Σάλος με τον διορισμό του του γιου του Γιωργάκη Παπανδρέου από τον Χάρη Δούκα



«Μπράβο στον δήμαρχο. Αν δεν ξέρει από πράσινο ένας Ανδρέας Παπανδρέου, ποιος ξέρει»; Με ειρωνείες, αλλά και οργή, ακόμα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ -τα οποία θεωρούν ότι διασύρεται το κόμμα- σέρνουν τον «χορό» των αντιδράσεων για την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να διοριστεί στη θέση του προέδρου του Εθνικού Κήπου τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα.

Οι αντιδράσεις έχουν «φουντώσει» με τους δημότες (και όχι μόνο) της Αθήνας να αναρωτιούνται εάν το βιογραφικό του Ανδρέα Παπανδρέου «τζούνιορ» είναι αρκετό για να αναλάβει αυτή τη θέση. 
Κυρίως όμως, ζητώντας το λόγο από τον Χάρη Δούκα ο οποίος ευαγγελιζόταν ότι έρχεται σε αυτή τη θέση για να πατάξει την οικογενειοκρατία και με το «καλημέρα» διορίζει την τέταρτη γενιά Παπανδρέου.

Κατέβηκε στις εκλογές με σύνθημα να διώξει την οικογένεια Μητσοτάκη από τον Δήμο της Αθήνας
Αυτό που δεν είπε ήταν ότι ήθελε να την αντικαταστήσει με την οικογένεια Παπανδρέου
Στο μεταξύ ο 42χρονος γιος του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη με τη σύντροφο και το παιδί τους, ασχολούμενος με τη μελισσοκομική, τον βελονισμό και τα σκάφη αναψυχής στην Κρήτη, ετοιμάζεται να αναλάβει τη νέα του θέση, ως επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο.

Και σε όσους λένε ότι το βιογραφικό του δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη θέση του επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο (εταιρεία η οποία διαχειρίζεται και τον Λόφο Φιλοπάππου), κάποιοι αναφέρουν ότι προτού ασχοληθεί με τον βελονισμό εργάστηκε για ένα διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ για λίγο καιρό ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης. 
Στα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο, επιμένουν: 
Ο δήμαρχος Αθηναίων επέλεξε τον Ανδρέα Παπανδρέου για τη θέση, επειδή τον λένε… Παπανδρέου. Και πως η εποχή του «ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ» με τους διορισμούς των «δικών μας παιδιών», επιστρέφει πανηγυρικά, με τη σφραγίδα του Χάρη Δούκα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη