"Ο Γιώργος είναι παλιοχαρακτήρας και μεθύστακας"


Ο Γιάννης Μόρτζος προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τον Γιώργο Λαμπάτο στην εκπομπή «Πρωινό Σουκου», αναφέροντας πως είναι κακός χαρακτήρας και ότι ερχόταν συνέχεια μεθυσμένος στις πρόβες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: 
«Είναι εκτός δουλειάς γιατί είναι κακός χαρακτήρας. Ο Λαμπάτος δεν μπορεί να συνεργαστεί. Δεν κάναμε ποτέ πρεμιέρα και του είπα: “Γιώργο, μάζεψέ τα και φύγε”. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεχτη. 
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ήταν μεθυσμένος». 

Ο Γιάννης Μόρτζος συνέχισε, περιγράφοντας την εμπειρία του από τις πρόβες με τον Λαμπάτο: 
«Επί μονίμου βάσεως, μια εβδομάδα στις πρόβες γιατί δεν κάναμε παραπάνω… 
Όποτε ερχόταν για πρόβα τον έβλεπα εγώ τα είχε κοπανήσει πριν. 
Μεθυσμένος ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει. 
Ο Λαμπάτος δεν έχει κάνει καμιά ιδιαίτερη επιτυχία, λυπάμαι που το λέω. Δεν τον έχω δει να παίζει σε κάποιο έργο κλασικό, σε μια παράσταση μεγάλη»

Η απάντηση του Γιώργου Λαμπάτου

Από μεριάς του ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε on air στην ίδια εκπομπή: 
«Είναι εκτός πραγματικότητας, δεν θέλω να σχολιάσω, απλά θέλω να πω ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά αυτή που επιδεικνύει αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινήσαμε κάναμε 4-5 πρόβες -όχι ολοκληρμένες- και έχει βγάλει αυτά τα συμπεράσματα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν είχε ποτέ πρόβλημα με εθισμό στο αλκοόλ, ο Γιώργος Λαμπάτος απάντησε: 
«Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια περίοδος, ποτέ δεν έχω πάει στη δουλειά μου σε μια τέτοια κατάσταση. Όπως όλος ο κόσμος, κι εγώ θα πιω τα τσιπουράκια μου. Αλλά ποτέ δεν είχα τέτοια εξάρτηση».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μόρτζος σχολιάζει τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Λαμπάτο. Μιλώντας και πάλι στο «Πρωινό Σουσου» πριν έναν μήνα, είχε τονίσει την «προβληματική συμπεριφορά» του Γιώργου Λαμπάτου, αναφέροντας: «Ξεκινήσαμε κάποτε μία συνεργασία αλλά δυστυχώς, έχει κάποια αρνητικά στοιχεία. Σε εμάς φερόταν με αντικαλλιτεχνικό τρόπο. 
Δεν ήταν συγκεντρωμένος στη δουλειά, αλλά ήταν αφηρημένος και νομίζω ότι είχε προβλήματα γενικότερα, τα οποία τα κουβαλούσε και στην πρόβα, με αποτέλεσμα να μην προχωράμε καθόλου την παράσταση. Θέλαμε να κάνουμε πρεμιέρα και δεν μπορούσαμε. 
Και είπαμε ότι, προκειμένου να χάσουμε τη δουλειά, καλύτερα να λήξουμε τη συνεργασία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη