" Κατέρρευσαν " Facebook, Messenger, Instagram και Threads«Επεσαν» το Facebook, το Instagram και το Messenger με χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό να καταγράφουν προβλήματα συνδεσιμότητας.

Στην Ελλάδα τα τελευταία λεπτά έχουν καταγραφεί πάνω από 10.000 αναφορές από χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σύνδεσης στο Facebook. Αντίστοιχα οι αναφορές για το Instagram φτάνουν τις 4.000 ενώ για το Messenger έχουν ξεπεράσει τις 1.000.

To Reuters μετέδωσε στις 17:41 ότι παρατηρήθηκαν περισσότερες από 350.000 αναφορές στον κόσμο για το Facebook και 47.000 αναφορές για το Instagram.

Στην Ελλάδα οι χρήστες του Facebook και του messenger είδαν τους λογαριασμούς τους να αποσυνδέονται λίγα λεπτά μετά τις 17:00. Ειδικότερα, οι σελίδες ζητούσαν από τους χρήστες να συνδεθούν εκ νέου και όταν το έκαναν, εμφανιζόταν το μήνυμα ότι «ο κωδικός πρόσβασης που γράψατε δεν είναι σωστός» ή «η συνεδρία έληξε».

Στο messenger οι χρήστες που προσπαθούν να στείλουν μήνυμα στις επαφές τους λαμβάνουν ειδοποίηση που αναφέρει ότι δεν ήταν δυνατή η αποστολή.

Το Threads παρουσιάζει προβλήματα, επίσης, καθώς οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, αντικρίζοντας το μήνυμα «λυπούμαστε, κάτι πήγε στραβά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη