Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20 ΜαρτίουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σκληροπυρηνική η Τετάρτη σου, Κριέ, με την Σελήνη από τον Λέοντα να σχηματίζει ‘ζόρικη’ όψη με τον Πλούτωνα. Βρίσκεσαι σε φάση υπερέντασης η οποία προκύπτει από τα παιδιά σου, το σύντροφό σου ή ακόμη και κάποια φιλικά πρόσωπα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απασχολήσεις το μυαλό σου με μια δημιουργική δραστηριότητα ώστε να μην λειτουργήσεις διασπαστικά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, προμηνύει ότι σήμερα θα έχεις την εμμονή στα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να δρας χειριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μολονότι κάποιες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχει η περίπτωση να μην μπορέσεις να τα διαχειριστείς σωστά, προκαλώντας αποστασιοποίηση με τη χειριστική σου συμπεριφορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι έμπνευση και η δημιουργικότητά σου είναι αισθητά αυξημένες. Αυτές θα συμβάλουν θετικά στην επαγγελματική σου ανέλιξη και στη βελτίωση της φήμης σου μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα μια Τέταρτη γεμάτη προκλήσεις έχει φτάσει για το ζώδιό σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε κάνει να θέλεις να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου, διάφορα άλλα οικεία πρόσωπα, καθώς και το σπίτι σου. Υπάρχει μια τάση να προσκολλάσαι σε εμπειρίες και σκέψεις του παρελθόντος και αυτό πρόκειται να χαλάσει τη διάθεσή σου. Η σημερινή Σελήνη κάνει πολύ σκληρή όψη με τον Πλούτωνα και εσύ καλείσαι να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά νιώθεις τεράστια ανασφάλεια και δυστυχώς υπάρχει τεράστια πιθανότητα να λάβεις λάθος αποφάσεις ή να φερθείς χειριστικά προς τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου ή το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά, θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις όσο προσπαθείς να διοχετεύσεις δημιουργικά την εσωτερική σου ενέργεια. Η παραγωγικότητά σου αυξάνεται και παράλληλα έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους ικανούς να σε κατευθύνουν σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Τετάρτη με την Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ζητήματα επικοινωνίας και συναντήσεων στο προσκήνιο. Δυστυχώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα είναι αρκετά σκληρή, εγκυμονώντας τον κίνδυνο να μαλώσεις με κοντινά συγγενικά πρόσωπα. Το θετικό είναι ότι μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία που θα σε πάει πολύ μπροστά. Ο τρόπος που διαπραγματεύεσαι στα επαγγελματικά είναι ιδιαίτερα προσεκτικός έως και αξιοθαύμαστος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, τα παιχνίδια μυαλού δίνουν και παίρνουν. Σήμερα, η ημέρα σε ευνοεί να κατακτήσεις ακόμη και τον πιο δύσκολο ερωτικό σου στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος η υπάρχει πιθανότητα αποστασιοποίησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να βρεις εύνοια μέσα από τη διεκδίκηση καινούργιων επαγγελματικών συμφωνιών. Παράλληλα είναι πολύ σημαντικό να διευρύνεις τις γνώσεις σου σχετικά με το αντικείμενο απασχόλησής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη στρέφεις την προσοχή σου σε σκέψεις που θα ενδυναμώσουν τα οικονομικά σου, χάρη στην Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Το θετικό είναι ότι η αντίθεση του Πλούτωνα σε βοηθά να επικεντρωθείς και να επιλύσεις οποιαδήποτε οικονομική σου ανησυχία, καθώς και να αναζητήσεις υποστήριξη ψυχολογικής ή υλικής φύσεως από τρίτους. Βέβαια, όλο αυτό θα είναι αποτέλεσμα ισχυρών ανασφαλειών που σου γεννιούνται ήδη από το πρωί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αισθάνεσαι ότι η άλλη πλευρά προσπαθεί να επιβληθεί επάνω σου και αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμησή σου. Θα χρειαστεί να προσέξεις αυτούς που σε πλησιάζουν, αφού πιθανόν οι προθέσεις τους είναι ιδιοτελείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα είναι πολύ πιο θετικά και θα μπορέσεις να επινοήσεις νέες μεθόδους να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Είσαι πρόθυμος να αναλάβεις ρίσκο, όμως καλό είναι να ζυγίσεις προσεκτικά τα πράγματα πριν αποφασίσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη και εσύ είσαι στο επίκεντρο της προσοχής φίλε μου Λέοντα χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Θέλεις να λάμψεις να διακριθείς καθώς και να νιώσεις ότι οι άλλοι σε καταλαβαίνουν. Δυστυχώς, η σκληρή όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Λαμβάνεις σκληρή κριτική, ενώ πολλοί προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν ώστε να βγουν κερδισμένοι. Θα χρειαστεί να κοσκινίσεις προσεκτικά τις προθέσεις των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αληθεύει πως σήμερα θα σου εμφανιστούν κάποιες σημαντικές αισθηματικές ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα θα χρειαστείς τρομερή πειθαρχία για να τις διαχειριστείς έξυπνα. Ανεξάρτητα από την κατάστασή σου υπάρχει κίνδυνος χειριστική συμπεριφορά από ή προς εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου θα σημειώσεις μεγαλύτερη εύνοια από κάθε άλλον τομέα. Έρχεσαι σε επαφή με κόσμο ικανό να σε κατευθύνει σωστά και να συμβάλλει θετικά στην ανέλιξή σου. Πρόσεξε όμως γιατί και οι τρικλοποδιές είναι πιθανές,

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα έφτασε μια πολύ μοναχική Τετάρτη αφού η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σε ωθεί να επικεντρωθείς στον ψυχισμό σου. Ακούς μυστικά, όμως καλό είναι να μην μοιραστείς μυστικά με τρίτους. Σε αντιπαράθεση θα έρθει η καθημερινή σου ζωή και το πρόγραμμά σου με την ψυχολογία σου, αφού η αντίθεση Σελήνης και Πλούτωνα υποδηλώνει ότι άλλα θέλεις να κάνεις και άλλα πρέπει. Προσπάθησε να αφήσεις λίγο χώρο για τις προσωπικές σου ασχολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά υπάρχει περίπτωση να επιδιώξεις μια επανασύνδεση, τα αποτελέσματα της όμως είναι αμφίβολα. Εσύ που έχεις ένα ταίρι, οι προβληματισμοί σε πνίγουν, οπότε είναι σημαντικό να εκφραστείς χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα συναντήσουν αρκετή εύνοια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η υπομονή και η επιμονή που δείχνεις για την ολοκλήρωση όλων των αρμοδιοτήτων σου σε βγάζει ασπροπρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, σήμερα Τετάρτη και εσύ θέλεις να αυξήσεις τις γνωριμίες που έχεις χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό προσωπικό σου ζώδιο του Λέοντα. Η αντίθεση μεταξύ αυτής και του Πλούτωνα είναι υπεύθυνη για μια ίντριγκα που αναμένεται να παρατηρήσεις μεταξύ των φιλικών σου προσώπων και των αισθηματικών σου. Υπάρχει περίπτωση ο ένας τομέας να επεμβαίνει στον άλλον με αρνητικό αντίκτυπο και πρέπει να τους εξισορροπήσεις, άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχετικά με τα αισθηματικά σου αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις όπως μια καινούργια γνωριμία που θα σε ανανεώσει. Είσαι αρκετά παθιασμένος και ακόμη και αν έχεις ένα ταίρι στη ζωή σου θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσει τις συναισθηματικές σου εξάρσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να μετριάσεις την φιλοδοξία σου γιατί οποιαδήποτε επιχειρηματική ιδέα κι αν έχεις, πιστεύεις ότι θα έχει μοναδικά αποτελέσματα. Το σύμπαν δεν σου εγγυάται ότι πράγματι θα τα έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα Τετάρτη με τη Σελήνη από τον Λέοντα οπότε και εσύ γίνεσαι πολύ πιο φιλόδοξος από ο,τι συνηθίζεις. Είναι γεγονός πως η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα σε καλεί να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου. Εμφανίζονται κάποια εμπόδια που προκύπτουν μέσα από το σπίτι ή κάποια οικεία σου πρόσωπα ενδέχεται να σε αναγκάσουν να θυσιάσεις κομμάτι της καριέρας σου. Είναι σημαντικό να υιοθετήσεις πειθαρχία και πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, το σύμπαν δεν υπόσχεται κάτι σοβαρό σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος και θα χρειαστεί να περιμένεις. Αν έχεις έναν δεσμό σκέφτεσαι να τον σταθεροποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς μέσα από αρκετή υπομονή και πείσμα να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να δημιουργήσεις σημαντικές συμμαχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Τετάρτη σήμερα εκτιμάται αρκετά αισιόδοξη για εσένα φίλε μου Τοξότη, χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Επικεντρώνεσαι σε θέματα προσωπικής αναζήτησης και καλλιέργειας των γνώσεων σου. Χρήσιμο θα είναι για εσένα μετριάσεις την αισιοδοξία σου γιατί αγγίζει τα όρια της υπερ-αισιοδοξίας, καθώς και την προσκόλλησή σου σε κάποιες αντιλήψεις σου. Ωθείσαι προς τα όρια του φανατισμού. Η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα υποδηλώνει ότι θα υπάρξουν ιδεολογικές αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις ένα φλερτ το οποίο δεν είναι απαραίτητα πολλά υποσχόμενο. Υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις θύμα χειριστικής συμπεριφοράς ή αντίστοιχα εσύ να γίνεις χειριστικός, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου μπορείς να αναζητήσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες οι οποίες θα συμβάλουν θετικά στην ανέλιξή σου. Αν το επάγγελμά σου απαιτεί προβολή, μπορείς να την έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα και πέφτει φως επάνω σε κάποιες από τις ανασφάλειές σου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσπαθείς να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικών ή κληρονομικών που θα αποτελέσουν σημαντική διέξοδο σε τυχόν ανησυχίες σου. Από την άλλη, η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα εκτιμάται ότι θα σε ωθήσει προς ανορθόδοξες μεθόδους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επειδή η αυτοεκτίμησή σου είναι μια πάνω μια κάτω, υπάρχει τεράστιος κίνδυνος ακόμη και αν εμφανιστούν κάποιες αισθηματικές ευκαιρίες, να μην μπορέσεις να τις διαχειριστείς σωστά. Προσπάθησε να μην δέχεσαι συμπεριφορές άδικες προς το πρόσωπό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα χρειαστεί να αποφύγεις το οικονομικό ρίσκο για σήμερα. Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου είναι μια καλή ημέρα όπου μπορείς να αναζητήσεις μια καινούργια εργασία με καλύτερες χρηματικές απολαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Τετάρτη σήμερα φίλε μου Υδροχόε και κατά κάποιον τρόπο είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας με τη Σελήνη ακριβώς απέναντί σου, στο ζώδιο του Λέοντα. Επικεντρώνεσαι σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων ή ακόμη και επαγγελματικών συνεργασιών αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι πολύ σημαντική η συναναστροφή σου με τους άλλους, αλλά η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα υποδηλώνει μια τάση να χειρίζεσαι τον περίγυρό σου, ώστε να πάρεις αυτό που θες στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, η ημέρα σου προσφέρει τη δυνατότητα καινούριων γνωριμιών με ανθρώπους που είναι αρκετά πιο επιτυχημένοι από εσένα ή γενικώς έχετε σημαντικές διαφορές. Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρχει θέληση για κοινό έδαφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο πιο ευνοημένος τομέας και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι πιο δυνατές από ποτέ. Μπορείς να καταλάβεις τις ανάγκες της αγοράς, των πελατών και των συναδέλφων σου με αποτέλεσμα να χτίζεις συμμαχίες αμοιβαίου συμφέροντος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να επικεντρωθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα κατά τη διάρκεια της ημέρας υποδηλώνει μια προσωπική, εσωτερική ένταση. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις μεγάλο άγχος πάνω στην προσπάθειά σου να τακτοποιήσεις τα πάντα στην καθημερινότητά σου. Οτιδήποτε σου εξασφαλίζει περισσότερη ευεξία ή σε χαλαρώνει, καλό θα είναι να το εντάξεις στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η παράξενη η ψυχολογική σου κατάσταση σε αποτρέπει από το να έχεις τις επιθυμητές αισθηματικές εξελίξεις. Αποτρέπεις τη σωστή διαχείριση ενός έξυπνου φλερτ ή την προσέγγιση ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα μέσα από αρκετή οργάνωση και πειθαρχία. Συνιστάται να μη δίνεις σημασία στα πικρόχολα σχόλια των ανταγωνιστών σου και να συνεχίσεις ανενόχλητος στις προσπάθειές σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη