Βουλευτής απείλησε καθηγητή, λόγω χαμηλών βαθμών του γιου του


Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν εκατοντάδες γονείς σε ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Super Κατερίνα" στον ALPHA, ο βουλευτής απείλησε με χυδαίες εκφράσεις έναν καθηγητή του σχολείου στο οποίο φοιτά το παιδί του. Αιτία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν οι χαμηλοί βαθμοί του γιού του.

Στο επεισόδιο ήταν μπροστά και άλλοι γονείς που είχαν πάει για την καθιερωμένη ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς. Την ώρα που η εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο γονέας που είναι εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ, πλησίασε τον καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο βουλευτής φώναζε έξαλλος κατά του καθηγητή και χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως "θα σε τελειώσω", "θα δεις τι θα πάθεις", "θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας". Ο καθηγητής, μαθηματικός στην ειδικότητα, δεν αντέδρασε στα όσα άκουγε αλλά κράτησε την ψυχραιμία του.

Ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου και γνωστοποίησε επισήμως το περιστατικό στο σύλλογο γονέων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη