Συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ο Μένιος Φουρθιώτης


Σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης, έπειτα από μήνυση του πατέρα του Κοκλώνη για ιδιαίτερη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους και ο Φουρθιώτης, την δημοσίευση χωρίς την έγκριση του.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Μαρτίου, περιπολικό τον μετέφερε από το ξενοδοχείο στο αστυνομικό τμήμα.

Μένιος Φουρθιώτης είχε ανακοινώσει με δελτίο Τύπου ότι επιστρέφει με εκπομπή στο κανάλι OPEN, το οποίο, ωστόσο, διέψευσε λίγο αργότερα την πληροφορία αυτή.

«Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει στο OPEN το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:40 με την αγαπημένη σας συνήθεια τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE» έγραφε η ανακοίνωση του παρουσιαστή.Η διάψευση του OPEN 
"Θα κινηθούμε νομικά"

Στην ανακοίνωση Φουρθιώτη είχε απαντήσει αμέσως ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, διαψεύδοντας την έναρξη μετάδοσης εκπομπής και γνωστοποιώντας την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά.

«Έκπληκτος ο σταθμός μας πληροφορήθηκε προ ολίγου ότι διαδίδονται ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με δήθεν επικείμενη έναρξη μετάδοσης εκπομπής από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ, από 24/2/2024.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς, υπενθυμίζοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή δελτία τύπου αναφορικά με το περιεχόμενο του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού ΟΡΕΝ δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος.

Ο σταθμός μας προτίθεται να κινηθεί άμεσα νομικά, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την αποκατάσταση της αλήθειας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη