30 χρόνια φυλάκιση στην 42χρονη που βασάνιζε τα 6 παιδιά της


Τα σαδιστικά ημερολόγια που κρατούσε η πρώην «μαμά-μπλόγκερ» του YouTube Ρούμπι Φράνκε ήρθαν στο φως και περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τα βασανιστήρια και τον εξευτελισμό που υφίστατο τα παιδιά της.

Στα κείμενα συχνά περιλαμβάνονται λέξεις για τον διάβολο που παραπέμπουν σε θρησκευτική αίρεση. Σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι ένα άλλο παιδί, που σημειώνεται ως «Ε» «αρνείται να κάνει ότι του λέει ουρλιάζει και έχει ξυρισμένα μαλλιά».

Το ημερολόγιο δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα από τον εισαγγελέα της κομητείας Ουάσινγκτον, ένα μήνα μετά την καταδίκη της Φράνκε σε 30 χρόνια φυλάκισης, οι οποίες περιλάμβαναν επίσης σοκαριστικές εικόνες από τα τραύματα που προκάλεσε στα παιδιά της.


Τα ημερολόγιά της ήταν γεμάτα από θρησκευτικό φανατισμό και πεποιθήσεις ότι τα παιδιά της ήταν «δαιμονισμένα»

Η μητέρα έξι παιδιών από τη Γιούτα έδειχνε θρησκευτικό φανατισμό σε όλο το ημερολόγιο, καθώς έγραφε συχνά ότι τιμωρούσε τα παιδιά της επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένα» από τον διάβολο.

Σε μια περίπτωση, είπε ότι ο νεαρός γιος της είχε καταληφθεί από «σατανικό χάος» και είπε ότι τα παιδιά της υπέφεραν από «αποκλίνουσα συμπεριφορά».

Η Φράνκε καταδικάστηκε για την κακοποίηση δύο από τα έξι παιδιά της, με τα απομαγνητοφωνημένα ημερολόγια να φαίνεται ότι επικεντρώνονται σε δύο παιδιά, με τις ενδείξεις «E» και «R».

Tα αποδεικτικά στοιχεία περιλάμβαναν επίσης φρικιαστικές εικόνες που αναδεικνύουν την έκταση της κακοποίησης από την Φράνκε, όπως κολλητική ταινία τυλιγμένη γύρω από τα χέρια και τα πόδια ενός νεαρού αγοριού

Όταν τα παιδιά κατάφεραν να ξεφύγουν είπαν ότι τιμωρήθηκαν και βασανίστηκαν από τη μητέρα τους η οποία έλεγε ότι ήθελε με αυτόν τον τρόπο να τα βοηθήσει.
 Η μητέρα έγραψε ότι ο R «χρειάζεται τον Θεό. Τον κάλεσα να νηστέψει και να προσευχηθεί».


Η Φράνκε έγραφε επίσης ότι τα παιδιά της «έκλεβαν νερό» και τους στερούσε το φαγητό και είπε ότι «ξύρισε τα μαλλιά του Ε. Τον έλουσα με νερό στο πλυντήριο σκύλων».

Έγραψε ότι τα παιδιά της «ήταν γόνοι του Σατανά» και είπε ότι όταν ένα από τα παιδιά της προσπάθησε να το σκάσει, «φώναζε για άλλη οικογένεια, νερό, φαγητό, φροντίδα, αγάπη».

Στη συνέχεια περιγράφει λεπτομερώς ότι ανάγκαζε τον γιο της να ψήνεται στον ήλιο και τον έσπρωχνε με ένα «ακανθώδες σφυρί» κάθε φορά που προσπαθούσε να μετακινηθεί στη σκιά.

 Αφού τον άφησε να ψήνεται στη ζέστη, τον περιέλουσε με «βρώμικο νερό που είχε σφουγγαρίσει», γράφοντας: «Κάνει ζέστη έξω.Είναι ωραία αίσθηση, έτσι δεν είναι; Ναι».

Η 42χρονη μεγάλωνε τα παιδιά της σε περιβάλλον που θύμιζε στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Σε μια άλλη καταχώρηση, έγραψε ότι έριχνε στα παιδιά κρύο νερό και μετά τα μαστίγωνε με μια πετσέτα.

Άλλες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αναδεικνύουν την έκταση της κακοποίησης από την Φράνκε και δείχνουν τα δύο παιδιά αποστεωμένα, με μολυσμένα κοψίματα στα πόδια τους, μονωτική ταινία γύρω από τα χέρια και τα πόδια τους και γρατζουνιές και μώλωπες σε όλο τους το σώμα.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον τόπο του εγκλήματος δείχνουν τα εύθραυστα σώματα των εξαντλημένων παιδιών τα οποία είναι καλυμμένα με κοψίματα, μώλωπες και ουλές.

Οι εικόνες δείχνουν τα χέρια και τα πόδια του νεαρού αγοριού τυλιγμένα με μονωτική ταινία καθώς και μολυσμένες πληγές στα πόδια του που είναι γεμάτες με αίμα και πύον.

Το εννιάχρονο κορίτσι εθεάθη με γρατσουνιές σε όλα τα χέρια του και σημάδια από μώλωπες στον αστράγαλό του.

Τα παιδιά υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια, όπως το να τα δένουν με σχοινί, να τα αναγκάζουν να φορούν πάνες ενηλίκων και να τα κλειδώνουν μέσα σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο ασφαλείας.

Τους αρνούνταν τακτικά το φαγητό, το νερό, τα κρεβάτια για να κοιμηθούν και σχεδόν όλες τις μορφές ψυχαγωγίας.

Εν τω μεταξύ, φωτογραφίες δείχνουν ότι η κουζίνα και το ντουλάπι ήταν γεμάτα με φαγητό και το μεγάλο γραφείο της Franke ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο για να γυρίζονται τα βίντεο στο YouTube.

Τα πλάνα από την κάμερα του κουδουνιού κατέγραψαν πώς το 12χρονο αγόρι κατάφερε να ξεφύγει από τα βασανιστήρια και να ειδοποιήσει έναν γείτονα για το μαρτύριό του, ενώ ένα άλλο απόσπασμα δείχνει έναν αστυνομικό να ανακαλύπτει το εννιάχρονο κορίτσι κρυμμένο σε μια ντουλάπα.

Τα παιδιά υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια και ήταν αποστεωμένα όταν τα βρήκε η αστυνομία
Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης ένα μικρό δωμάτιο ασφαλείας στο υπόγειο του ακινήτου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη