Τα ζώδια σήμερα Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Καθαρά Δευτέρα 18 ΜαρτίουΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για το τι κινητοποιεί τον κάθε άνθρωπο. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς ενισχύει την ανάγκη για σταθερότητα και αρμονία στις προσωπικές σχέσεις και τον εσωτερικό σου κόσμο. Συνάμα, η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια νότα αισιοδοξίας και επέκτασης, κάνοντας την ημέρα ιδανική για να εντοπίσεις κάποιες νέες πηγές εσόδων ή να κάνεις έναν προσεκτικό προϋπολογισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα επιδιώκεις καλύτερη κατανόηση κι επικοινωνία με τους άλλους. Παράλληλα, εσύ που είσαι ελεύθερος μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις μία επανασύνδεση ή μία συνάντηση κρατώντας χαμηλό προφίλ. Μείνε μακριά από τα φθονερά μάτια τρίτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να ενισχύσεις την επαγγελματική σου θέση και να επεκτείνεις τις οικονομικές σου προοπτικές με ρεαλισμό και προγραμματισμό. Η ενέργεια είναι ευνοϊκή για μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Δευτέρα ξεκινά με μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για εσένα, Ταύρε. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς ενθαρρύνει την ανάπτυξη μίας πιο λειτουργικής προσέγγισης στον τρόπο που επικοινωνείς. Ενισχύονται, μαζί οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεων μέσα από την κατανόηση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια αίσθηση αισιοδοξίας και δυνατότητας επέκτασης, καθιστώντας την ημέρα ιδανική για την υλοποίηση σχεδίων που απαιτούν τόλμη και πίστη στις δυνατότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε μια ημέρα όπου αναζητάς αρμονία και ‘κοινή γλώσσα’ με τους ανθρώπους που αγαπάς. Δεν λειτουργείς εγωιστικά και γίνεσαι αρκετά ευέλικτος στα αισθηματικά σου, προκειμένου να είστε και οι δύο πλευρές χαρούμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα το ‘ατού’ σου είναι η καλλιέργεια συμμαχιών μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Κατανοείς ότι οι άνθρωποι καταφέρνουν πιο πολλά όταν συνεργάζονται, ακριβώς επειδή ο ένας καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Η Δευτέρα σου προσφέρει καλά νέα, Δίδυμε, ιδίως στα οικονομικά σου. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς, είσαι σε θέση να ενισχύσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις ή συνεργασίες με μεγαλύτερη σταθερότητα και αρμονία. Μπορείς μέσα από νέες ή υφιστάμενες συνεργασίες να επιτύχεις πολλά. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια δόση αισιοδοξίας κι ανάγκη για επέκταση, ακόμη κι αν αυτή απαιτεί παρασκηνιακή δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κατανόηση είναι το κλειδί για να βελτιώσεις τις αισθηματικές σου σχέσεις και να δημιουργήσεις μια αίσθηση αρμονίας και συντροφικότητας με το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που σκοπεύεις να βάλεις στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις στρατηγικά βήματα για την επίτευξη των επαγγελματικών ή οικονομικών σου στόχων. Η δημιουργικότητα και η αισιοδοξία σου είναι αυξημένες. Χρησιμοποίησέ τις για να βρεις νέες λύσεις σε προκλήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Δευτέρα αποτελεί για σένα, Καρκίνε μου, μια ημέρα πλούσια σε συναισθήματα και ουσιαστικές επαφές. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς ενδυναμώνει την ανάγκη σου για επέκταση στις σχέσεις σου, τόσο στο προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Δημιουργείται η αίσθηση της ευτυχίας και νιώθεις δυνατός. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο σου προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών γνωριμιών και γενικώς απολαμβάνεις μία πολλά υποσχόμενη ημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου, κάνοντας βαθυστόχαστες συζητήσεις που σας φέρνουν πιο κοντά. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται με νέες γνωριμίες ή απόκτηση γερών βάσεων στην υφιστάμενη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία για ανάπτυξη και επέκταση στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα μέσα από τις πρωτοποριακές ιδέες σου. Αναλογίσου σωστά σχετικά με το πού χρειάζεται να επενδύσεις την ενέργεια και τους πόρους σου για μέγιστη αποδοτικότητα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Δευτέρα αποτελεί μια ημέρα γεμάτη εσωτερική διερεύνηση και συναισθηματική ενδυνάμωση για εσένα, Λέοντα. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς υποδηλώνουν πως η ανάγκη για σταθερές συναισθηματικές βάσεις και βαθιές προσωπικές σχέσεις μεγεθύνεται. Έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τις σχέσεις που προσδίδουν νόημα στη ζωή σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια νότα αισιοδοξίας και επέκτασης και υλοποιείς τα φιλόδοξα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ευνοείσαι αν θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις στο παρασκήνιο ή να επιδιώξεις μία επανασύνδεση. Εσύ που έχεις έναν δεσμό, οι σκέψεις να τον επισημοποιήσεις ή σταθεροποιήσεις πολλαπλασιάζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο σημερινό αστρολογικό σκηνικό ενισχύει τις δυνατότητές σου για επαγγελματική ανάπτυξη και οικονομική επέκταση. Έχεις την ευκαιρία για να εξελίξεις τα σχέδιά σου με στρατηγικό τρόπο, επιδιώκοντας σταθερότητα και μακροπρόθεσμη ευημερία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αυτή η Δευτέρα, Παρθένε μου, σου δίνει τη δυνατότητα για εσωτερική ανάπτυξη και ουσιαστική επικοινωνία. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς υπογραμμίζει την ανάγκη σου για αρμονία και υπευθυνότητα στις προσωπικές σχέσεις. Οτιδήποτε ξεκινάς σήμερα, θέλεις να κρατήσει για καιρό. Σήμερα θα αναλογιστείς για το τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και να επενδύσεις σε αυτό. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο αυξάνει την εσωτερική σου δύναμη και διεκδικείς όσα αξίζεις στα αισθηματικά ή τα επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θέλεις να προσεγγίσεις στα αισθηματικά. Οι απαιτήσεις σου είναι αυξημένες στον έρωτα, αλλά κι εσύ προσφέρεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, τα επαγγελματικά σου μπορούν να σημειώσουν ασυνήθιστη πρόοδο αν υιοθετήσεις μία προσεγμένη και πειθαρχημένη στάση. Απόφυγε τον περιττό ανταγωνισμό και φρόντισε να συνεργαστείς με πιο έμπειρα άτομα από εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αυτή η Δευτέρα, Ζυγέ μου, είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς. Σήμερα καλλιεργείς τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις γεννώντας μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Παράλληλα, η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια αίσθηση αισιοδοξίας και σου δημιουργεί θέληση για επέκταση, κάνοντας την ημέρα ιδανική για να αναπτύξεις νέα χόμπι, γνώσεις και να εξερευνήσεις νέους τομείς στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κτίσεις πιο βαθιές και σταθερές σχέσεις στα αισθηματικά. Το κλειδί είναι η εσωτερική αναζήτηση και η ανάπτυξη των οριζόντων σου. Μπορείς εύκολα να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο διεγείροντας το ενδιαφέρον του μέσα από ψαγμένες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επενδύεις χρόνο στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και ενισχύεις την οικονομική σου κατάσταση. Το σημερινό αστρολογικό τοπίο σου χαρίζει τη δυνατότητα να κάνεις στρατηγικές κινήσεις που θα φέρουν αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Δευτέρα Σκορπιέ, αναμένεται να είναι φοβερά ερωτική, ευχάριστη και δημιουργική. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς ρίχνουν φως τον τομέα των αισθηματικών σου. Βρίσκεις νέους τρόπους να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι και μπορείς να περάσεις τέλεια με τα παιδιά σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο εντείνει την αίσθηση αισιοδοξίας και σε βοηθά να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου σε επαγγελματικά κι αισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η τέλεια στιγμή να μοιραστείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να βρεις κοινό έδαφος με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε να κοινωνικοποιηθείς μέσα στην ημέρα, αφού ένας έρωτας σε περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα πρέπει να αναπτύξεις συμμαχίες ή συνεργασίες, εκμεταλλευόμενος την αύξηση της δημοτικότητάς σου. Η αυξημένη δημιουργικότητά σου είναι το ‘κερασάκι’ στην τούρτα για κάθε νέα επιτυχία που θέλεις να σημειώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα Δευτέρα και η πρόβλεψη του ζωδίου σου γυρίζει γύρω από την εσωτερική σου αναζήτηση κι αντιμετώπιση φοβιών, χάρη στην Σελήνη από τον Καρκίνο που κάνει θετικές όψεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, ταυτόχρονα, δηλώνει πως η μεγαλύτερη εύνοια και υποστήριξη έρχεται από το σπίτι ή οικεία πρόσωπα. Παράλληλα, είναι μία άριστη στιγμή να τακτοποιήσεις τυχόν οφειλές. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία μπορεί να σου χαρίσει νέες και υγιεινές συνήθειες, όπως διατροφή ή γυμναστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι αυξημένος και αν βρίσκεσαι σε σχέση, καλλιεργείς περισσότερη οικειότητα σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς αισθηματικές περιπέτειες, δίχως να μένεις προσκολλημένος στις επιφανειακές απολαύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις ένα κληρονομικό θέμα που θα γεμίσει την τσέπη σου. Μαζί, ευνοείσαι, αν αναζητάς υποστήριξη από τρίτες πηγές, όπως επενδυτές για την νέα σου επιχείρηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα εσύ στρέφεις την προσοχή σου στις ανάγκες κι επιθυμίες των άλλων, όμως το καλό που κάνεις σου επιστρέφεται άμεσα! Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από τους Ιχθείς υποδηλώνει ότι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι ενδυναμωμένες και θέλεις μέσα από το διάλογο να κατανοήσεις τους άλλους. Το εξάγωνό της με το Δία σου επιτρέπει μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια να έχεις και μία ερωτική κατάκτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένα. Αν έχεις δεσμό, μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητά του μέσα από τη σωστή συνεννόηση. Αντίστοιχα, εσύ ελεύθερε, εκμεταλλεύσου το σημερινό αστρολογικό σκηνικό που μπορεί να σου χαρίσει έναν νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αποκτάς σήμερα τον ακαταμάχητο συνδυασμό διπλωματίας και δημιουργικότητας. Ακόμη και την πιο δύσκολη πρόκληση να περνάς αυτό τον καιρό, θα μπορέσεις να σκεφτείς μία πολύ εποικοδομητική διέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, σήμερα Δευτέρα με Σελήνη στον Καρκίνο κι εσύ επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή τη γυμναστική σου. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων συμβάλει θετικά στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σου και η ημέρα ενδείκνυται για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, το εξάγωνό της με το Δία από τον Ταύρο ‘μαρτυρά’ ότι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου σε υποστηρίζουν σε κάθε προσπάθεια στα επαγγελματικά ή σε άλλες υποχρεώσεις που σου στέκονται βάρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δε δίνεις και τόση σημασία, αν είσαι ελεύθερος, αφού προτεραιότητά σου είναι να φροντίσεις τους ανθρώπους που έχεις ήδη στη ζωή σου. Κάτι αντίστοιχο κάνεις κι εσύ δεσμευμένε, οπότε το ταίρι σου είναι ιδιαίτερα χαρούμενο γι’ αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άμεσος στόχος σου στα επαγγελματικά είναι να αποκτήσεις στέρεη βάσει σε όσα κάνεις. Επιλέγεις την πορεία της καριέρας σου με βάση τα βήματα που θα συντελέσουν θετικά στην μακροημέρευση της θετικής σου φήμης, μακροπρόθεσμα, στον κλάδο εργασίας σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη στον Καρκίνο, δηλαδή σε ένα απόλυτο φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, η ημέρα σου θα είναι αρκετά χαρούμενη, δημιουργική κι ερωτική. Συγχρόνως, η Αφροδίτη με τον Κρόνο είναι στο δικό σου ζώδιο, σε τρίγωνο με τη Σελήνη, άρα παίρνεις πολύ στα σοβαρά τις διαπροσωπικές σου επαφές και φροντίζεις όλοι γύρω σου να είναι χαρούμενοι. Το εξάγωνο Σελήνης/Δία δηλώνει ότι επενδύεις χρόνο και κόπο στο κτίσιμο της επικοινωνίας με τους άλλους κι αυτό σου βγαίνει σε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά όχι μόνο σημειώνεις κατακτήσεις, αλλά είναι και ποιοτικές! Οπότε αν είσαι ελεύθερος, είσαι σε καλό δρόμο. Εσύ δεσμευμένε, περνάς τέλεια με το σύντροφο και τα παιδάκια σου, αν έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να αναζητήσεις καινούριες συμφωνίες ή να κλείσεις σημαντικές συναντήσεις. Σήμερα, τα άστρα σε βοηθούν να κάνεις μία πολύ καλή πρώτη εντύπωση σε νέους πελάτες και μελλοντικούς συναδέλφους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη