Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4/3


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4/3


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ μου, η Δευτέρα σου προσφέρει τρομερές δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης, χάρη στο υπέροχο εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού. Η παρασκηνιακή δράση μπορεί να μην είναι κάτι που συνηθίζεις, μα σήμερα το προτιμάς! Είναι μία αρκετά αισιόδοξη ημέρα, όπου η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει θετικά στη διάθεσή σου και κινητοποιείσαι προς την αναζήτηση νέων γνώσεων κι εμπειριών. Συγχρόνως, αναμένονται ξαφνικές ευκαιρίες για να τονώσεις το ηθικό σου ή να ενδυναμώσεις την τσέπη σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά προτιμάς να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα, αντί να προχωρήσεις ‘βουρ στο ψητό’. Θέλεις να βεβαιωθείς ότι ο αγαπημένος σου άνθρωπος θα συμβάλλει θετικά στην ψυχική σου ηρεμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, το να ενισχύσεις την οικονομική σου κατάσταση αποτελεί κύριο μέλημα και το διαχειρίζεσαι πολύ διακριτικά. Αυτό θα σε βοηθήσει να δώσεις μία καλή εντύπωση στους άλλους και τελικά να πάρεις αυτό που επιδιώκεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο του Ερμή από τον Ιχθύ με τον Ουρανό, από το ζώδιο σου, δέχεσαι πολλά όμορφα μηνύματα που αποτελούν την έκπληξη της ημέρας για σένα! Εκμεταλλεύεσαι κάθε ξαφνική ευκαιρία για μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και είσαι πιο άνετος να εκφράσεις τις ιδέες σου αλλά και να πάρεις πρωτοβουλίες για να δώσεις «χρώμα» στην ημέρα σου. Παράλληλα, δέχεσαι πιο εύκολα την υποστήριξη από τον περίγυρό σου σε υλικό και ψυχολογικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να έλθεις σε επαφή με άτομα ικανά για βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να γνωρίσεις καινούριο κόσμο σήμερα, ώστε να σημειώσεις μεγαλύτερες εξελίξεις, αν τα αισθηματικά σου είναι ήσυχα αυτό τον καιρό. Εσύ που είσαι ελεύθερος, φαίνεται πως ‘συμμαζεύεις’ με ευκολία τις εντάσεις που προέκυψαν χθες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό θα είναι να παραμείνεις συνεργάσιμος με τους υπόλοιπους, αφού από ο,τι δείχνει το αστρολογικό σκηνικό, έτσι αναμένεται να έχεις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εργάσου προς την υλοποίηση των στόχων σου, αφήνοντας τον ανταγωνισμό στην άκρη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού κορυφώνεται σήμερα, οπότε κι εσύ γίνεσαι πολύ πιο δημιουργικός κι εφευρετικός στη δουλειά που κάνεις! Η Δευτέρα σε βρίσκει φιλόδοξο και πρόθυμο να εργαστείς σκληρά για να ξεχωρίσεις, δίχως τάσεις επιδειξιμανίας. Η Σελήνη από το απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Τοξότη, σε καθιστά περισσότερο διπλωματικό και ικανό να αντιληφθείς τις ανάγκες κι επιθυμίες των άλλων, επιδιώκοντας μία μέση λύση στα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η τάσεις εξωστρέφειάς σου εναλλάσσονται, οπότε το αν θα έχεις γεγονότα στα αισθηματικά σου, εξαρτάται σοβαρά από τη διάθεσή σου. Θα επιλέξεις να βγεις έξω σήμερα ο ελεύθερος; Αν έχεις δεσμό, η ημέρα φαίνεται ευχάριστη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που ευνοούνται περισσότερο, χάρη στην αυξημένη δημιουργικότητά σου. Οι ιδέες σου είναι καλές, αλλά η συγκέντρωσή σου χρειάζεται λίγη προσοχή, ώστε να αποφύγεις τα βιαστικά λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η Δευτέρα έφτασε και μαζί της κορυφώνεται η όψη μεταξύ Ερμή και Ουρανού, η οποία και σε ωθεί να είσαι αρκετά πιο εξωστρεφής και γιατί όχι να πειραματιστείς αποκτώντας μία νέα εμπειρία! Θέλεις να κανονίσεις εξόδους, να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, καθώς και να πετύχεις τα όνειρά σου! Μην το βάζεις κάτω, αφού το αστρολογικό σκηνικό όχι μόνο σου προσφέρει εύνοια, αλλά και πειθαρχία! Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σου στην λεπτομέρεια, η οποία κάνει και τη διαφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φέρουν όμορφες εξελίξεις είτε αν είσαι δεσμευμένος, όπου η επικοινωνία στη σχέση σου βελτιώνεται αισθητά, είτε αν είσαι μόνος. Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστεί να αναζητήσεις επαφές μέσα από φιλικά πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αναμένεται να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι καταφέρνουν περισσότερα συλλογικά, παρά σε ατομικό επίπεδο. Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ξεχάσεις την μεγαλύτερη εικόνα και τι πραγματικά θα ‘στεριώσει’ μακροπρόθεσμα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, φιλόδοξη Δευτέρα ήρθε για εσένα, αφού το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού ενεργοποιεί αμφότερα ζητήματα καριέρας και οικονομικών. Αν εξαρτάσαι οικονομικά από τρίτους, θα μπορέσεις να λάβεις μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένη και είναι μία καλή στιγμή να ασχοληθείς με δημιουργικά χόμπι που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με πρωτοποριακό τρόπο, χάρη στην Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, που λειτουργεί πολύ ευνοϊκά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι μία υπέροχη ημέρα να αναζητήσεις έναν νέο έρωτα ή να ζητήσεις σε έξοδο τον αγαπημένο σου άνθρωπο. Εκφράζεσαι γλυκά κι ευγενικά, οπότε μπορείς να ξανακερδίσεις τον έρωτα της ζωής σου ή να έχεις νέες κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται εξίσου, χάρη στην αυξημένη έμπνευση που σε χαρακτηρίζει και ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό. Είναι καλή ημέρα για να αναζητήσεις οικονομική υποστήριξη από τρίτες πηγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε τη Δευτέρα που κορυφώνει το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού, μιας και γεμίζεις αισιοδοξία, θετική ενέργεια κι εσωτερική δύναμη. Μαζί με όλο αυτό, η Σελήνη από τον Τοξότη σου προσφέρει ένα πιο υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον κι εσύ αισθάνεσαι πολύ καλύτερα όσο περνάς χρόνο στο σπίτι, ακόμη κι αν είσαι μόνος. Η θετική όψη της ημέρας σου δωρίζει όμορφες επαφές, τη δυνατότητα ενός νέου δεσμού ή την αναζωπύρωση του υπάρχοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου όντως παρουσιάζουν μικρές ευκαιρίες, ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος ή αδέσμευτος. Έχεις έναν πιο γλυκό τρόπο προσέγγισης του έρωτα κι έτσι καταφέρνεις να κερδίσεις τον στόχο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου δεν είναι κάτι που σε ‘καίει’ αυτή τη στιγμή. Πάντως αν εργάζεσαι, προσπαθείς μέσα στην ημέρα να βρεις μεθόδους που θα κάνουν τη δουλειά σου πιο ευχάριστη. Επιθυμείς να εργαστείς σε χώρο που σου επιτρέπει να εκφράζεις αυτά που αισθάνεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, έφτασε μία ενδιαφέρουσα Δευτέρα, όπου κορυφώνεται το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού, επηρεάζοντας θετικά τα οικονομικά κι εργασιακά σου. Έχεις, πράγματι, τη δυνατότητα να καλυτερεύσεις την καθημερινότητά σου, καθώς και να τακτοποιήσεις πράγματα που είχες αφήσει πίσω καιρό τώρα. Μαζί με αυτό, η Σελήνη από τον Τοξότη σε βοηθά να επικοινωνήσεις ανοικτά, διώχνοντας ένα ‘βάρος’ από μέσα σου. Είναι ημέρα κατά την οποία βάζεις πολλά πράγματα που σε ανησυχούν σε μια σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν βρίσκονται σε προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, παρ’ όλα αυτά θα μπορέσεις να έχεις ανανεωτικά φλερτ ή ενδιαφέροντες διαλόγους. Χωρίς τα συνταρακτικά γεγονότα, η ημέρα σου εξακολουθεί να είναι πανέμορφη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου παρουσιάζουν δυνατές ευκαιρίες. Μάλιστα, αρκετές από αυτές τις δημιουργείς από μόνος σου, χάρη στις απίστευτες ιδέες σου. Ο τρόπος που επικοινωνείς, όμως, παραείναι ευθύς και θα χρειαστεί προσοχή στις παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα με την κορύφωση του εξαγώνου μεταξύ Ερμή και Ουρανού, δίνεις τεράστια έμφαση στα αισθηματικά σου, το σύντροφό σου ή τα παιδάκια σου. Είναι απίθανη ημέρα αν θέλεις να περάσεις χρόνο μαζί τους, να παίξετε και να έρθετε πιο κοντά. Παράλληλα, η ημέρα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με δημιουργικές ασχολίες ή να ανακαλύψεις νέα χόμπι και να νιώσεις πολύ καλύτερα στον ελεύθερό σου χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι αρκετά ευνοημένα, αλλά θα χρειαστεί να αξιολογήσεις προσεκτικά τις προθέσεις των ατόμων που προσπαθούν να σε πλησιάσουν. Για εσένα, δεσμευμένε, η ημέρα χαρίζει ευχάριστους και ρομαντικούς διαλόγους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μοναδικό αρνητικό της ημέρας είναι η Σελήνη στον Τοξότη που σε καθιστά αρκετά σπάταλο για τα δεδομένα σου. Κατά τ’ άλλα, η Δευτέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες ή περισσότερη δημιουργικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο δικό σου ζώδιο, βοηθώντας σε να λάμψεις, μα και να εκφράσεις με ειλικρινή και δημιουργικό τρόπο τον εσωτερικό σου κόσμο. Το καλύτερο είναι πως κορυφώνεται το εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και του Ουρανό, που σε βοηθά να φροντίσεις κάποια ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Πρόκειται για μία κατάλληλη στιγμή για εσένα που σκοπεύεις να φροντίσεις το φυσικό σου σώμα και την ψυχολογία σου, καταφεύγοντας σε ενέργειες που τα εξασφαλίζουν, όπως ψυχανάλυση, διατροφή, γυμναστική κ.λπ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν αποκλείεται να σου κτυπήσει την πόρτα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον ή το γυμναστήριο! Εσύ που έχεις ήδη ένα ταίρι στη ζωή σου, καλό είναι να ασχοληθείτε μαζί με κάποια ασχολία που θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν ψάχνεις να βρεις μία καινούρια εργασία, το αστρολογικό σκηνικό μοιάζει να είναι με το μέρος σου. Οι ξαφνικές μεταβολές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή τις συνήθειες δουλειάς σου είναι πολύ πιθανές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα με μία απίστευτα ευνοϊκή όψη μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού κορυφώνεται και σε εσένα παρουσιάζονται ξαφνικές ευκαιρίες για όμορφες συναντήσεις ή ερωτικές συζητήσεις. Η έμπνευσή σου δίνει ρεσιτάλ και μπορείς να καταγράψεις τις σημερινές ιδέες σου με το ενδεχόμενο να τις πραγματοποιήσεις κάποια στιγμή στο μέλλον. Παράλληλα, η Σελήνη από τον Τοξότη σε καθιστά ελαφρώς μυστικοπαθή κι εσωστρεφή, άρα θα χρειαστεί να αποφύγεις να αναλωθείς σε σκέψεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βάζω άριστα! Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που σου προσφέρει το αστρολογικό τοπίο, όπως νέες γνωριμίες, σημαντικές συναντήσεις ή την ένταξη της πιο συναισθηματικής επικοινωνίας στον υφιστάμενο δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σχετικά ευνοημένα, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις τυχόν λάθη απροσεξίας ή βιασύνης. Τείνεις να χάνεις την συγκέντρωσή σου, αλλά αν ασκείς ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, θα έχεις πολύ σημαντική πρόοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, έφτασε η Δευτέρα με το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού και θα δεις ότι θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και ιδέες που αργότερα θα συμβάλλουν θετικά στην ενδυνάμωση των οικονομικών σου. Παράλληλα, το οικογενειακό σου περιβάλλον μοιάζει να είναι αρκετά υποστηρικτικό στις προσπάθειές σου προς την προσωπική και την επαγγελματική σου ανάπτυξη. Σα να μην έφτανε αυτό, η Σελήνη από τον Τοξότη σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες και να νιώσεις υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, αν είσαι μόνο και ψάχνεις έναν έρωτα, καλό θα είναι να τον αναζητήσεις μέσα από κάποια φιλικά πρόσωπα ή παρέες που θα σε φέρουν σε επαφή με νέο κόσμο. Εσύ που διατηρείς μία σχέση, σκέφτεσαι πώς να τη σταθεροποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μοιάζουν ευνοημένα χάρη στην εξωστρέφειά σου και την ικανότητά σου να καταλαβαίνεις ποιες πράξεις σου αναμένεται να είναι κερδοφόρες ή θα σου προκαλέσουν ζημιά στην φήμη και την τσέπη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ιχθύ, υπέροχη Δευτέρα έφτασε και για εσένα, με το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή από το δικό σου ζώδιο και τον Ουρανό από εκείνο του Ταύρου. Είναι πολύ λογικό να νιώσεις ότι θέλεις να εκφραστείς μέσα από τις τέχνες ή κάτι πρωτοποριακό. Τα μέσα τεχνολογίας αποτελούν το κλειδί στο να εντοπίσεις νέους τρόπους έκφρασης και καινούριες ασχολίες που ενδυναμώνουν τον ψυχισμό σου. Παράλληλα, η φιλοδοξία σου είναι αξιοσημείωτη, μιας και η Σελήνη από τον Τοξότη σου δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία στην καριέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου φέρουν μικρές εξελίξεις μέσα από κάποιους διαλόγους που ‘κουβαλούν’ και στοιχεία φλερτ. Αν έχεις δεσμό, οι ρομαντικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας εντείνονται κι αισθάνεστε ομορφότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ενδυναμωμένα, χάρη στη δική σου εξωστρέφεια και ικανότητα να αναγνωρίζεις τις ανάγκες των άλλων, άρα και να τις καλύπτεις προσφέροντας ποιοτικότερες συνεργασίες ή υπηρεσίες στους πελάτες σου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη