Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε Κριέ, η σημερινή Κυριακή είναι καλή, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους σου ανεβάζει το ηθικό και θέλεις να συζητήσεις για τα πάντα με τον περίγυρό σου. Κανονίζεις εξόδους και συνδέεσαι με παλιές κα νέες επαφές. Αισθάνεσαι ανανεωμένος και μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Είσαι, από την άλλη, λίγο παραπάνω φλύαρος κι απερίσκεπτος με τον τρόπο που συναναστρέφεσαι με φίλους και γνωστούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά τα πράγματα φαίνεται να προχωρούν με ενδιαφέρον, εφόσον παραμείνεις κοινωνικός κι εξωστρεφείς. Πρόσεξε όμως, γιατί κατά στιγμές τείνεις να προσεγγίζεις τον έρωτα με λίγο… σαχλό τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε ακόμη καλύτερη φάση, όπου ο περίγυρός σου μοιάζει αρκετά υποστηρικτικός. Όλοι ‘βάζουν το χεράκι τους’ για να έχεις τα όνειρά σου τακτοποιημένα και μπορείς να ξεκινήσεις συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, μέρος της χθεσινής σου φιλοδοξίας έχει ‘ηρεμήσει’, αλλά η Σελήνη ακόμη βρίσκεται στους Διδύμους. Επομένως, είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι έντονα για ακόμη μία φορά τους ενδεχόμενους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι ενδυναμωμένες και η Κυριακή, εφόσον έχεις τη δυνατότητα, ενδείκνυται για τυχόν οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καλλιεργήσεις την αυτοπεποίθησή σου, διότι αυτή είναι το μέσον για την αύξηση της γοητείας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος αυτή τη στιγμή αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής σου. Στόχος σου είναι να γεμίσει η τσέπη ή ο τραπεζικός σου λογαριασμός με όσο περισσότερα γίνεται. Συγχρόνως, γίνεσαι και σπάταλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, η ημέρα σε καθιστά πρωταγωνιστή, διότι η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο σε βοηθά να λάμψεις. Οι δυσκολίες της Κυριακής σχετίζονται με λίγες μικρές συναισθηματικές εξάρσεις και πολύ πιθανό είναι να μην καταλαβαίνεις πότε να θέσεις σε παύση τα λεγόμενά σου. Έτσι, οι παρεξηγήσεις είναι μέρος της ημέρας. Μπορείς να εκφραστείς και παράλληλα το ενισχυμένο σου ένστικτο σε βοηθά να αντιληφθείς τις επιθυμίες και προθέσεις των άλλων απέναντί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ένστικτό σου είναι ενδυναμωμένο και σε βοηθά να κάνεις καλύτερες επιλογές στα αισθηματικά. Η εξωστρέφειά σου είναι το κλειδί στο να κάνεις νέες επαφές και να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ευνοείσαι περισσότερο σε οτιδήποτε σχετίζεται με την αυτοέκφρασή σου. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι ‘σε κουτάκια’ και δείξε στον κόσμο τον πραγματικό σου εαυτό και τις δυνατότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Καρκίνε, σήμερα η Κυριακή σου είναι αρκετά ήρεμη και πνευματώδης. Η διάθεσή σου δεν είναι σταθερή και προσπαθείς να ‘επικοινωνήσεις’ με το υποσυνείδητό σου, ξεθάβοντας απωθημένα και βαθύτερες ανάγκες της ψυχής σου. Υπάρχει τύχη στην ενασχόλησή σου με τυχόν πνευματιστικές τέχνες ή την ψυχολογία. Μαζί, έχεις την τάση να προσκολλάσαι σε στιγμές του παρελθόντος, στοιχείο που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή κάποια παρασκηνιακή συνάντηση, πέρα από τα φθονερά μάτια τρίτων προσώπων. Ένας κρυφός θαυμαστής προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν προβλέπονται δυναμικές εξελίξεις, εκτός κι αν η εργασία σου σχετίζεται με παροχή υπηρεσιών ψυχικής ευεξίας, όπου εκεί θα σημειώσεις άνοδο. Προτιμάς ήρεμες καταστάσεις κι αποφεύγεις τις εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φοβερή Κυριακή έφτασε για το ζώδιό σου, φίλε Λέοντα, διότι λειτουργεί προς όφελός σου η διέλευση της Σελήνης από τους Διδύμους. Είσαι κοινωνικός, εξωστρεφής και οι φίλοι σου σημαίνουν πάρα πολλά για εσένα. Παράλληλα, δημιουργείς νέες επαφές και φιλίες, βασισμένες σε κοινές πεποιθήσεις που μοιράζεσαι με τους άλλους. Είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία για την ψυχική σου ηρεμία. Μπορείς χωρίς ιδιαίτερη τριβή να πραγματοποιήσεις κάποιους προσωπικούς στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά κρύβονται οι περισσότερες εξελίξεις μιας κι αισθάνεσαι πιο δημοφιλής. Είναι για τους άλλους πιο εύκολο να σε προσεγγίσουν κι εσύ απολαμβάνεις το θαυμασμό είτε από το ταίρι σου, είτε από τους πιθανούς μελλοντικούς κατακτητές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος δεν συναντά σημαντικές δυσκολίες. Σε βοηθούν φίλοι και γνωστοί να προσπεράσεις εμπόδια και να φτάσεις τα όνειρά σου. Σήμερα θα καταλάβεις πως οι άνθρωποι καταφέρνουν πιο πολλά συλλογικά, παρά ατομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, ιδιαίτερα φιλόδοξη είναι η Κυριακή σου με την Σελήνη να σε επηρεάζει στον τομέα των επαγγελματικών. Αποκτάς άριστες διαπραγματευτικές και διπλωματικές δεξιότητες και μπορείς με μεγάλη ευκολία να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς. Τείνεις, βέβαια, να μιλάς πολύ, άρα θα χρειαστεί να προσέξεις να μην ‘κουράσεις’ τον συνομιλητή σου. Οι έμφυτες τάσεις κριτικής σου πολλαπλασιάζονται και θα πρέπει να φιλτράρεις προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιείς όσο μιλάς με τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ειδύλλιο ή έστω κάποιος θαυμασμός προς το πρόσωπό σου θα εκφραστεί μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Βέβαια, η συγκεκριμένη ημέρα δεν υπόσχεται σοβαρές εξελίξεις σχετικά με τα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου προχωρούν καλά. Είσαι ικανοποιημένος από όσα έχεις καταφέρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνεις και στάσιμος! Προσπαθείς να αναγνωριστείς και ‘πουλάς’ πολύ καλά τη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σε ευνοεί τρομερά, αγαπητέ Ζυγέ, φέροντάς σου τύχη και καλές εξελίξεις. Σε ελκύουν δραστηριότητες σχετικές με την μάθηση, καθώς επίσης αναζητείς ασυνήθιστες εμπειρίες που σου διευρύνουν τους ορίζοντες. Είσαι εξωστρεφής, αλλά δεν αρκείσαι στις επιφανειακές επαφές με τον περίγυρό σου. Σε εξιτάρουν οι ‘ψαγμένες’ συζητήσεις και φιλοσοφείς τα πάντα. Είσαι και νιώθεις πιο δημοφιλής και σημαντικό είναι πως αν έχεις έναν μακρινό συγγενή, σήμερα πιθανώς να επικοινωνήσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ψάχνεις καινούριες ερωτικές περιπέτειες αν είσαι ελεύθερος και δεν αρκείσαι απλά στις σαρκικές απολαύσεις. Αν έχεις δεσμό, σήμερα συζητάτε για τα πάντα και βλέπετε μαζί την μεγαλύτερη εικόνα της ζωής και της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ευνοείσαι αν τυχόν αναζητείς νέες εμπειρίες και γνώσεις, ώστε να γίνεις καλύτερος στο αντικείμενό σου. Για εσένα που δουλεύεις μόνος ή με συνεργασίες, επιδιώκεις μία επέκταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Σκορπιέ, ενδιαφέρον κρύβει η Κυριακή σου γιατί η Σελήνη από τους Διδύμους φέρει στην επιφάνεια μερικές ανασφάλειες που δεν κατάφερες να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά στο παρελθόν. Πρόκειται για μία στιγμή πλήρους μεταμόρφωσης, όπου ‘ξεφορτώνεσαι’ οτιδήποτε σε προβληματίζει. Η συγκεκριμένη ημέρα προσφέρει μεγάλη δυναμική και σε εσένα που ανησυχείς για την οικονομική σου κατάσταση. Σκέφτεσαι συνεχώς μεθόδους να γεμίσει η τσέπη σου, ακόμη κι από πηγές που δεν αποτελούν προσωπική εργασία για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ο ερωτισμός σου είναι αυξημένος και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναζητείς σαρκικές απολαύσεις συνδυασμένες με μία απόλυτη ψυχική ένωση. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, ο ερωτικός τομέας είναι σημαντικός για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα οικονομικά σου, υπάρχουν αρκετές ανησυχίες και κατά τη διάρκεια της Κυριακής σου θα προσπαθήσεις να τις τακτοποιήσεις. Αναζητείς νέες πηγές εσόδων ή ζητάς βοήθεια από τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή η Κυριακή για εσένα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου. Η Σελήνη στους Διδύμους σε προκαλεί να εξερευνήσεις καινούριες πτυχές της επικοινωνίας και να συνδεθείς με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σου. Αναμένεται να βιώσεις μια ιδανική στιγμή όπου ανοίγεσαι με χαρά σε νέες ιδέες και αναζητείς την ισορροπία μεταξύ της πνευματικής σου ζωής και της καθημερινότητάς σου. Θέλεις να συζητάς με τον περίγυρό σου και να ανταλλάζετε ενδιαφέρουσα γνώση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αναμένεται να ανακαλύψεις νέες δυνατότητες της σχέσης σου. Επικοινωνείτε για τ πάντα και είναι σα να γνωρίζεστε από την αρχή. Μπορείς να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, εάν είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά, ήρθε για το ζώδιό σου μία καλή στιγμή να επενδύσεις σε συνεργασίες και να διευρύνεις το δίκτυό σου, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Σήμερα είσαι φοβερά διπλωματικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, η Σελήνη στους Διδύμους πυροδοτεί αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Η ημέρα αυτή θα είναι γεμάτη ενδιαφέροντες διαλόγους και δυνατότητες για να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες που προηγουμένως, ίσως, αγνοούσες. Είναι μια ιδανική στιγμή για να αναπροσαρμόσεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους, κρατώντας βέβαια μια ισορροπία ανάμεσα στην πρακτικότητα και τις προσδοκίες σου. Στη δουλειά σου δίνεις σημασία τόσο στην λεπτομέρεια, όσο και στην μεγαλύτερη εικόνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμένεται μια ημέρα έντονης συναισθηματικής επικοινωνίας. Καλό είναι να δείξεις κατανόηση και να ανοίξεις τον διάλογο με τον σύντροφό σου, αποφεύγοντας παρεξηγήσεις. Για εσένα, τον ελεύθερο, ένα εργασιακό ειδύλλιο δεν αποκλείεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, προσδοκίες για πρόοδο αναδύονται, όμως απαιτείται προσοχή στις λεπτομέρειες. Σχετικά με τα οικονομικά σου, είναι καλή στιγμή για στρατηγικό προγραμματισμό και αποταμίευση περισσότερων χρημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στους Διδύμους προάγει μια δυναμική ατμόσφαιρα γύρω σου, με επίκεντρο την ανάδειξη της δημιουργικότητάς σου και την ενίσχυση των ανθρώπινων σχέσεων. Έφτασε η κατάλληλη ημέρα για να αφεθείς στις επιθυμίες σου και να εκφράσεις τον πραγματικό σου εαυτό μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα θα σου επιτρέψουν να ανταπεξέλθεις σε απρόβλεπτες καταστάσεις και μάλιστα είσαι τόσο δημιουργικός κι επινοητικός, που δημιουργείς μόνος σου τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή ανθίζει με νέες, διασκεδαστικές εμπειρίες και γνωριμίες. Είναι μια καλή στιγμή να βγεις από την ζώνη άνεσής σου και να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες με τον σύντροφό σου ή να γνωρίσεις νέα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, οι δημιουργικές σου ιδέες θα λάβουν ευνοϊκή υποδοχή. Επίσης, μπορείς να αναμένεις κάποια ευκαιρία που θα φέρει μικρά αλλά σημαντικά οικονομικά οφέλη. Απαιτείται να διαχειρίζεσαι σωστά τους πόρους σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ μου, η Σελήνη στους Διδύμους σε προσκαλεί να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και το σπίτι σου. Έφτασε μια ημέρα για να ξανασυνδεθείς με τις ρίζες σου και να αναζητήσεις ηρεμία στον προσωπικό σου χώρο. Μπορείς να αναμένεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ιδανική για αναστοχασμό και επαναξιολόγηση των στόχων και των συναισθημάτων σου. Εκμεταλλεύσου το σημερινό αστρολογικό σκηνικό για να θέσεις ισχυρότερα θεμέλια για το μέλλον σε προσωπικά κι επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή αποκτά μία νέα μορφή ηρεμίας και ζεστασιάς. Έφτασε η στιγμή να βρεις ισορροπία και αρμονία με τον σύντροφό σου ή τον εαυτό σου, επικεντρώνοντας στις αληθινές σας ανάγκες και επιθυμίες. Η επικοινωνία και η κατανόηση είναι κλειδιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά, είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Μην αφήνεις τις εργασιακές πιέσεις να επηρεάσουν την οικογενειακή σου ευτυχία. Η ημέρα ενδείκνυται για να σχεδιάσεις μακροπρόθεσμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη