Ο 15χρονος που σκοτώθηκε σε φωταγωγό, χθες είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του


Ο 15χρονος που σκοτώθηκε σε φωταγωγό, χθες είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του
Τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με ένα 15χρονο παιδί να χάνει την ζωή του πέφτοντας από τον φωταγωγό του σπιτιού του.
Σύμφωνα με το Mega, ο 15χρονος φαίνεται ότι εκτελούσε εργασίες μαζί με τον πατέρα του στην ταράτσα της πενταόροφης πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, ο 15χρονος επιχείρησε να βγάλει μία φωτογραφία και έκανε το μοιραίο λάθος να πατήσει πάνω στο τζάμι του φωταγωγού, το οποίο έσπασε και ο νεαρός βρέθηκε στο κενό.

Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι ο 15χρονος είχε γιορτάσει χθες τα γενέθλιά του.
Την πτώση του 15χρονου είδε ο πατέρας του, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Δυστυχώς ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Π.Γ.Ν.Α όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Το συμβάν έγινε στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, με τραγική φιγούρα τον πατέρα του νεαρού, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Συγκλονίζει ο παππούς του Γιάννη
Συγκλονίζουν τα λόγια του ιερέα παππού του 15χρονου Γιάννη που σκοτώθηκε πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού του. Το μυαλό του, η ψυχή του δεν μπορούν να συλλάβουν την τεράστια απώλεια που "χτύπησε" το σπιτικό τους.
Μολις χθες έπαιρνε τηλέφωνο το στερνοπούλι της οικογένειας για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Ο Γιάννης έκλεισε τα 15 του χρόνια.

"Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας κακώς μιλάω έτσι ,αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά", δήλωσε ο παππούς του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

"Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, τον ευχήθηκα εγώ του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, "παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες"", πρόσθεσε συγκινημένος ο ιερέας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη