Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ, η Παρασκευή έφτασε με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, οπότε αποτελεί την έναρξη μίας φανταστικής περιόδου για το ζώδιό σου! Έρχεσαι σε επαφή με απίστευτο κόσμο που σε ανεβάζει και νιώθεις ότι πλέον είναι ευκολότερο να φτάσεις τους στόχους σου. Η Σελήνη από τον Ταύρο σήμερα στρέφει την προσοχή σου στα χρήματα και τα υλικά αγαθά και πιθανώς να δράσεις αρκετά φιλάργυρα. Πάντως, στα οικονομικά ευνοείσαι και η διάθεσή σου εκτοξεύεται.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στον ερωτικό τομέα μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις όσο παραμένεις εξωστρεφής. Σχετικά με εσένα που είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι απίθανη κι ανανεώνεστε εμφανώς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για τα επαγγελματικά σου ξεκινά από σήμερα μία περίοδος ραγδαίων εξελίξεων όπου υλοποιείς στόχους και όνειρα. Συγχρόνως, η ημέρα είναι καλή για οικονομικές συμφωνίες ή διεκδίκηση χρημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να απολαύσεις από σήμερα κι έπειτα πολλαπλές ευκαιρίες εκπλήρωσης των επαγγελματικών σου σκοπών, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου. Είσαι γεμάτος γοητεία και κάνεις καλή εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους, με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν να σε έχουν πρότυπο. Η Σελήνη επάνω σου, σού επιτρέπει να λάμψεις κι εντυπωσιάσεις τα πλήθη. Αναμένεται να αισθανθείς πληρότητα, όντας σε θέση να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι με ειλικρίνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα λάμπεις και η Παρασκευή σου επιτρέπει να εντυπωσιάσεις πολύ κόσμο και να έχεις νέες κατακτήσεις. Ακόμη κι αν έχεις ένα ταίρι, το σύμπαν σε ευνοεί στο να έρθετε πιο κοντά, εκφράζοντας τα συναισθήματά σας ανοικτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο τομέας με την μέγιστη εύνοια. Είσαι τρομερά εφευρετικός, τυχερός κι εκτιμάται να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Το πρωτοποριακό σου μυαλό σε βοηθά να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, ξεκινά για εσένα ένα τρομερό διάστημα νέων εμπειριών και πνευματισμού, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Σου παρουσιάζονται πολλαπλές δυνατότητες διεύρυνσης του νου σου κι όπως όλοι ξέρουμε, έχεις πολλή περιέργεια, η οποία αναμένεται να ικανοποιηθεί. Η Παρασκευή σου, με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει να προτιμήσεις να μείνεις σπίτι παρέα με ένα βιβλίο, παρά να κανονίσεις μία έξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναζητάς την απόλυτη ψυχική ένωση και δεν ελκύεσαι από ανθρώπους που δεν μπορούν να συζητήσουν για τα πάντα μαζί σου. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις με το ταίρι σου όμορφα και ήσυχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν προβλέπονται συνταρακτικές εξελίξεις. Μπορείς, βέβαια, να ενδυναμώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα μέσα από την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου που είναι σχετικό με το αντικείμενο εργασίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η Παρασκευή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο κι εσένα η λίμπιντο σου αυξάνεται κατακόρυφα. Μαζί, η Σελήνη από τον Ταύρο σε καθιστά περισσότερο κοινωνικό, οπότε σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για νέες επαφές, χαρίζοντας νέες δυνατότητες στα αισθηματικά σου. Η εσωτερική σου δύναμη αυξάνεται και νιώθεις ότι μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να καταφέρεις τους στόχους σου. Παράλληλα, ελκύεις ανθρώπους γενναιόδωρους και πρόθυμους να σε υποστηρίξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα σημειώσεις καλές εξελίξεις, ακριβώς επειδή η εσωτερική σου δύναμη κι αυτοπεποίθηση σε κάνουν πολύ ελκυστικό. Είτε έχεις ένα ταίρι, είτε βρίσκεσαι στην αναζήτησή του, εκμεταλλεύσου την σημερινή εύνοια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρομερή ημέρα έφτασε και για τα οικονομικά σου, αφού σου είναι πιο εύκολο να διεκδικήσεις χρήματα ή να στραφείς προς τρίτους για περαιτέρω υποστήριξη. Ο κύκλος γνωριμιών σου μοιάζει υποστηρικτικός προς τα όνειρά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μία σούπερ Παρασκευή έφτασε για εσένα, φίλε μου Λέοντα, αφού μπορείς κι ελκύεις θετικές καταστάσεις κι ενδιαφέροντες ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερη τριβή. Η Σελήνη από τον Ταύρο συνδυαστικά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο που μόλις σήμερα επισκέφθηκε, αυξάνουν κατακόρυφα τη δημοτικότητά σου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη στιγμή για να ανανεώσεις το δεσμό σου, επαναφέροντας όλα τα θετικά συναισθήματα ξανά στην επιφάνεια ή να επιδιώξεις καινούριες επαγγελματικές συναντήσεις με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα στην πορεία της καριέρας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπου ενδυναμώνεις το δεσμό σου ή αναζητείς με επιτυχία ένα ανανεωτικό φλερτ. Η ημέρα είναι άριστη για εσένα μου θέλεις να προσεγγίσεις τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, θα παρατηρήσεις ότι πελάτες και συνάδελφοι γίνονται ολοένα και πιο πρόθυμοι να συνεννοηθούν καλύτερα και να συνεργαστούν μαζί σου. Μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις το εισόδημα, μα και τη φήμη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, είναι μία πολύ αισιόδοξη ημέρα ήρθε με καλές εξελίξεις, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο. Η Παρασκευή σου είναι γεμάτη αναζήτηση νέων γνώσεων κι εμπειριών. Ούτως ή άλλως είσαι ιδιαίτερα φιλομαθείς και σήμερα επιλέγεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου σε περισσότερους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο καλυτερεύει εμφανώς την καθημερινότητά σου και σε βοηθά στο να αποπερατώσεις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις σε βαραίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από την εργασία ή το άμεσο περιβάλλον σου τα ερωτικά ειδύλλια είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν. Εσύ, ο δεσμευμένος, τακτοποιείς με το ταίρι σου θέματα της καθημερινότητας ώστε να γίνει πιο ομαλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, θα είναι καλό να αναζητήσεις μία νέα εργασία, μιας και φαίνεται ευνοϊκό το αστρολογικό σκηνικό της ημέρας. Μαζί, θα σε βοηθούσε η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή οι συζητήσεις με πιο έμπειρους συναδέλφους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Ξεκινά μία απόλυτα δημιουργική, παιχνιδιάρικη κι ερωτική περίοδος που σε ανανεώνει με το παραπάνω! Μάλιστα, η Σελήνη από τον Ταύρο, μολονότι σου προκαλεί λίγες ανασφάλειες, η λίμπιντό σου βελτιώνεται κατά πολύ και μπορείς να ζήσεις νέες ερωτικές περιπέτειες, να κάνεις γνωριμίες ή να καλυτερεύσεις την ποιότητα του δεσμού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση και συναντάς πολλαπλές ευκαιρίες για νέους έρωτες ή την ενδυνάμωση της σχέσης σου. Μάλιστα, επικρατεί ένα κλίμα σεβασμού ως προς την αυθεντικότητα κι ανάγκες μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φοβερή ημέρα ήρθε και για τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας, έχεις πολυάριθμες ιδέες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν θετικά στην ενδυνάμωση των εσόδων σου. Είναι καλή στιγμή να εκφράσεις τον εαυτό σου στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, το κλίμα στο σπίτι σου γίνεται ολοένα κι ομορφότερο, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Ο συγκεκριμένος πλανήτης κυβερνά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, οπότε είναι πιθανό να σκεφτείς να συζήσεις με το ταίρι σου κατά το επόμενο διάστημα. Η Σελήνη από τον Ταύρο σου εντείνει την ανάγκη για συντροφικότητα και μαζί με αυτό, σε καθιστά περισσότερο δημοφιλή. Η Παρασκευή ενδείκνυται για σημαντικές συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, απαραίτητη προϋπόθεση για να επιλέξεις έναν καινούριο σύντροφο είναι να σου εμπνέει ασφάλεια. Εσύ που διατηρείς σταθερό δεσμό τον ενδυναμώνεις, ενώ αν περνά κρίση τον επαναξιολογείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου και πάλι υπερισχύει η επιθυμία για σταθερότητα. Πιθανώς να επιλέξεις μία εργασία με σταθερό εισόδημα, παρά να ρισκάρεις με τον ενδεχόμενο να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε Τοξότη, για εσένα η Παρασκευή αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου γεμάτη κινητικότητα, όμορφες εξελίξεις, γνώσεις και συναντήσεις. Δημιουργείς μόνος σου τις ευκαιρίες που έχεις ανάγκη μέσα από τις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις. Μάλιστα, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε ωθεί να επικεντρωθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και βάζεις σε πρόγραμμα όλα όσα έχεις να κάνεις για να τα προλάβεις! Το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή σου και η ψυχολογία σου ανεβαίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις μέσα από δικές σου πρωτοβουλίες ή τολμώντας να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο με στόχο να έρθετε πιο κοντά. Μπορείς να βελτιώσεις την επικοινωνία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι σε θέση να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες μέσα από τις πολλαπλές ιδέες που έχεις. Είσαι δημιουργικός και αγαπάς την νέα γνώση, η οποία θα αποτελέσει το εισιτήριο στην κοινωνική σου άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερέ μου, το χρήμα σιγά σιγά αρχίζει και σε αγαπάει, μιας και η Παρασκευή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου. Αισθάνεσαι σιγά – σιγά ολοένα και μεγαλύτερη υλική και ψυχική ασφάλεια και ηρεμία και τακτοποιούνται τα έσοδα κι έξοδά σου. Σα να μην έφτανε τόση εύνοια, η Σελήνη από τον Ταύρο σου δωρίζει κάθε δυνατότητα να περάσεις όμορφα και να απορροφηθείς από ασχολίες που ανανεώνουν την ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος παίρνει τα πάνω του και μπορείς να έχεις αυτές τις πολυπόθητες εξελίξεις που επεδίωκες εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό μοιάζει να είναι με το μέρος σου, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι στα high τους! Η βοήθεια έρχεται μέσα από τη δική σου προσωπική προσπάθεια και πλέον αισθάνεσαι πιο ικανός. Η ημέρα ενδείκνυται για νέες επιχειρηματικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, μία σούπερ Παρασκευή έχει έρθει για εσένα, με την Αφροδίτη να ανανεώνει ολόκληρο το ‘είναι’ σου από το ζώδιό σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καθιστά λιγάκι αμετακίνητο στις απόψεις σου. Πολύ πιθανό είναι να στηρίζεις πολύ θερμά κάποιες απόψεις σου πάνω στην ανάγκη σου να αποδείξεις πόσο σημαντική είναι η κοσμοθεωρία σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος και φρόντισε να κοινωνικοποιηθείς, γιατί σήμερα η δημοτικότητά σου βελτιώνεται αισθητά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι πολύ καλά κι εσύ κάνεις κινήσεις όχι μόνο για να ανανεώσεις το δεσμό σου, αλλά και την εμφάνισή σου! Έτσι, ακόμη κι αν είσαι μόνος, γίνεσαι σίγουρα πιο γοητευτικός κι επιθυμητός από ποτέ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση κι εσύ μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε ταλέντο σου για να βγάλεις περισσότερα χρήματα ή να ενδυναμώσεις την φήμη σου στον επαγγελματικό σου κλάδο.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, μία πολύ πνευματώδης Παρασκευή έχει φτάσει για το ζώδιό σου, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Η ψυχική ένωση με το ταίρι σου είναι ο,τι πιο σημαντικό και σχεδόν διαισθητικά κατανοείς τις ανάγκες των άλλων. ‘Θυσιάζεις’ κομμάτι του χρόνου σου για να βοηθήσεις τους άλλους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Σελήνη από τον Ταύρο σε κάνει πιο επικοινωνιακό και σε ενοχλούν πολύ οι επιφανειακές συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητείς κάτι ουσιαστικό κι αυθεντικό στις σχέσεις σου. Τα αισθηματικά σου μπορεί να χρειαστούν λίγη παραπάνω προσπάθεια για να έχεις τις επιθυμητές εξελίξεις, διότι δεν είναι και τόσο χαμηλά τα ιδανικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προτιμάς να παραμείνεις στο παρασκήνιο, αναφορικά με τη δράση σου. Σχετικά με την ‘θεωρία’ και την λήψη πληροφοριών ή ιδεών, προτιμάς να στραφείς προς τρίτους και να ακούσεις προσεκτικά τις συμβουλές τους.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη