Ποιο είναι το πιο ύπουλο ζώδιο από όλα


Ποιο είναι το πιο ύπουλο ζώδιο από όλα

Η λίστα με τα πονηρά ζώδια δεν είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο, μέσα σε αυτή υπάρχουν ορισμένα που ίσως δεν θα πίστευε κανείς ότι είναι ύπουλα, όπως ο Καρκίνος.

Οι Καρκίνοι, είναι στοργικοί, ευαίσθητοι και εύκολα μπορούν να κατανοήσουν τα συναισθήματα των άλλων. Αλλά, γίνονται και αρκετά ύπουλοι όταν θεωρούν πως οι άλλοι τους κοροϊδεύουν. Πιστεύουν στο ρητό που λέει «κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα», γι’ αυτό και δύσκολα θα καταλάβετε αν σας αντιπαθούν ή όχι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτούς ωστόσο. Η πονηριά τους δεν εκφράζεται σχεδόν ποτέ, διότι μισούν τις διαμάχες και τις εντάσεις.

Ένα ακόμη ζώδιο στη λίστα των ύπουλων είναι ο Ζυγός, ο οποίος με κυβερνήτη του την Αφροδίτη είναι πάντα γλυκός και ήρεμος και αναζητά την ισορροπία. Πίσω από αυτή τη συμπεριφορά, όμως, αρκετά συχνά κρύβονται προσωπικά κίνητρα και προθέσεις.

Η λίστα συμπληρώνεται με τον πολυμήχανο Υδροχόο, τους «αθώους» Ιχθύες και τους απρόβλεπτους Διδύμους. 

Ποιο είναι όμως το πιο ύπουλο από όλα τα ζώδια;
Ο Σκορπιός

Τίποτα δε είναι όπως φαίνεται όταν μιλάμε για έναν Σκορπιό. Με κυβερνήτη του τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, ενεργεί συχνά πιο παθητικά. Δουλεύει στα παρασκήνια και είναι η προσωποποίηση της ύπουλης συμπεριφοράς.

Οι Σκορπιοί, ειδικά αν πληγωθούν, γίνονται απίστευτα δημιουργικοί με την εκδίκησή τους, την οποία θα πάρουν ακόμα και χρόνια μετά. Αν αυτό περιλαμβάνει το να «χτυπήσουν» τον άλλο πισώπλατα δεν θα διστάσουν να το κάνουν. 
Είναι προστατευτικοί και θεωρούν πως αυτή η συμπεριφορά θα τους βοηθά πάντα να τη βγάζουν καθαρή και να κερδίζουν αυτό που θέλουν για εκείνους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη