"Γνωστός τραγουδιστής μου έβαλε χέρι ενώ τραγουδούσαμε"


Η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή τη συνέντευξη της Καίτης Γαρμπή στη Zoe Pre, ανέφερε στους συνεργάτες της «στον αέρα» ένα απίστευτο περαστικό που έζησε η ίδια πριν από λίγα χρόνια, όταν ακόμα τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα.

Με αφορμή την παραδοχή της Καίτης Γαρμπή για τους καλλιτέχνες που βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τον κόσμο, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε με συνάδελφό της, ο οποίος δε δίστασε να την αγγίξει σε επίμαχο σημείομ ενώ βρίσκονταν στη σκηνή.

«Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους.

Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε», είπε στη συνέχεια.

«Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα. Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη τη στιγμή άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά.

Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς. Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ψιλοχαμογέλασα, δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι στο κοινό.

Ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του. Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να μην ξαναβγούμε μαζί στο ντουέτο, δεν χάλασα τη συνεργασία», είπε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη