Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25/2


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25/2

ΚΡΙΟΣ





Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος πέρασε, μα σήμερα Κυριακή ακόμη επικρατεί μία τάση υπερβολής και σπατάλης. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο αυξάνει τη δημοτικότητά σου, αλλά συναντά με τετράγωνο το Δία. Επομένως, είναι φυσιολογικό να αναμένεις υπερβολές κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως το να το ρίξεις έξω με την παρέα σου, αλλά και να ξοδέψετε πολλά χρήματα για διασκέδαση! Προσπάθησε να ελέγξεις τι φεύγει από την τσέπη σου, πριν να είναι αργά!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα ερωτικά σου ‘παραφέρεσαι’ σήμερα και θα χρειαστεί να αποφύγεις τις εντάσεις ή το να υποκύψεις σε προτάσεις που δεν είναι και τόσο… υπεύθυνες για τη σεξουαλικότητα ή τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σου ‘υπενθυμίζει’ πως πρέπει να επικεντρωθείς στη δουλειά σου. Έχεις να τακτοποιήσεις μερικές υποχρεώσεις και να δείξεις ένα υπεύθυνο πρόσωπο προς τους προϊστάμενους, τους συναδέλφους και τους πελάτες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Ταύρε, σήμερα το ρίχνεις στο φαΐ με το Δία ακριβώς επάνω σου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη. Υποκύπτεις σε κάθε διαθέσιμη σαρκική απόλαυση και γίνεσαι αρκετά σπάταλος κι εγωκεντρικός. Η λαγνεία συνδυαστικά με λίγη τεμπελιά είναι στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σήμερα νιώθεις ευτυχισμένος, αλλά η Κυριακή απαιτεί λίγη προσοχή στις καταχρήσεις! Η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει την αισιοδοξία σου, αλλά σε βοηθά να κρατήσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχετικά με τα αισθηματικά σου, θα σημειώσεις πολλαπλές κατακτήσεις και θετικές εξελίξεις, αλλά είσαι επιρρεπής στο να υποκύπτεις σε ερωτικούς πειρασμούς. Σήμερα αναμένεται να σπαταλήσεις αρκετά χρήματα στο όνομα του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, οι ευκαιρίες εμφανίζονται, αλλά η διαχείριση αυτών είναι… άλλο θέμα! Είσαι αισιόδοξος και κάνεις καλή εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους, αλλά θα χρειαστεί να αποφύγεις τις απερίσκεπτες επενδύσεις και τα λάθη απροσεξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε, μία πνευματώδης Κυριακή έφτασε, με το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία. Για εσένα είναι ζωτικής σημασίας να ‘σκαλίσεις’ τον εσωτερικό σου κόσμο και να εξωτερικεύσεις αυτή την ιδεολογία ζωής που υποστηρίζεις με τόσο πάθος. Βέβαια, πρόσεξε, γιατί θα προκαλέσεις αντιπαραθέσεις εξαιτίας του φανατισμού σου σε κάποια ζητήματα. Είναι προτιμότερο να υιοθετήσεις μία πιο ανοικτή προσέγγιση στη διαφορετικότητα. Η Σελήνη στην Παρθένο σε καθιστά ελαφρώς ανασφαλή κι αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πλημμυρίζουν από ‘παράνομες’ ιδέες και φαντασιώσεις. Μία επανασύνδεση είναι πιθανή, ενώ αντίστοιχα η λήξη μίας σχέσης που δεν σε εκφράζει πια, είναι πιθανή. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα πρέπει να αποφύγεις τα βιαστικά λάθη, αφού η φαντασία σου… καλπάζει σε μέρη μακρινά! Είναι καλή στιγμή, πάντως, αν θέλεις να ανανεώσεις την επαγγελματική σου στέγη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η Κυριακή με το τετράγωνο μεταξύ Δία και Αφροδίτης σε καθιστά ελαφρώς… ‘σεξομανή’. Η λίμπιντο σου είναι εκτοξευμένη στα ουράνια και η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου ενισχύει τις δεξιότητές σου στην τέχνη του φλερτ, βοηθώντας σε να κατακτήσεις τον επιθυμητό σου στόχο. Παράλληλα, είσαι πιο δημοφιλής κι εξωστρεφής, κάνοντας την ημέρα σου ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Θα χρειαστεί, βέβαια, να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι τυχερός, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Αν είσαι σε σχέση, σίγουρα εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με τις επιδόσεις σου. Εσύ, ο ελεύθερος, θα μπορέσεις να εντυπωσιάσεις το μελλοντικό σου ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εκπλήρωση ενός στόχου σου μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα, μονάχα αν δείξεις πειθαρχία. Προγραμμάτισε τα βήματά σου κι απόφυγε το μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Σήμερα, ίσως αντιμετωπίσεις ένα κληρονομικό ζήτημα ελαφρώς ανεύθυνα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου, Λέοντα, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Δία από τον Ταύρο ολοκληρώνεται σήμερα, ενεργοποιώντας γεγονότα σχετικά με την καριέρα σου, την κοινωνική σου εικόνα ή μία σημαντική σχέση της ζωής σου. Η Κυριακή σε καλεί να εξισορροπήσεις τις επαγγελματικές και προσωπικές σου ανησυχίες και να κάνεις έναν προσεκτικό προγραμματισμό των κινήσεών σου. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να δρας ελαφρώς πιο φιλάργυρα, επιδιώκοντας να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά οι εξελίξεις είναι αργές και… βασανιστικές. Μπορεί να έχεις λίγες εντάσεις, όμως ο τομέας της καριέρας είναι εκείνος που κερδίζει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου, αφήνοντας ελάχιστο χρόνο για έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είσαι τρομερά επινοητικός κι εντοπίζεις νέες πηγές εσόδων, σβήνοντας, παράλληλα και κάποια περιττά έξοδα. Στα επαγγελματικά φέρεσαι πανέξυπνα και διπλωματικά, βγαίνοντας κερδισμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από τον Υδροχόο και του Δία από τον Ταύρο αυξάνει την αισιοδοξία σου, πέρα από τα λογικά πλαίσια. Η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σε κάνει να δρας εγωκεντρικά, οπότε η Κυριακή σε βρίσκει… εκτός ελέγχου! Δρας απερίσκεπτα και βγαίνεις παντελώς έξω από τα νερά σου. Πρόσεξε μην τυχόν αύριο μετανιώσεις για τις αυθόρμητες πράξεις που κάνεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αναζητάς ερωτικές περιπέτειες και μάλιστα, κάποιες από αυτές προκύπτουν μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο. Σε ελκύουν ασυνήθιστες καταστάσεις, ενώ εσύ που έχεις δεσμό, θέλεις να ξεκινήσετε μαζί μία νέα ασχολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, τα λάθη απροσεξίας είναι πολύ πιθανά. Ευτυχώς είναι Κυριακή και η πλειοψηφία δεν εργάζεται… Θέλεις να ξεκινήσεις νέα εκπαίδευση για να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου, αλλά δεν μπορείς να συγκεντρωθείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα Κυριακή, το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης στον Υδροχόο και Δία στον Ταύρο επηρεάζει σε έντονο βαθμό τα ερωτικά σου! Είναι πολύ πιθανά τα καβγαδάκια, αλλά το πάθος αναγεννιέται! Αν έχεις οικογένεια, λίγες εντάσεις θα παρατηρηθούν, όμως μέσα σε λογικά πλαίσια. Καλό θα είναι να βρεις χρόνο να περάσεις δημιουργικά με τα παιδιά σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, τώρα που η Σελήνη στην Παρθένο σου ‘κατεβάζει’ ελαφρώς τη διάθεση και χρειάζεσαι να ανέβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά υπάρχουν εντάσεις, πάθη και υπερβολές. Μπορεί να μην είναι κάτι που συνηθίζεις το δράμα, αλλά σήμερα θα είναι αναπόφευκτο. Δεν έχει σημασία αν είσαι δεσμευμένος ή όχι, σήμερα ο έρωτας σε απασχολεί ενεργά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αφού τείνεις να λαμβάνεις παράλογο ρίσκο, ελπίζοντας πως όλα θα λυθούν μαγικά. Πρέπει να επιδείξεις πειθαρχία και να βασίσεις κάθε απόφασή σου σε υπαρκτά δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, η Κυριακή έφτασε και κορυφώνεται το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης στον υδροχόο και Δία στον Ταύρο, επηρεάζοντας δραματικά την προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη στην Παρθένο σε καθιστά περισσότερο κοινωνικό κι εξωστρεφή, δίχως να σε κάνει φλύαρο. Βέβαια, καλό θα είναι να αποφύγεις την υπερανάλυση και την σκληρή κριτική προς τον εαυτό σου και τους άλλους, αφού αναμένονται εντάσεις στις σχέσεις και το σπίτι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φέρουν σοβαρές εξελίξεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος μπορείς να απολαύσεις νέες γνωριμίες, όμως εσύ που είσαι δεσμευμένος καλείσαι να φανείς συγκροτημένος, αποφεύγοντας τις περιττές εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος αναμένεται να επηρεαστεί σοβαρά από το εξωτερικό σου περιβάλλον, ιδίως από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Απόφυγε το δράμα με τους συναδέλφους σου και υιοθέτησε μία πιο πρακτική νοοτροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη, ενδιαφέρον έχει η τρέχουσα ημέρα, αφού η κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης από τον Υδροχόο και του Δία από τον Ταύρο ενεργοποιεί γεγονότα σχετικά με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τον κοινωνικό σου κύκλο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μοιραστείς κάποια από τα πράγματα που σε βαραίνουν με τα φιλαράκια σου. Η Σελήνη από την Παρθένο σε κάνει να μετράς τα λόγια σου και να προσέχεις τον τρόπο που εργάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, στρέψου προς τις υφιστάμενες γνωριμίες σου, αν θέλεις να έχεις νέες εξελίξεις. Εσύ που έχεις δεσμό, προτίμησε να ξεκινήσεις με το ταίρι σου μία ευχάριστη δραστηριότητα που θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, είσαι σε φάση όπου θέλεις να αφήσεις τα ‘πρέπει’ και να ασχοληθείς με τα ‘θέλω σου’. Αυτό αυξάνει κατακόρυφα τη δημιουργικότητά σου, δημιουργώντας μία αδυναμία συγκέντρωσης στα ‘βαρετά’.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η Κυριακή με το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία έφτασε κι εσύ δίνεις τρομερή έμφαση στην καλοπέρασή σου, ξοδεύοντας παραπάνω από όσα βαστάει η τσέπη σου! Θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις την υπεραισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει, αφού το να κάνεις σπατάλες δεν είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει. Έτσι, πολύ πιθανό είναι αύριο να έχεις μετανιώσει τα ‘άχρηστα’ ψώνια που έκανες σήμερα, παρόλο που σου ανέβασαν τη διάθεση έστω και βραχυπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου δίνεις μεγάλη σημασία και είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις και σοβαρές και θετικές εξελίξεις, όμως το δράμα είναι παρόν! Δεν έχει σημασία αν είσαι σε σχέση ή ελεύθερος, σήμερα ο έρωτας και το πάθος είναι αυτό που επιδιώκεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τείνεις να λαμβάνεις αδικαιολόγητο ρίσκο και θα πρέπει να αποφύγεις τις μεγάλες χρηματικές δαπάνες. Δεν είναι η σωστή στιγμή για μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Είσαι, κατά κάποιον τρόπο, πρωταγωνιστής της ημέρας, φίλε Υδροχόε, σήμερα. Η Κυριακή φέρει την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης από το ζώδιό σου και Δία από εκείνο του Ταύρου. Με απλά λόγια, οι εντάσεις στα προσωπικά σου είναι εμφανέστατες και πρέπει να θέσεις όρια στη συμπεριφορά των άλλων, καθώς και να σεβαστείς τα δικά τους. Μία υπεραισιοδοξία σε χαρακτηρίζει, συνδυαστικά με μία λαγνεία, που σε ωθούν να λάβεις βιαστικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά φέρεσαι ανεύθυνα, έως και ‘παιδικά’. Μπορεί να τερματίσεις από μόνος σου μία σχέση πάνω στα νεύρα σου και μετά να το μετανιώσεις. Εσύ, ο ελεύθερος, προσεγγίζεις τον ερωτικό σου στόχο λίγο αδέξια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά χρειάζεται να επενδύσεις περισσότερο σε μακροπρόθεσμους στόχους, αφήνοντας στην άκρη το ρίσκο και τις βιαστικές αποφάσεις. Μην ρισκάρεις κάτι σταθερό, σήμερα και προτίμησε να ανανεώσεις το χώρο εργασίας σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, μία πνευματώδης ημέρα έχει φτάσει για εσένα με το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία. Η Κυριακή σου είναι γεμάτη ‘ψαγμένες’ συζητήσεις. Μετράς τα λόγια σου, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρατηρήσεις μία έντονη εσωτερική αναζήτηση που σου προκαλεί μικρές ανασφάλειες. Φρόντισε να μην ξεστομίσεις μυστικά τρίτων και να μην πεις ψέματα, γιατί η Σελήνη από την Παρθένο ‘ρίχνει φως’ στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε να έχεις εντάσεις όταν η αλήθεια αποκαλυφθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι αναγκαίο για εσένα να ικανοποιήσεις τις αισθηματικές ανάγκες των άλλων, γιατί έτσι αισθάνεσαι ολοκλήρωση. Αν έχεις ταίρι, το φροντίζεις, ενώ αν αναζητείς ένα, μπορείς να το επιδιώξεις μέσα από την προσφορά βοήθειας με κάποιον τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, προτιμάς να είσαι ο τύπος που εργάζεται σιωπηλά, χωρίς να ανοίξει περιττές συζητήσεις με τους συναδέλφους του. Αποφεύγεις τις φθονερές προθέσεις των άλλων δρώντας στο παρασκήνιο.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη