"Έμαθα ότι με απατάει, όταν ηχογραφήθηκε η ερωτική πράξη στο κινητό"

«Γράφτηκε στον τηλεφωνητή και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα, εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας» θυμάται ο παρουσιαστής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συζητούσε με την Klavdia που είχε καλεσμένη στην εκπομπή του περί απιστίας και θυμήθηκε μια κακή εμπειρία που είχε ο ίδιος.
Ο παρουσιαστής είπε στο «2night Show» ότι έμαθε πως μια σύντροφός του τον απατούσε, από το κινητό του τηλέφωνο, όταν ηχογραφήθηκε η πράξη της απιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου: «Εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο. Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. 
Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά. Εγώ φταίω που με απάτησε εκείνη; Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. 
Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι, όχι ο απατημένος, αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό, σιγά. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη