται από συναδέλφους και πελάτες. Οπότε η φήμη σου στον επαγγελματικό χώρο ενδυναμώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε έρχεται μια πολύ ερωτική ημέρα ακριβώς γιατί κορυφώνεται η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να σε βοηθήσει σε μία ερωτική επανασύνδεση η μία κρυφή συνάντηση. Σε γενικές γραμμές οποιαδήποτε παρασκηνιακή κίνηση σήμερα ευνοείται είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου. Επίσης, έχεις όλο το χρόνο να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Ημέρα είναι απίστευτη για να σκεφτείς ένα καινούργιο χόμπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι πάρα πολύ ευνοημένα όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμη και αν είσαι ελεύθερος. Διεκδικείς τον έρωτα με υπευθυνότητα αλλά και θάρρος και αυτό σε βγάζει κερδισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένα εφόσον παραμείνει στο παρασκήνιο. Στόχος σου είναι να ελιχθείς και να αποδείξεις τι πραγματικά αξίζεις αποφεύγοντας τις πισώπλατες μαχαιριές από τους κρυφούς εχθρούς του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ σήμερα Σάββατο και εσύ θεωρείς ότι το οικογενειακό σου περιβάλλον σε πιέζει ιδιαίτερα. Κατά πάσα πιθανότητα έχεις δίκιο αφού κορυφώνεται η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνοντας εντάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια. Πέρα από αυτό αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος και χαλάς τη διάθεσή σου χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Η διέξοδος σου είναι οι παρέες σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς να γνωρίσεις κόσμο και να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι ήσυχα ακριβώς επειδή εσύ το επιλέγεις έτσι. Επενδύεις περισσότερο στον αισθανθείς ασφάλεια βάζοντας στη ζωή σου ανθρώπους που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη ή καλλιεργώντας την μέσα στο δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία και είναι πάρα πολύ λογικό εφόσον για την πλειοψηφία δεν είναι εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι στη δουλειά προσπάθησε να ανανεώσεις το γραφείο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου σήμερα Σάββατο και εσύ πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους καθώς και το πώς οδηγείς. Είσαι πολύ επιρρεπής στις παρεξηγήσεις και τα μικροατυχήματα με αποτέλεσμα να βγεις εκτός προγράμματος αν βιαστείς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα αυξάνει τη φιλοδοξία σου αλλά δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με μερικούς συναδέλφους από τη δουλειά. Οτιδήποτε κι αν σκοπεύεις να υπογράψεις σήμερα πρέπει να το διαβάσεις πολλές φορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προσοχή σου δεν είναι και τόσο στραμμένη στα ερωτικά σου με αποτέλεσμα να μην έχεις ιδιαίτερες εξελίξεις. Σχετικά με εσένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα ανταλλάσσεις λίγο σκληρές κουβέντες με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά μέσα από μια νέα συμφωνία. Βέβαια για να έρθουν τα πράγματα ακριβώς όπως τα υπολόγιζες καλό θα είναι να διαβάσεις αρκετές φορές τους όρους στους οποίους σκοπεύεις να συμφωνήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη σήμερα Σάββατο και η σύνοδος μεταξύ Άρη και Ερμή στον Αιγόκερω σου φέρνει κάποια αναπάντεχα έξοδα. Πέρα από αυτό αισθάνεσαι ανασφάλεια για το μέλλον ενώ περνάς κάποιες προσωρινές κρίσεις αυτοεκτίμησης. Η ασταθής ψυχολογία σου θα αποτελέσει τον λόγο πολλών αντιπαραθέσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι δική σου ευθύνη να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην ξεστομίσεις πράγματα που δεν πρέπει. Η Σελήνη τουλάχιστον από το ζώδιο του Λέοντα είναι πολύ φιλική προς εσένα και σου προσφέρει την απαραίτητη αισιοδοξία και εσωτερική δύναμη για να προσπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα αποτελέσουν μια θετική διέξοδο προκειμένου να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες σου. Η συμβουλή για εσένα είναι να διαχειριστείς το φλερτ με ήπιο και γλυκό τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου σήμερα δεν είναι καθόλου σταθερά οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις το οικονομικό ρίσκο και τις μεγάλες επενδύσεις. Αν έχεις μια σταθερή εργασία νιώθεις κατά τη διάρκεια της ημέρας κάποια ανασφάλεια για την πρόοδό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε σήμερα Σάββατο και εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής, αφού η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Άρη κορυφώνεται ακριβώς επάνω σου. Χαρακτηρίζεσαι από ιδιαίτερη ένταση και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι είτε να το ρίξεις στη γυμναστική, είτε να κάνεις οτιδήποτε παραγωγικό που χρειάζεται πολλή ενέργεια. Η υπερέντασή σου πρέπει να γίνει κάτι δημιουργικό, διαφορετικά θα λειτουργήσει εκρηκτικά ως προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ενώ δεν αποκλείονται και οι ίντριγκες μέσα στη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι πολύ αυξημένος όπως και το θάρρος σου. Στον έρωτα ξέρεις τι θέλεις και το διεκδικείς εφόσον είσαι ελεύθερος. Για σένα δεσμευμένε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσεις στο κρεβάτι το ταίρι σου απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σου προκαλεί κάποιες ανασφάλειες στα οικονομικά. Έτσι κινητοποιείσαι για να εργαστείς περισσότερο προκειμένου να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε σήμερα Σάββατο και είναι μια ημέρα πολλών εσωτερικών εντάσεων. Ο λόγος είναι η κορύφωση της συνόδου μεταξύ Ερμή και Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Πέρα από τις εσωτερικές συγκρούσεις, επιλέγεις να παραμείνεις μακριά από τα μάτια των άλλων δρώντας παρασκηνιακά, αμφότερα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να προσελκύσεις ανθρώπους στην καθημερινότητά σου που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά να ξέρεις ότι ευνοείσαι για τυχόν επανασυνδέσεις αλλά να θυμάσαι ότι δεν θα είναι απαραίτητα για καλό. Για σένα που έχεις έναν δεσμό κάποιες ανασφάλειές σου είναι ο λόγος των συγκρούσεων που θα παρατηρηθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική μέρα για να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες ! Κάποιο σούσουρο με συνεργάτες θα σου προκαλέσει εκνευρισμό μην δώσεις σημασία. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου σήμερα Σάββατο με την κορύφωση της συνόδου μεταξύ Ερμή και Άρη οπότε εσύ στρέφεσαι προς φιλικά πρόσωπα για να περάσεις όμορφα και να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη σε οτιδήποτε σε προβληματίζει. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να εξισορροπήσεις τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου δίνοντας όση σημασία χρειάζεται στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αν έχεις κατοικίδιο είναι ευνοϊκή στιγμή να περάσετε χρόνο μαζί και να το φροντίσεις λίγο παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να επιδιώξεις καινούργιες γνωριμίες μέσα από κάποιες εξόδους που θα κανονίσεις με φιλαράκια σου ή να βγεις με το ταίρι σου. Αν βέβαια σήμερα δουλεύεις δεν αποκλείονται τα ερωτικά ειδύλλια στη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και Σάββατο η προσοχή σου είναι όντως στραμμένη προς τα εργασιακά σου και δείχνεις υπευθυνότητα. Ολοκληρώνεις κάθε αρμοδιότητα που σου έχει ανατεθεί και αυτό αργότερα θα σου προσφέρει καλύτερη φήμη στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη