25χρονη δασκάλα αποπλάνησε μαθητή της και κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ

25χρονη δασκάλα αποπλάνησε μαθητή της και κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Τον κίνδυνο να καταδικαστεί σε 50 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει η 25χρονη δασκάλα Μέγκαν Πολίν Τζόρνταν στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ καθώς παραδέχθηκε ότι αποπλάνησε 14χρονο μαθητή στο σχολείο που δούλευε.

Η 25χρονη, που εργαζόταν στο Hungary Creek Middle School, δήλωσε ένοχη για τέσσερις περιπτώσεις  συνεύρεσης με τον 14χρονο, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας «την σχολική χρονιά 2022-2023 η κυρία Τζόρνταν είχε  σχέσεις με τον 14χρονο μαθητή. Σε αρκετές περιπτώσεις πήγε στο σπίτι του θύματος της και είχαν  επαφές. Το DNA της εντοπίστηκε στα σεντόνια του νεαρού».

Η διεύθυνση του σχολείου είχε κάνει λόγο για «μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση» σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους γονείς μετά τη σύλληψη της 25χρονης παντρεμένης δασκάλας τον Ιούνιο του 2023.

«Ήξερα ότι κάτι έτρεχε με την Τζόρνταν και τον μαθητή αυτό. Αυτός δεν έκανε καμία εργασία και η ίδια δεν κουνούσε ούτε βλέφαρο. 
Είχα παρατηρήσει ενδείξεις φλερτ. 
Η ένταση ανάμεσά τους ήταν τρελή. Της αξίζουν τα ισόβια» έγραψε πρώην μαθητής του σχολείου σε ανάρτησή του στα social media, σύμφωνα με τη New York Post.

Η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί στην 25χρονη εκπαιδευτικό αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη