Βίντεο : Ασυνείδητος οδηγός σκότωσε τα δύο νεαρά αγόρια που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα


Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο φίλους στην Πάτρα, που βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Το βίντεο που δημοσιεύει το Ionian.gr από τη μοιραία σύγκρουση στην Εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος της Αρέθα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο νέων παιδιών, δείχνει ξεκάθαρα πως έχουν περάσει απόλυτα νόμιμα με πράσινο.

Συγκεκριμένα, στο οπτικό υλικό φαίνεται η μηχανή με τα δύο παιδιά να τρέχει σε ευθεία γραμμή, με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς Πάτρα και να καρφώνεται πάνω στο αυτοκίνητο που έχει στρίψει και έχει φύγει από το φανάρι παρανόμως.

Το χρονικό
Μοιραία στάθηκε η βόλτα για τους δύο φίλους το βράδυ της Πέμπτης όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών στη συμβολή με την Αρέθα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με αυτοκίνητο και να βρουν τραγικό θάνατο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ενώ οι περαστικοί που περνούσαν από το σημείο αντίκριζαν το σκληρό θέαμα. Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τα θύματα χωρίς τις αισθήσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη