Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24/3


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24/8

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ καλά! Σε πνίγουν οι σκέψεις, οι υποχρεώσεις και τα πρέπει κι εσύ δημιουργείς φαντασιώσεις. Τις χρησιμοποιείς ως διεξόδους για να ξεφύγεις με το μυαλό σου και σου δίνω κάθε δίκιο- Κυριακή είναι! Τουλάχιστον, το απόγευμα η Σελήνη στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάς.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα αισθηματικά σου φτιάχνουν μετά το απόγευμα, όπου οι αστρολογικές συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές. Περνάς ωραία με το άμεσο περιβάλλον σου και η αυξημένη ενσυναίσθησή σου σε βοηθά να κάνεις σωστές επιλογές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, αν και Κυριακή, σε περίπτωση που εργάζεσαι, είναι πολύ λογικό να μην έχεις όρεξη γι’ αυτό. Καλό είναι να κάνεις ένα διάλειμμα, να μην πιέσεις τον εαυτό σου, ενώ αν δεν είναι εφικτό, φρόντισε να εργαστείς προσεκτικά κι αργά, αποφεύγοντας λάθη και κόπωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Κυριακή με Σελήνη στην Παρθένο, οπότε και εσύ στρέφεις περισσότερο την προσοχή σου στο οτιδήποτε σου προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση. Δυστυχώς η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να φέρει κάποιες απογοητεύσεις από τα αισθηματικά σου, αλλά το θετικό είναι ότι έχεις αυξημένη δημιουργικότητα. Απόφυγε τις υψηλές απαιτήσεις από τα παιδιά σου και μην παρεμβαίνεις στις προσωπικές τους επιλογές. Η Σελήνη μεταβαίνει κατά το απόγευμα στο ζώδιο του Ζυγού άρα και εσύ επικεντρώνεσαι περισσότερο στη φασίνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά καλό θα είναι να αποφύγεις να ακούσεις τη γνώμη των φίλων σου σχετικά με τις ερωτικές σου επιλογές. Παράλληλα, είναι μια μέρα κατά την οποία δεν συνιστάται να κάνεις μια ερωτική προσέγγιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου αν ασκείς κάποιο δημιουργικό επάγγελμα κατά τις πρωινές ώρες θα έχεις μεγαλύτερη πρόοδο. Αν αυτό που κάνεις απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση οι βραδινές ώρες θα σε ευνοήσουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου οπότε και εσύ επιθυμείς να περάσεις το χρόνο σου στο σπίτι με οικεία πρόσωπα. Ενδέχεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου, λόγω της αντίθεσης μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να τους αφιερώσεις όσο χρόνο θα ήθελες. Η μετάβαση της Σελήνης από την Παρθένο στον Ζυγό, σου αλλάξει άρδην τη διάθεση κατά τις απογευματινές ώρες και έπειτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν επιθυμείς να κάνεις μια ερωτική προσέγγιση προτίμησε τις βραδινές χώρες όπου ευνοείσαι περισσότερο. Ακόμη και αν έχεις έναν δεσμό, υπάρχει τύχη από το αστρολογικό τοπίο που θα σε βοηθήσει να έρθετε ακόμη πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προκύπτουν ξαφνικές υποχρεώσεις οι οποίες σου ανατρέπουν τα προσωπικά σχέδια. Αν είσαι καλλιτέχνης, βέβαια, διαχειρίζεσαι πάρα πολύ έξυπνα την ενέργεια των άστρων και γίνεσαι πολύ δημιουργικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει την κοινωνικότητά σου καθώς και την ανάγκη σου να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι. Κατά την Κυριακή υπάρχει η κορύφωση μεταξύ της αντίθεσης Σελήνης και Ποσειδώνα, οπότε όσο και αν προσπαθείς δεν θα συνεννοηθείς τόσο αποτελεσματικά όσο αρχικά περίμενες. Κλείνεσαι στον εαυτό σου κατά το βραδάκι με την μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού αλλά τουλάχιστον βρίσκεις την ηρεμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα βρεις υποστήριξη σήμερα από το ταίρι σου για οτιδήποτε σε προβληματίζει, κατά τις βραδινές ώρες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μην έχεις μεγάλες βλέψεις για την αισθηματική σου επικοινωνία, αφού αναμένονται παρερμηνεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου αν σήμερα είναι εφικτό μετάθεσε μία συμφωνία σου για αργότερα. Η κρίση σου δεν είναι και τόσο καθαρή με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι σου παρουσιάζονται μοναδικές ευκαιρίες, οι οποίες τελικά ενδέχεται να σε απογοητεύσουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα θα χρειαστεί σήμερα Κυριακή να προσέξεις πολύ οικονομικά σου γιατί η Σελήνη μπορεί να βρίσκεται στην Παρθένο, όμως σχηματίζει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα. Μολονότι εσύ αναζητάς τρόπους να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση, συναντάς μονίμως ανατροπές και εμπόδια. Αυτό έχει σοβαρό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμησή σου. Τουλάχιστον, κατά τις βραδινές ώρες μπορείς να βρεις παρηγοριά τηλεφωνώντας σε ένα φιλαράκι σου με τη μετάβαση της σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ακριβώς επειδή η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι σταθερή, μέσα στην ημέρα σήμερα μπορεί να προχωρήσεις προς κάποιες λάθος επιλογές ή κάποια βιαστικά συμπεράσματα. Προτίμησε να επικοινωνήσεις ανοικτά κατά τις βραδινές ώρες

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όπως καταλαβαίνεις βάλλονται. Θα χρειαστεί να κάνεις έναν σημαντικό προϋπολογισμό για να μη βγεις εκτός μπάτζετ. Η απογευματινές ώρες μπορεί να σου φέρουν μια σημαντική συνάντηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, όμως όχι απαραίτητα για καλό. Η Κυριακή φέρει τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο που σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, άρα η κρίση σου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Η καλύτερη συμβουλή για εσένα είναι να αφήσεις οποιαδήποτε κρίσιμη απόφαση για άλλη στιγμή. Κατά το βραδάκι με την Σελήνη να εισέρχεται στο Ζυγό τονώνεται το ηθικό σου και νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου η ημέρα δεν ενδείκνυται σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μια καινούργια προσέγγιση ή ένα ξεκαθάρισμα. Υπάρχει κίνδυνος εξιδανίκευσης και παρεξηγήσεων, γιατί άλλα ακούς κι άλλα καταλαβαίνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, επίσης, η κρίση σου δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη. Αν σκοπεύεις να αλλάξεις δουλειά καλό θα είναι να το αφήσεις για αργότερα έτσι ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο να το σκεφτείς προσεκτικά. Τα οικονομικά σου ευνοούνται στις βραδινές ώρες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ είναι λίγο μοναχική η συγκεκριμένη ημέρα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Κατά την Κυριακή κορυφώνεται η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα οπότε η δουλειά σου προκαλεί αρκετό στρες και ενδέχεται να απομονωθείς, με στόχο να ολοκληρώσεις μερικές υποχρεώσεις σου. Το θετικό είναι ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και η διάθεσή σου γίνεται πολύ καλύτερη κατά το απόγευμα και έπειτα με τη Σελήνη να εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να ξέρεις ότι τα αισθηματικά σου ευνοούνται πολύ περισσότερο κατά τις απογευματινές ώρες και έπειτα. Αντίθετα το πρωί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παρεξηγήσεις τις προθέσεις ενός ατόμου που σε προσεγγίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να προσέξεις για τυχόν λάθη βιασύνης ή απροσεξίας. Δεν είσαι και τόσο συγκεντρωμένος και χρονοτριβείς. Θα τα καταφέρεις μια χαρά μέχρι το τέλος της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα η κοινωνικότητά σου αυξάνεται εμφανώς χάρη στη Σελήνη στην Παρθένο μέχρι και το απόγευμα. Δεν είναι σίγουρο αν αυτό θα βγει σε καλό γιατί η Κυριακή φέρει την κορύφωση της αντίθεσης μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα. Συνεπώς, έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τα φιλαράκια σου. Αν έχεις παιδάκια κάνε λίγο χρόνο για αυτά, επειδή θα νιώσουν λιγάκι παραμελημένα. Η ημέρα κλείνει μοναχικά με τη μετάβαση της Σελήνης στον Ζυγό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι καλή ημέρα σήμερα για τα αισθηματικά σου όπως καταλαβαίνεις, ανεξάρτητα από την υφιστάμενη κατάστασή σου. Συνιστάται να αποφύγεις τα ξεκαθαρίσματα ή τις νέες μα αμφίβολου αποτελέσματος αισθηματικές προσεγγίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανάγκη σου για να περάσεις όμορφα κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου, σε περίπτωση που εργάζεσαι σήμερα Κυριακή. Η ημέρα είναι καλή για να πάρεις ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη στην Παρθένο οπότε και εσύ μπορεί να σκέφτεσαι αρκετά φιλόδοξα. Με βάση την κορύφωση της αντίθεσης μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα βυθίζεσαι στις φαντασιώσεις σου που δεν είναι καθόλου ρεαλιστικές. Δεν αποκλείεται να φουσκώσουν τα μυαλά σου με κάποια φιλόδοξα σχέδια που έχεις. Τα πράγματα ηρεμούν όσο η ημέρα κυλά αφού το απόγευμα η μετάβαση της Σελήνης στο Ζυγό σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τα φιλαράκια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν επιθυμείς να κάνεις μια καινούργια αισθηματική προσέγγιση, φρόντισε να είναι κατά τις απογευματινές ώρες και έπειτα. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανό να βιώσεις μια αισθηματική απογοήτευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις ένα σημαντικό διάλειμμα στον εαυτό σου και να ξεκουραστεί. Τα επαγγελματικά σου βάλλονται αρκετά, γιατί οι απαιτήσεις σου δεν είναι ρεαλιστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο της Παρθένου, Αιγόκερε, οπότε και εσύ νιώθεις μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η διάθεσή σου είναι καλή, όμως θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να προσέξεις κάποιες φανατικές αντιλήψεις σου. Αυτές θα είναι υπεύθυνες για κάποιες αντιπαραθέσεις που θα σημειώσεις. Το θετικό είναι ότι στις απογευματινές ώρες η Σελήνη μεταβαίνει στο Ζυγό και σου επιτρέπει να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο τρόπος που επικοινωνείς κατά τις πρωινές ώρες είναι λίγο ευθύς με αποτέλεσμα να παρατηρούνται αποστασιοποιήσεις στα αισθηματικά σου. Σήμερα καλό είναι να αποφύγεις το φλερτ μέσα από τα σόσιαλ μίντια ή γενικώς στον γραπτό λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και Κυριακή από το απόγευμα και πέρα σκέφτεσαι το τι θα κάνεις μέσα στην εβδομάδα και στα επαγγελματικά σου. Έχεις υιοθετήσει μια ιδιαίτερα διπλωματική προσέγγιση και τα πλάνα που κάνεις είναι αρκετά έξυπνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο βγαίνουν κάποιες από τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια. Πρέπει οπωσδήποτε να τις αντιμετωπίσεις άμεσα. Κατά την Κυριακή που κορυφώνεται η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα, τα πράγματα δεν ενδέχεται να γίνουν πιο θετικά για την ψυχολογία σου. Αντίθετα, επειδή αυξάνονται οι ανασφάλειές σου μπορεί να προχωρήσεις σε αγορές που δε χρειάζεσαι πραγματικά. Με αισιοδοξία κλείνει η ημέρα χάρη στη μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν επιθυμείς να έχεις θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, προτίμησε να κάνεις μια προσέγγιση προς το αγαπημένο σου πρόσωπο γύρω στις βραδινές ώρες. Η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη και αν έχεις ήδη δεσμό ευνοείσαι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει κίνδυνος να κάνεις κάποια μικρά λάθη απροσεξίας αν εργάζεσαι σήμερα Κυριακή. Η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για ξεκούραση παρά για δουλειά. Έχεις κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες που αν ασχοληθείς με αυτές, θα σε ηρεμήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένη μου Ιχθύ σήμερα είσαι από τους πρωταγωνιστές της ημέρας αφού η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου, στο ζώδιο της Παρθένου. Από την άλλη με την Κυριακή να κορυφώνει την αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα θα έρθεις αντιμέτωπος με παρεξηγήσεις. Έχεις μια τάση να θεωρείς πως όλοι απέναντι σου έχουν καλές προθέσεις, γεγονός που δεν αληθεύει πάντα. Κάποιες από τις ανησυχίες σου ξανα-γεννιούνται με τη μετάβαση της Σελήνης στον Ζυγό από το απόγευμα και πέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν είναι και τόσο ωραία τα πράγματα ανεξάρτητα από την υφιστάμενη κατάσταση σου. Αν έχεις δεσμό σήμερα δεν συνεννοείστε και τόσο καλά. Αντίστοιχα αν είσαι ελεύθερος απόφυγε τις παράτολμες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μια καλή στιγμή για να κανονίσεις σημαντικές συναντήσεις στα επαγγελματικά σου, αν είναι σημαντικό να κάνεις μία καλή εντύπωση. Εφόσον είναι εφικτό μετάθεσε την υπογραφή μιας συμφωνίας για άλλη στιγμή.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη