8.000€ κοστίζει το φινετσάτο Ιταλικό κοστούμι του Πούτιν


Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Πούτιν να φορά πανάκριβα, καλοραμένα ρούχα από πολυτελείς ευρωπαϊκούς οίκους. 
Ο Ρώσος ηγέτης έχει ακριβά γούστα και το απέδειξε για ακόμη μία φορά κι ας εμφανίζεται αναντίστοιχος με τα λεγόμενά του. Αδιαφορώντας για το επίπεδο ζωής των Ρώσων και το πόσο τους έχει κοστίσει ο πόλεμος που διεξάγει εδώ και δύο χρόνια στην Ουκρανία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε φορώντας ένα πανάκριβο ιταλικό κοστούμι μάρκας Brioni, αξίας άνω των 8.000 ευρώ.

Σημειώνται ότι, μόλις πριν από δύο μέρες, οι Ουκρανοί βύθισαν στα ανοιχτά της Κριμαίας, με τη χρήση θαλάσσιων drone, το ρωσικό αποβατικό πλοίο Tsezar Kunikov αξίας σχεδόν 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, έτσι ντυμένος, απολαμβάνοντας ένα δυτικό προϊόν πολυτελείας, εξαπέλυσε μύδρους κατά του ΝΑΤΟ. Για τη βορειοατλαντική Συμμαχία, είπε ότι αυτό που κάνει είναι ότι προσπαθεί να καταλάβει τη Ρωσία.

Την αποκάλυψη για το φινετσάτο όσο και πανάκριβο ιταλικό κοστούμι έκανε η Daily Mail. Ο Πούτιν βρισκόταν σε ένα φόρουμ στη Μόσχα και καθώς έκανε μια κίνηση για να δείξει ότι ένας Ρώσος μπορεί να πίνει ακόμα και με τρεμάμενα χέρια, αποκαλύφθηκε η ετικέτα του ρούχου.

Το κανάλι Telegram Ne TV σχολίασε: 
"Ο Πούτιν μιλάει για την επιθυμία του ΝΑΤΟ να καταλάβει τη Ρωσία, τη διαφθορά της Δύσης και τη σημασία της υποκατάστασης των εισαγωγών φορώντας ένα κοστούμι Brioni από ένα κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, την Ιταλία".

Η Daily Mail κάνει τη σύγκριση με τον μέσο εβδομαδιαίο μισθό ενός Ρώσου που είναι περίπου 45 ευρώ, άρα χρειάζονται περίπου 45 μηνιάτικα για να αγοραστεί ένα τέτοιο κοστούμι. Βέβαια, για έναν Ρώσο δεν τίθεται λόγος καθώς ο Πούτιν τους καλεί να εγκαταλείψουν τα δυτικά αγαθά. Η εντολή του Πούτιν στους άνδρες της ασφάλειάς του για παράδειγμα είναι να οδηγούν μόνο ρώσικα αυτοκίνητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη