Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Κριέ, σήμερα καλό θα είναι να μην γίνεις σπάταλος με τα χρήματα σου μιας και η Σελήνη από τον Ταύρο σε παρασύρει σε υπερβολές και σε λάθος αποφάσεις. Με απλά λόγια, η Πέμπτη σου σε καθιστά τρομερά αισιόδοξο, με αρκετή αυτοπεποίθηση, όμως δεν είσαι καλός σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Συνιστάται να αποφύγεις να πεις πράγματα που δεν εννοείς, γιατί μια αντιπαράθεση σε περιμένει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη αυτοπεποίθησή σου είναι ο λόγος για τον οποίο πρόκειται να σημειώσεις τις πολλαπλές επιτυχίες στον έρωτα. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση όπως και η ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο οικονομικό κομμάτι μπορεί να μην αισθάνεσαι πίεση αυτή τη στιγμή, όμως σίγουρα κάποια ξαφνικά έξοδα ή μια περιττή αγορά μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Μην δρας σπασμωδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σήμερα Πέμπτη και σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας. Η σύνοδος Σελήνης / Δία σε καθιστά πιο επιρρεπή στο να κάνεις ατασθαλίες στο φαγητό, όμως παράλληλα ενισχύει τη διάθεση και την αισιοδοξία σου. Ταυτόχρονα βέβαια, το τετράγωνο Σελήνης / Ερμή , προκαλεί και κάποιες παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου, γιατί εσύ μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις, στο τέλος όμως δίνεις λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα γεγονότα που ξεδιπλώνονται είναι θετικά. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι οξυμένες αλλά καλό θα είναι να φιλτράρεις μέσα σου οτιδήποτε είναι να ξεστομίσεις, αποφεύγοντας να πληγώσεις τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα είναι μια τυχερή ημέρα για εσένα. Μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα η μία καινούργια συμφωνία, ενώ η λήψη νέων σχετικών γνώσεων με το αντικείμενό σου θα σε βοηθήσει να πας παραπέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπημένε Δίδυμε σήμερα ξεκινά μια μοναχική ημέρα κατά την οποία βρίσκεσαι συνεχώς σε εσωτερική σύγκρουση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου πρόκειται να έρθει σε σύνοδο με το Δία οπότε και εσύ έρχεσαι σε απόλυτη σύνδεση με τον ψυχισμό σου. Παράλληλα βέβαια, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, τον Ερμή, επομένως κατά τη διάρκεια της ενδοσκόπησης σου δεν αποκλείεται να γεννηθούν καινούργιες ανασφάλειες. Η Πέμπτη αποτελεί την κατάλληλη στιγμή για παρασκηνιακή δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις κρυφές συναντήσεις ή να επιδιώξεις κάποια επανασύνδεση εφόσον αυτό ανήκει στα άμεσα πλάνα σου. Εσύ που είσαι δεσμευμένος διατηρείς πολύ χαμηλούς τους τόνους της προσωπικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προτιμάς να γίνεις από τους τύπους που κάθονται σε μια γωνία και εργάζονται πολύ σκληρά. Σήμερα δεν έχεις και πολλή όρεξη για μακροσκελείς συζητήσεις. Προτιμάς τις πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Καρκίνε σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε καθιστά πιο δημοφιλή από ποτέ. Αυτή η Πέμπτη με την σύνοδο Σελήνης / Δία αποκτάς καινούργιους φίλους κοινωνικοποιείσαι κανείς ψαγμένες συζητήσεις και προσπαθείς να υλοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Εκτός από αυτό μπορείς να έρθει σε επαφή με άτομα που θα σου δείξουν τον δρόμο προς μια καλύτερη ζωή. Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης/Ερμή υποδηλώνει ότι κάποιες αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα θα παρατηρηθούν

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει τα πάνω της σήμερα μιας και το αστρολογικό σκηνικό σε ευνοεί πολύ σε ζητήματα καινούργιων γνωριμιών. Εσύ που διατηρείς έναν δεσμό θα βελτιώσεις την ποιότητα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον ή μπορείς να σημειώσεις μια επιτυχία μέσα από την συνεργασία σου με άλλους ανθρώπους. Είναι ευνοϊκή στιγμή για να πραγματοποιήσεις κάποια όνειρά σου

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε Λέοντα για εσένα έρχεται μια πολύ λαμπερή και φιλόδοξη ημέρα χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί κυρίως στα επαγγελματικά. Η σύνοδος που κάνει με το Δία σου χαρίζει παραπάνω αισιοδοξία αλλά και πολλαπλές ευκαιρίες κοινωνικής ανόδου. Είσαι και αισθάνεσαι περισσότερο δημοφιλής. Καλό θα είναι βέβαια να αποφύγεις την υπερβολική σου έκφραση μιας και η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ερμή, όπου και δεν θα λείψουν κάποιες υπερβολές από την πλευρά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν κρύβουν ιδιαίτερες εξελίξεις με μοναδική εξαίρεση εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε έναν δεσμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνεις σκέψεις να επισημοποιήσεις ή σταθεροποιήσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φέρουν πολλαπλές εξελίξεις και οι περισσότερες θα είναι θετικές. Σήμερα πρέπει να επενδύσεις περισσότερο στην απόκτηση γνώσεων και σχετικών πληροφοριών που θα χρησιμοποιήσεις αργότερα για να επιτύχεις έναν στόχο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με τον Δία αυξάνει την αισιοδοξία σου περισσότερο από ποτέ. Η ημέρα σε ευνοεί σε περίπτωση που θέλεις να το ρίξεις στο διάβασμα, την μελέτη τη φιλοσοφία ή τα ταξίδια. Είναι μια ιδανική στιγμή για εσένα που θέλεις να εξερευνήσεις τον κόσμο και να αναζητήσεις καινούργιες εμπειρίες που θα σε καταστήσουν πιο δυνατό και σοφό άνθρωπο. Πρόσεξε όμως, τις τάσεις υπεραισιοδοξίας σου γιατί ή Σελήνη κι ο Δίας σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ερμή προκαλώντας σου υπερβολικές συναισθηματικές εξάρσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι περισσότερο απορροφημένος από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις σε συνδυασμό με την προσωπική σου αναζήτηση. Έτσι μοιάζει να μένει περιορισμένος χρόνος για τα αισθηματικά σου, σημειώνοντας αργές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σήμερα που είναι σε καλή κατάσταση και επιδιώκεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να σταθείς υπεύθυνος σε κάθε υποχρέωση σου. Παράλληλα, είναι πολύ καλή στιγμή να κάνεις μια επέκταση στην επιχείρησή σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη με την Σελήνη στον Ταύρο οπότε για σένα είναι απολύτως λογικό να επενδύσεις αρκετό χρόνο στην προσωπική σου αναζήτηση, προσπαθώντας να νιώσεις υλική ή και ψυχολογική ασφάλεια. Η σύνοδος μεταξύ Σελήνης και Δία θα σου προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παράλληλα να προσπεράσεις κάποιες από τις φοβίες σου. Βέβαια, έχε το νου σου γιατί το τετράγωνο του Δία και της Σελήνης με τον Ερμή προκαλούν κάποια ερωτικά καβγαδάκια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν αποκλείεται να έχεις μια γνωριμία που θα σου ανεβάσει τη διάθεση, μα ταυτόχρονα οι συναισθηματικές εξάρσεις δεν λείπουν. Για εσένα που είσαι δεσμευμένος φρόντισε να μην καβγαδίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, φαίνεται να είσαι λιγάκι πιο αισιόδοξος από ότι θα έπρεπε αναφορικά με τις επιχειρηματικές σου ιδέες. Αντί να τις υλοποιήσεις απευθείας, φρόντισε αρχικά να τις καταγράψεις και να τις επεξεργαστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Σκορπιέ, σήμερα η Πέμπτη είναι πολύ δυναμική για χάρη στην Σελήνη στον Ταύρο, ακριβώς απέναντί σου. Το καλύτερο είναι ότι σχηματίζει και μια σύνοδο με το Δία και αυτό σε βοηθά αν θέλεις να ξεκινήσεις μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία ή να έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους στα προσωπικά. Από την άλλη, πρόσεχε γιατί το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης, Δία και Ερμή μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω κτητικότητα από μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δρας αρκετά κτητικά, όμως έχεις τη δυνατότητα να το καλλιεργήσεις και να προσεγγίσεις πιο ομαλά τον έρωτα. Είναι μια καλή στιγμή για καινούργιες γνωριμίες ή την ανανέωση του δεσμού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου οι περισσότερες ευκαιρίες αναμένεται να προκύψουν από το εξωτερικό περιβάλλον. Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και οι συνάδελφοί σου φαίνονται υποστηρικτικοί ως προς τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Τοξότη σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, οπότε και εσύ επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αυτή η Πέμπτη κορυφώνει την σύνοδο μεταξύ Σελήνης και Δία οπότε μπορεί οι υποχρεώσεις σου να αυξάνονται, η διάθεσή σου όμως παραμένει απτόητη. Έτσι, μπορείς και ολοκληρώνεις όλες τις δραστηριότητές σου. Το τετράγωνο μεταξύ Δία, Σελήνης και Ερμή θα φέρει αρκετή υπερβολή στον τρόπο που εκφράζεσαι και καλό θα είναι να μην δώσεις υποσχέσεις που αργότερα δεν μπορείς να τηρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψει ένα καινούργιο φλερτ, όμως υπάρχει κίνδυνος να μην το διαχειριστείς σωστά, διότι ο τρόπος προσέγγισης σου είναι λίγο υπερβολικός. Εσύ που είσαι δεσμευμένος απόφυγε τις μεγάλες κουβέντες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, δείχνεις πολύ σοβαρό πρόσωπο και ολοκληρώνεις κάθε αρμοδιότητά σου. Η υπευθυνότητα που προβάλλεις αργότερα θα σε επιβραβεύσει με περαιτέρω αναγνώριση κι ενδυνάμωση του ονόματός σου στον εργασιακό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε σήμερα έρχεται μια άκρως ερωτική ημέρα για σένα με τη Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει σύνοδο με το Δία. Έχεις κάθε ευκαιρία την Πέμπτη για καινούργιες γνωριμίες έρωτες ή την ανανέωση του υφιστάμενου δεσμού που διατηρείς. Μπορείς επίσης, να μπεις στη διαδικασία σκεφτείς αν θα ήθελες να κάνεις οικογένεια με τον άνθρωπο που είστε μαζί. Καλό θα είναι να προσέξεις τα οικονομικά σου γιατί το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης, Δία και Ερμή σε κάνει ελαφρώς πιο σπάταλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι οι τυχόν οικονομικές σπατάλες στο όνομα του έρωτα. Έχεις θετικές εξελίξεις ανεξάρτητα από την κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα η ημέρα ενδείκνυται σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις επιχειρηματικά πλάνα. Συνιστάται να αποφύγεις να επενδύσεις μεγάλα χρηματικά ποσά και να παραμείνεις μόνο στο κομμάτι του προγραμματισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ φίλε Υδροχόε σήμερα για σένα έρχεται μια σχετικά μοναχική ημέρα, αλλά από δική σου επιλογή. Η Πέμπτη έφτασε με μια Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με το Δία που αφενός βελτιώνει τη διάθεσή σου, αφετέρου σε κάνει να αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος. Προτιμάς να περάσεις με οικεία πρόσωπα την ημέρα σου χωρίς πολλές εντάσεις. Βέβαια, είναι ελαφρώς αναπόφευκτες, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Δία με τον Ερμή υποδεικνύει ότι κάποιες μικρές κόντρες θα υπάρξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η ανάγκη σου για να αισθανθείς σταθερότητα αποτελεί το standard κατά το οποίο επιλέγεις τον μελλοντικό σου σύντροφο. Για εσένα που είσαι σε σχέση, προτιμάς να περάσεις με το ταίρι σου στο σπίτι ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόκειται για μια καλή στιγμή για να ανανεώσεις και τακτοποιήσεις τον επαγγελματικό σου χώρο. Μπορείς επίσης να τον στολίσεις με τρόπο τέτοιο που να εκφράζει την προσωπικότητά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα αρκετό ενδιαφέρον έχει και για εσένα η Πέμπτη, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο σου προσφέρει αρκετή κινητικότητα. Μάλιστα, κορυφώνεται και η σύνοδός της με τον Δία οπότε μπορείς να περιμένεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που σου προσφέρουν νέα γνώση. Αναζητείς νέες εμπειρίες, έχεις πολλή περιέργεια ενώ αν επιθυμείς ένα νέο συμβόλαιο, είναι η κατάλληλη στιγμή να το επιδιώξεις. Το τετράγωνο μεταξύ Ερμή, Σελήνης και Δία σου προκαλεί κάποιες μικρές εσωτερικές εντάσεις και προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να επιδιώξεις κάποια επανασύνδεση ή κρυφή συνάντηση ή να σου μιλήσει ένας παλιός ανεκπλήρωτος έρωτας. Για σένα που είσαι δεσμευμένος, έχεις την ανάγκη από έντονες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να επωφεληθείς μέσα από την συλλογή πληροφοριών και την διπλωματική επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μπορείς να διεκδικήσεις μια νέα συμφωνία, όμως θα παρουσιαστούν εντάσεις με κάποιους πελάτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη