Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλά για την φυλάκιση της


Ο εφιάλτης που έζησε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, πρώην παίκτρια του Power of Love, όταν συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν και η ίδια έχει πάρει πολλές αποφάσεις για τη ζωή της. Ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν το μοντέλο και ηθοποιός συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά που συγκατοικούσαν στο Παγκράτι. Ετοίμαζαν μάλιστα τον γάμο τους και έδειχναν όλα να πηγαίνουν καλά στη ζωή της μέχρι που συνέβη αυτό και όλα χάθηκαν.

Ο τότε σύντροφός της σε δηλώσεις του εκείνες τις ημέρες είχε υποστηρίξει ότι εκείνη δε φέρει ευθύνη και πως υπαίτιος ήταν αποκλειστικά ο ίδιος, ζητώντας συγνώμη από την ίδια την Έλενα και θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια. Μετά από έναν αγώνα για να αποδείξει ότι είναι αθώα, η Έλενα αφέθηκε ελεύθερη και αμέσως έφυγε για την Τήνο προκειμένου να εκπληρώσει στην Παναγία το τάμα της.

Οι στιγμές στο κρατητήριο και η στήριξη της μητέρας της
Ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή της η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει βρει το στήριγμά της στην οικογένειά της. «Δεν ήταν επιλογή μου ότι απομακρύνθηκα από τα φώτα, αλλά άλλων», σχολίασε.

Η μητέρα της ανέφερε πως η κόρη της έχει διώξει τους τοξικούς ανθρώπους από το πλευρό της και έχει αλλάξει φίλους, ανοίγοντας μία νέα σελίδα στη ζωή της. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου αναφέρθηκε στην ημέρα της σύλληψής της. «Συνελήφθη όταν ήμουν στο σπίτι, 3 ώρες μετά από τη σύλληψη του πρώην συντρόφου μου. Δεν βρέθηκε κάτι μέσα στο σπίτι, πάνω μου ή στο αμάξι μου», είπε.

«Έχω συγχωρέσει αυτόν τον άνθρωπο γιατί ήταν άρρωστος».
Η μητέρα της ανέφερε ότι ενημερώθηκε για τη σύλληψη της κόρης της ύστερα από ένα τηλεφώνημα και νόμιζε πως ήταν μία κακόγουστη φάρσα. Η ίδια δήλωσε πως δεν της άρεσε εξ αρχής ο σύντροφος της κόρης της και ένιωθε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. «Έχω συγχωρέσει αυτόν τον άνθρωπο γιατί ήταν άρρωστος», είπε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες που βρισκόταν στο κρατητήριο. Όπως είπε η ίδια, πίστευε ότι θα έβγαινε από τη φυλακή, ενώ το τρίτο βράδυ κοιμήθηκε μιάμιση ημέρα σερί από τη στενοχώρια και τη θλίψη. «Με είχαν απειλήσει ότι εάν δεν φύγω από τον θάλαμο θα περάσω δύσκολα. Δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι ήμουν εκεί. Δεν είχα καμία δουλειά εκεί. Η αποφυλάκισή μου ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου μακράν», είπε για τις ημέρες που βρισκόταν κρατούμενη. «Η φυλακή μου άφησε έναν πόνο. Με έκανε δύσπιστη και επιφυλακτική», συμπλήρωσε, με τη μητέρα της να σχολιάζει πως έκανε αυτό που θα έκαναν όλοι οι γονείς που είναι σίγουροι ότι το παιδί του είναι αθώο.

Όσο για την αποζημίωση που θα πάρει, ανέφερε: "αποζημιώθηκα με το κατώτατο ποσό: Θα πάρω 20 ευρώ για κάθε μια από τις 245 μέρες που έμεινα στη φυλακή" και συνέχισε λέγοντας: "Το θέμα μου δεν είναι μόνο τα χρήματα. Η ρετσινιά ότι έχεις κάνει φυλακή μένει. Είμαι δημοσιογράφος και παρουσιάζω δυο εκπομπές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη