«Ο άντρας μου δεν μπορεί να βγάζει κάτω από 10 χιλιάρικα τον μήνα»


Η Ουκρανία προκρίθηκε στο Euro 2024 και μία από τις WAGs που θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης είναι εκείνη του Αλεξάντερ Ζούμπκοφ. 

Η Άνα Ζούμπκοβα εκτός από την εμφάνισή της, μπορεί και προσελκύει τα Μέσα με τις δηλώσεις τις.

Το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται να λάβει χώρα το Euro και μία από τις ομάδες που εξασφάλισε την πρόκριση είναι και η Ουκρανία. Η ομάδα της ανατολικής Ευρώπης εξασφάλισε την πρόκριση νικώντας την Ισλανδία, στα playoffs του Nations League.


Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην αποστολή εκείνου του αγώνα ήταν και ο Αλεξάντερ Ζούμπκοφ, ο οποίος πάνω - κάτω είναι γνωστός περισσότερο για τη σύντροφό του, παρά για τις ικανότητες με τη «στρογγυλή θεά». 
Το έτερον ήμισυ του 27χρονου ποδοσφαιριστή ονομάζεται Άνα Ζούμπκοβα και είναι πασίγνωστη για δύο λόγους.

Ο ένας από τους δύο είναι η ομορφιά της, η οποία και την έχει κάνει διάσημη στο κοινό της χώρας. Όταν γνωρίστηκε με τον παίκτη, εκείνη ήταν μοντέλο και ο κόσμος την έμαθε όταν φωτογραφήθηκε για την ουκρανική έκδοση του «Playboy». Πλέον αριθμεί 24 χιλ. followers στο Instagram, το οποίο και χρησιμοποιεί για να βιοπορίζεται.

Ο δεύτερος λόγος αφορά μία δήλωσή της πριν από λίγα χρόνια, η οποία είχε προκαλέσει σάλο. Η καλλονή είχε υποστηρίξει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει σχέση με κάποιον άντρα, ο οποίος δεν θα έβγαζε μισθό πάνω από 10 χιλ. ευρώ. 

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν κερδίζει πολλά χρήματα. Αν αναρωτιέστε τι μισθό θεωρώ εγώ φυσιολογικό για τον άντρα μου, θα έλεγα 10.000 €. Δεν αγοράζω τίποτα ακριβό για μένα, όλα μου τα δίνει ο άντρας μου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, παντρεύτηκαν το 2019 και απέκτησαν μια κόρη το 2021.

Όπως αποκάλυψε, δε, η ίδια, παρόλο που υπάρχει ένα μίνιμουμ στον μισθό του συντρόφου της, αυτό δεν σημαίνει πως εκείνη δεν θέλει να δουλέψει. 
«Τον τελευταίο χρόνο σκεφτόμουν ότι δεν μου αρκεί να είμαι μόνο μητέρα. Θέλω να κερδίσω χρήματα και να είμαι ολοκληρωμένη σε αυτή τη ζωή. Θέλω πολύ να δημιουργήσω ρούχα», είπε η Άνα Ζούμπκοβα.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη