Εκνευρισμός από "το" πρόεδρο των Ελλήνων τραβεστί


Θύμωσε στην Ελληνική Βουλή η πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), Άννα Απέργη, μετά τα πρόσβλητικά όπως θεώρησε, ερωτήματα βουλευτών.
Ανάμεσα στις ερωτήσεις των εισηγητών των επιτροπών προς τους αρμόδιους φορείς, διατυπώθηκαν και αρκετές που δεν της άρεσαν, προκαλώντας έτσι την αντίδραση της-του τραβεστί πρόεδρου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Παύλος Σαράκης, ρώτησε τους εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ+ φορέων τι σημαίνουν τα γράμματα Κ, Ι αλλά και το + από το ΛΟΑΤΚΙ+.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής της "Νίκης" Γιώργος Ρούντας, ρώτησε τι σημαίνει κουήρ, και αν «οι πολυσυντροφικοί  είναι μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας».

Κατά τη διάρκεια της απάντησής της, η Άννα Απέργη, πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), δήλωσε ότι είναι ευθύνη των βουλευτών να προασπίζουν τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων ανεξαιρέτως, και πρόσθεσε: 
«Κακοποιούμαστε έξω, δεν θα κακοποιούμαστε και μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο». Μια απάντηση που προκάλεσε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων ομοφυλόφιλων, τρανς, κουίρ και λοιπών συλλογικοτήτων.





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη