Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 ΙανουαρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου Άρη με τον Κρόνο σε προστατεύει από τυχόν κρυφούς εχθρούς στη δουλειά σου! Μάλιστα, ευνοείσαι στις παρασκηνιακές σου δραστηριότητες, ενώ παράλληλα μπορείς να έρθεις σε επαφή με άτομα που συμβάλλουν στην προσωπική κι επαγγελματική σου ανέλιξη. Η τύχη σου δεν φτάνει μόνο μέχρι εκεί την Τετάρτη! Το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού αυξάνει τις δημιουργικές ιδέες σου και γεμίζει την τσέπη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις


Ενώ επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά, ο κυβερνήτης των ερωτικών σου, Ήλιος, μπορεί να σου προσφέρει μία ξαφνική γνωριμία ή τη γρήγορη επίλυση κάποιων εμποδίων στη σχέση σου. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου παίρνουν 10’ με τόνο, οπότε θα ήταν αμαρτία να μην εκμεταλλευτείς την ημέρα στο έπακρο, αναζητώντας βοήθεια και υποστήριξη από πιο επιτυχημένους από εσένα. Μαζί, μπορείς να οργανώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η ημέρα που έρχεται είναι απίστευτη, χάρη στις υπέροχες όψεις που κορυφώνονται και την Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω! Το εξάγωνο Άρη/Κρόνου σε υποστηρίζει να επιτύχεις σε θέματα επέκτασης, γνωριμιών και λήψης νέων εμπειριών στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, μπορείς να εκπαιδευτείς επιτυχώς πάνω σε κάτι που σου αρέσει. Αντίστοιχα, το τρίγωνο Ηλίου/Ουρανού σου χαρίζει μία Τετάρτη με θετικές ανατροπές σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η αυξημένη αισιοδοξία σου αποτελεί τον λόγο της αυξημένης δημοτικότητάς σου. Ως επακόλουθο νιώθεις και είσαι περισσότερο δημοφιλής με ένα σωρό κατακτήσεις. Αν έχεις δεσμό, σήμερα περνάτε τέλεια κι επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού προωθεί κάθε προσπάθειά σου για να επιδείξεις τις ικανότητές σου και να αναγνωριστείς. Επενδύοντας στην απόκτηση γνώσης κι εμπειρίας, σήμερα πρόκειται να καταφέρεις πολλά στα επαγγελματικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Δίδυμε! Η Σελήνη από το φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ζυγού, συναντά κατά το βράδυ με με θετική όψη την Αφροδίτη από τον Τοξότη, απέναντί σου και τα ερωτικά σου παίρνουν τα πάνω τους! Έχεις παιδάκια; Πέρασε τέλεια μαζί τους, παίξτε κι ανανεωθείτε! Αναζητάς τον έρωτα; Φλέρταρε, διεκδίκησε και κοινωνικοποιήσου. Είσαι δεσμευμένος; Περάστε χρόνο μαζί κι επικοινωνήστε σε βάθος. Είσαι καλλιτέχνης; Σήμερα κατεβάζεις απίστευτες ιδέες. Υλοποίησέ τις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου είναι άριστα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, όχι μόνο κάνεις γνωριμίες, αλλά είναι και πολλά υποσχόμενες. Τώρα για εσένα, δεσμευμένε, νιώθεις ευλογημένος για το ταίρι που έχεις και περνάτε πανέμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ήρθε η στιγμή να καταγράψεις την κάθε ιδέα που έχεις συλλάβει αυτό το διάστημα. Σήμερα είναι η ημέρα που θα εκφραστείς δημιουργικά στη δουλειά σου και θα περάσει γρήγορα η ώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, σήμερα λαμβάνεις πολλή υποστήριξη από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και γενικώς ανθρώπους από τον άμεσο περίγυρό σου, χάρη στον Ήλιο και τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω που σχηματίζουν καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Κάθε σου προσπάθεια μπορεί να προκαλέσει τη θετική ανατροπή που υπολόγιζες στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, ενώ όποιες ευκαιρίες εμφανίζονται σήμερα, έχουν φοβερές πιθανότητες μακροημέρευσης. Η Τετάρτη είναι ιδανική για την έναρξη σχέσεων ή συνεργασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναζητάς νέες εμπειρίες και περιπέτειες, όμως μέσα από αυτές προκύπτουν πολύ σοβαρές προοπτικές να μετατρέψεις ένα φλερτ σε σταθερή σχέση. Αν έχεις ήδη το δεσμό σου, σήμερα επικοινωνείτε ουσιαστικά και σκέφτεστε να κτίσετε πιο γερά θεμέλια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου λαμβάνουν βοήθεια μέσα από συνεργασίες ή συμφωνίες. Είναι καλή επιλογή να στραφείς σε ανθρώπους περισσότερο έμπειρους κι επιτυχημένους από εσένα, αναζητώντας συμβουλές και κατεύθυνση. Η λήψη νέων γνώσεων σε βοηθά να αναγνωριστείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα την Τετάρτη με το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού. Τα επαγγελματικά σου είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και μάλιστα η νοοτροπία που υιοθετείς σε ωθεί να προωθήσεις κάθε έργο σου και να αναγνωριστείς άμεσα! Είσαι πολύ συνεπής με τις υποχρεώσεις σου και όσο παραμένεις συγκεντρωμένος, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα σημειώνεις. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου σου προσφέρει την απαιτούμενη πειθαρχία να ξεπεράσεις κάθε σου ανασφάλεια κι εμπόδιο σε προσωπικά κι επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η λίμπιντο σου είναι ανεβασμένη και μέσα στην ημέρα διεκδικείς και ερωτικές ευκαιρίες, οι οποίες τελικά αποδεικνύεται πως έχουν και καλύτερες προοπτικές από ο,τι υπολόγιζες. Αν έχεις δεσμό, έχεις αρκετή ενέργεια και θέληση να τον εντυπωσιάσεις στο κρεβάτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και οικονομικά σου είναι ασυνήθιστα ευνοημένα σήμερα κι εσύ τα εκμεταλλεύεσαι καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για αναγνώριση. Μία επαγγελματική έναρξη ή ευκαιρία με καλές προοπτικές εμφανίζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, εκμεταλλεύσου στο έπακρο την εύνοια της Τετάρτης, γιατί το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Ήλιου σε βοηθά όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και σε θέματα έμπνευσης. Είσαι ασυνήθιστα εκφραστικός και δημιουργικός, ενώ στον έρωτα παρατηρείται αρκετή τύχη που μπορεί να φέρει στην ζωή σου ως «φάντη μπαστούνι» έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα. Αν έχεις παιδιά, περάστε μαζί χρόνο. Αντίστοιχα, η ημέρα είναι άριστη για τη δημιουργία νέων αισθηματικών σχέσεων ή ακόμη κι επαγγελματικών συνεργασιών, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Άρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα δεις πως εμφανίζονται ευκαιρίες με καλές προοπτικές. Το αστρολογικό σκηνικό είναι με το μέρος σου, είτε έχεις δεσμό, είτε είσαι ελεύθερος. Φλερτάρεις με θετικό αντίκτυπο ή ανανεώνεις τον έρωτά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές ιδέες διαδέχονται η μία την άλλη κι έρχονται ουρανοκατέβατες. Εσύ, καλό θα είναι να τις σημειώσεις, ώστε ακόμη και σε περίπτωση που δεν μπορείς να τις υλοποιήσεις άμεσα, να το κάνεις αργότερα, με την πρώτη ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη με ασυνήθιστα θετικές όψεις να βοηθούν την αυτοπεποίθηση, τα οικονομικά και τη γενικότερη καθημερινότητά σου. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε απασχολούν, προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις σήμερα. Οποιεσδήποτε αρμοδιότητες σου έχουν ανατεθεί, το εξάγωνο Άρη και Κρόνου σου προσφέρει την απαιτούμενη πειθαρχία για να τα αποπερατώσεις επιτυχώς. Μάλιστα, το τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανού φέρει θετικές ανατροπές στην οικογένειά σου και τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανεβασμένη λίμπιντό σου σε κινητοποιεί να προσπαθήσεις σήμερα για το καλύτερο. Προσεγγίζεις τον άνθρωπο που έχεις στο μυαλό σου κι επικοινωνείς μαζί του με τρόπο εποικοδομητικό. Αν είσαι σε σχέση, έχεις κάθε ευκαιρία να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι πολύ συνεπής και οι προσπάθειές σου μπορούν να αναγνωριστούν. Η υπευθυνότητά σου ξεχωρίζει, όπως κι ο διπλωματικός τρόπος αντιμετώπισης των επαγγελματικών συναναστροφών σου. Μπορείς να ζητήσεις οικονομική βοήθεια ή υποστήριξη από τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα κορυφώνονται ιδιαίτερα ευνοϊκές όψεις που υποστηρίζουν κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, ενώ είσαι σε θέση να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Η πρώτη εντύπωση που κάνεις στους συνομιλητές σου είναι ενός ικανού αλλά και αξιόπιστου ανθρώπου. Έτσι, έρχονται θετικές ανατροπές, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανού, και την αποτελεσματική επικοινωνία σου. Παράλληλα, μπορείς να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και γνώση, λόγω του εξαγώνου μεταξύ του Κρόνου και του Άρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, ο έξυπνος τρόπος επικοινωνίας σου και η τόλμη σου να διεκδικήσεις τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου είναι οι λόγοι που επιτυγχάνεις. Φλερτάρεις, ανανεώνεσαι, ενώ ένας νέος έρωτας σου κτυπά την πόρτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται μέσα από κάποιες συνεργασίες ή συμβόλαια. Είναι μία καλή στιγμή να διαπραγματευτείς κάποιες καταστάσεις προς το συμφέρον σου, καθώς και να στραφείς για συμβουλές και κατεύθυνση προς ανθρώπους πιο έμπειρους από εσένα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, άρπαξε από τα μαλλιά την Τετάρτη, γιατί το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου σε βοηθά να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον και τα οικονομικά σου. Οι συγγενείς σου είναι εκείνοι στους οποίους στρέφεσαι για να ζητήσεις υποστήριξη πάνω σε κάτι που σε προβληματίζει κι εκείνοι σου την προσφέρουν με χαρά. Αντίστοιχα, το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού είναι υπεύθυνο για την επιτυχή ολοκλήρωση κάποιων ρουτινιάρικων υποχρεώσεών αρκετά σύντομα ή με τρόπο αρκετά πρωτοποριακό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου μπορεί να μην είναι κάτι που σε ενδιαφέρει άμεσα, όμως ένα φλερτ που εμφανίζεται μέσα στην ημέρα σε ανεβάζει ψυχολογικά. Πρόσεξε μην ξοδέψεις πάραπάνω χρήματα από όσα υπολόγιζες στο όνομα του έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση κι εσύ επιδεικνύεις υπευθυνότητα και συνέπεια με κάθε ευκαιρία. Η ημέρα είναι πολύ καλή αν επιθυμείς να κάνεις μία έναρξη ή να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αφού ο Ήλιος και ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σε κινητοποιούν και σου επιτρέπουν να λάμψεις! Μάλιστα, κάνουν τόσο ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οπότε εσύ έχεις μία Τετάρτη γεμάτη ευκαιρίες. Αυτές αφορούν τα αισθηματικά σου, τη δημιουργικότητά σου και γενικότερα είσαι σε θέση να υλοποιήσεις ακόμη και τους πιο δύσκολους και μεγαλεπήβολους στόχους σου. Διαθέτεις πειθαρχία, θέληση, ενώ οι θετικές ανατροπές είναι πιθανότατες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας σου χτυπά την πόρτα, ενώ εσύ που φλερτάρεις λίγο καιρό με το άτομο που σου αρέσει, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε σχέση! Τα αισθηματικά σου, εσένα, δεσμευμένε, είναι επίσης σε άριστη κατάσταση, όπου ξαναερωτεύεσαι το ταίρι που έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προσωπική σου ανάπτυξη, οι γνωριμίες που διαθέτεις και γενικώς κάθε προσπάθεια που είχες κάνει στο παρελθόν, έρχεται πλέον στην επιφάνεια. Οι ικανότητές σου, σήμερα, αναγνωρίζονται και η σιγουριά σου ενδυναμώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, η ημέρα που έρχεται είναι υπέροχη κι εσύ πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση και να γεμίσεις… την τσέπη σου, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Κρόνου. Η Τετάρτη σου προσφέρει μία σειρά θετικών ανατροπών στην καριέρα και τη γενικότερη κοινωνική σου άνοδο, ενώ αν οι σχέσεις σου με τους γονείς σου είχαν υποστεί ρίξεις, προσπαθείτε από κοινού να βρείτε τη χρυσή τομή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου έχουν ένα ενδιαφέρον, μιας και οι κρυφοί θαυμαστές σου αισθάνονται ότι έχουν τη δυνατότητα να σε προσεγγίσουν. Πρόσεξε μην μπερδέψεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου. Τα ερωτικά ειδύλλια εντός εργασίας είναι πιθανά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από συνεργασίες ή ακόμη και παρασκηνιακή δράση, θα μπορέσεις να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου, με στόχο να διεκδικήσεις στο μέλλον μία προαγωγή ή μία πιο ενδιαφέρουσα θέση εργασίας. Οι ανατροπές στη δουλειά σου είναι θετικές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η Τετάρτη σου, φίλε Ιχθύ, είναι ‘όλα τα λεφτά!’ Το εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Άρη σου χαρίζει γνωριμίες με ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία, ανώτερης κοινωνικής κλάσης και γενικότερα άτομα που θα συντελέσουν θετικά στην προσωπική κι επαγγελματική σου ανέλιξη στο μέλλον. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Ήλιου είναι υπεύθυνο για την αυξημένη εξωστρέφειά σου, ενώ τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορούν, αυτή τη στιγμή, να ανατρέψουν θετικά οποιαδήποτε κατάσταση σε προβλημάτιζε. Ξαφνικές ευκαιρίες θα παρατηρήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ενώ ακούς νέα που σε ανεβάζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλερτάρεις και μάλιστα προκύπτουν νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν είσαι ελεύθερος, αυξάνοντας τις επιλογές σου! Η υπάρχουσα αισθηματική σου σχέση χαρακτηρίζεται από θετικές ανατροπές κι ανανεώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πρέπει να φροντίσεις να παραμείνεις εξωστρεφής κι επικοινωνιακός. Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις πιο δίκαιες συνθήκες εργασίας. Η ημέρα ενδείκνυται για ενάρξεις και καινούριες συμφωνίες. Είσαι απαιτητικός με τον εαυτό σου και η ήττα δεν αποτελεί επιλογή!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη