Ζάπλουτος ο Αιγύπτιος "επιστάτης" φονιάς : Τα 4 στοιχεία που περιπλέκουν το μακελειό


Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την τριπλή δολοφονία στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας που περιπλέκουν το μυστήριο για τον ρόλο του Αιγύπτιου μακελάρη.
Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αμφισβητούν τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια που οδήγησαν τον Αιγύπτιο να δολοφονήσει τρεις ανθρώπους και μετά να αυτοκτονήσει.

Έγγραφα του Κτηματολογίου, τραπεζικά παραστατικά και δικογραφίες δείχνουν ότι ο Άρης δεν δολοφόνησε τρία άτομα γιατί τον είχαν απολύσει ξαφνικά ούτε και
του έκαναν έξωση από το διαμέρισμα στο οποίο κατοικούσε.
Η Αστυνομία σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που είχε συλλέξει σχημάτισε την εικόνα αυτή όμως όσο προχωράει η έρευνα αλλάζουν τα δεδομένα.

Ο Άρης ήταν έμπιστος και ζάμπλουτος
Άνθρωποι που γνωρίζουν λένε ότι ο Άρης δεν ήταν ένας απλός υπάλληλος, αλλά ο έμπιστος του Σπύρου Καρνέση και ζάμπλουτος

Οι τραπεζικοί του λογαριασμοί ήταν “φουσκωμένοι”, κάτι που σημαίνει ότι δεν είχε λόγο να προχωρήσει σε δολοφονίες για ένα σπίτι.

Το μυστήριο περιπλέκεται και τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:
  • Γιατί ο Άρης είχε διοριστεί μέλος στο διοικητικό συμβούλιο δύο εταιρειών μεταξύ των οποίων η μονοβάπορη Carriager Shipping Inc στην οποία ανήκει το “Elka Glory” δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στη ναυτιλία.
  • Γιατί οι πλοιοκτήτης συμπλήρωνε τα ΔΣ των εταιρειών του με τον Άρη;
  • Γιατί μέσω ενός συγκεκριμένου λογαριασμού με συνδικαιούχο στην τράπεζα Citibank στο υποκατάστημα στην Ελβετία διακινήθηκε ποσό ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και γιατί σήμερα υπάρχουν μόλις 1.500 ευρώ;
  • Πώς γίνεται ένας εργαζόμενος όπως ο Άρης από την Αίγυπτο να έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα ύψους 500.000 ευρώ και στον οποίο μπήκαν και τα χρήματα που εισέπραξε ως αποζημίωση, μετά την απόλυσή του.
Άρση απορρήτου για να βρεθεί η άκρη του νήματος της τριπλής δολοφονίας
Όπως γίνεται αντιληπτό τα ερωτήματα θα πληθαίνουν καθημερινά, κάτι που σημαίνει ότι η έρευνα θα τραβήξει

Η η ΕΛ.ΑΣ αναμένει στοιχεία από την άρση απορρήτου, που θα δείξουν με ποιους μίλησε ο 76χρονος δράστης τις τελευταίες ημέρες και τι συζήτησε.

Όσον αφορά στην κοντόκαννη καραμπίνα που χρησιμοποίησε και το πιστόλι, εκτιμάται ότι ήταν αρκετά παλιά και θεωρούν ότι υπήρχαν στο σπίτι που ήταν επιστάτης στους Πεταλιούς, για λόγους ασφαλείας, αλλά ήταν αδήλωτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη