64χρονος σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.


Νέα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, αυτή τη φορά στην οδό Κυζίκου, στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 64χρονος πεθερός σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οπως έγινε γνωστό ο δράστης και αυτόχειρας κατοικούσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια της νέας τραγωδίας.
Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που εντόπισαν τους δύο νεκρούς στον δρόμο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα κίνητρα του 64χρονου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ο δράστης ζούσε στη Θεσσαλονίκη, βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της κόρης της και του γαμπρού της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης που θεωρούσε υπεύθυνο για την κατάσταση τον γαμπρό του, ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, περίμενε τον 39χρονο έξω από το γκαράζ του σπιτιού, τον σκότωσε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο έγκλημα που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα καθώς στις 24 Φεβρουαρίου 69χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 57χρονο γαμπρό του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη