Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά


Αυλαία μπαίνει στο θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού, που δείχνουν ότι η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο είναι η δική της.
Ήδη από χθες, τα στοιχεία έδειχναν ότι η σορός ανήκε στην 53χρονη, όπως έμενε να γίνει και τυπικά η ταυτοποίησή της. Πάνω στη σορό είχε βρεθεί ένα ρολόι, το οποίο της ανήκε, ενώ πηγές από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι η σορός έφερε και ένα χαρακτηριστικό σημάδι που είχε και η Σταυρούλα.

Επιπλέον, όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Αντίθετα, το σενάριο που εξετάζεται ως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για δυστύχημα, ενώ στο τραπέζι παραμένει φυσικά και το σενάριο της αυτοκτονίας.

«Δεν έχουν προκύψει στοιχεία μέχρι στιγμής που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για δυστύχημα καθώς η γυναίκα φορούσε μαγιό. Όταν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει δεν είναι σύνηθες να αλλάζει ρούχα και πολύ περισσότερο να φοράει μαγιό. Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες ότι την είδαν να μπαίνει στη θάλασσα» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι η γυναίκα να μπήκε στη θάλασσα και, βρισκόμενη υπό την επήρεια φαρμάκων, να έχασε τις αισθήσεις της, να πνίγηκε και να παρασύρθηκε μέχρι τον Πόρο.

Η σορός που βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου.
Υπενθυμίζεται πως την υπόθεση είχε αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Η 53χρονη εξαφανίστηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου από την Κυψέλη και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που γινόταν, προέκυπταν αρχικά ενδείξεις ότι η αγνοούμενη 53χρονη ήταν πιθανό να είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή να γίνει σχετική διερεύνηση.

Πρόσωπο κλειδί ήταν η συγκάτοικός της, ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Εκείνη την ημέρα η Σταυρούλα έφυγε από το σπίτι που έμενε με την συγκάτοικό της στην οδό Ευβοίας στην Κυψέλη, και από τότε τα ίχνη της αγνοούνταν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη