Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 ΜαρτίουΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή είσαι σε αρκετή εσωτερική ταλάντευση, μιας και υπάρχουν αμφότερα ευνοϊκοί και μη αστρολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν ταυτόχρονα το ζώδιό σου. Το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετές οικονομικές ατασθαλίες και γίνεται εμφανές πόσο εύκολα συμπαρασύρεσαι από την παρέα σου! Η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Τοξότη, άρα βιώνεις μία ημέρα γεμάτη αισιοδοξία, ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σήμερα θα έχεις τα πάνω και τα κάτω σου, αφού δεν υπάρχει αρκετή σταθερότητα. Οι καβγάδες και οι αποστασιοποιήσεις είναι δυνατές, όπως αντίστοιχα και οι ξαφνικές επανασυνδέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις μεγαλύτερο ρίσκο από όσο είναι λογικό. Παράλληλα, τείνεις να ξοδεύεις περισσότερα χρήματα από όσα βαστάει η τσέπη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, η Κυριακή έφτασε με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού κι εσύ θέλεις να τα ‘βροντήξεις’ όλα και να εξαφανιστείς! Νιώθεις ότι δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για τα επαγγελματικά σου, όμως καλό θα είναι να αποφύγεις τις διαπραγματεύσεις και τις ρήξεις στη δουλειά σου, μέχρι να ηρεμήσεις. Η Σελήνη στον Τοξότη αυξάνει κάποιες εσωτερικές σου φοβίες κι απαιτείται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι ασυνήθιστα αυξημένος. Η ημέρα αυτή θα φέρει κάποιες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, όπως το να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου με τον αισθησιασμό σου ή να αναζητήσεις μία νέα επαφή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου λαμβάνουν βοήθεια μέσα από τρίτες πηγές, αλλά τα επαγγελματικά σου απαιτούν ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις. Υπάρχει κίνδυνος ασυνεννοησίας κι αποστασιοποίησης που μακροπρόθεσμα θα κοστίσει προς κάθε ενδιαφερόμενο μέρος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Κυριακή το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού σε πιέζει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Μάλλον, η ιδεολογία που υποστηρίζεις δεν σε εξυπηρετεί ιδιαίτερα και πρόκειται μέσα από αψιμαχίες, κόντρες και προβληματισμούς να αναγκαστείς να δεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου διαφορετικά. Η Σελήνη από τον Τοξότη σε υποστηρίζει στο να υιοθετήσεις μία πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση και να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά με τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναμένονται σημαντικές λεκτικές εντάσεις, ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι. Καλό θα είναι να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Μέσα στην ημέρα αισθάνεσαι ότι παραμερίζεις μέρος των αναγκών σου για τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φέρουν λίγες εξελίξεις, οι οποίες περιστρέφονται γύρω από ‘πισώπλατες μαχαιριές’ και λάθη απροσεξίας. Το θετικό είναι ότι είσαι πρόθυμος να συνεργαστείς με τους άλλους και να βρεθούν λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η Κυριακή φέρει μαζί της την ολοκλήρωση του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού στα ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου. Για εσένα αυτό σημαίνει ότι αναμένονται κόντρες με τα φιλαράκια σου, οι οποίες σου αφήνουν κάποιες άλυτες ανασφάλειες ή προβληματισμούς. Δεν είναι καλή στιγμή να δανείσεις χρήματα. Συγχρόνως, η Σελήνη από τον Τοξότη στρέφε την ενέργειά σου προς τα εργασιακά και μπορείς να δείξεις μία υπεύθυνη στάση στη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είναι καλό να αποφύγεις τις ιδεολογικές συγκρούσεις, καθώς και τις συναισθηματικές εξάρσεις. Απαιτείται μία προσεκτική προσέγγιση στον έρωτα, ώστε να αποτρέψεις περιττές συγκρούσεις ή… ‘ξενερώματα’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φέρουν ελαφρώς θετικές εξελίξεις χάρη στην προθυμία σου να εργαστείς σκληρά και να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Βέβαια, τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, αφού οι σπατάλες είναι μέρος του σεναρίου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, αρκετό ενδιαφέρον, μα και πίεση φέρει η Κυριακή, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού σε φέρει αντιμέτωπο με πολλαπλές συγκρούσεις και πάθη! Εξωτερικοί παράγοντες, πέρα από τις δυνάμεις επιρροής σου είναι υπεύθυνοι για κάποια πράγματα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά που σε συγχύζουν! Θέλεις να έχεις την ελευθερία κι ανεξαρτησία σου με κάθε κόστος, αλλά πρόσεξε μην λάβεις σήμερα αποφάσεις για τις οποίες αύριο θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ρίξεις στα αισθηματικά είναι πολύ πιθανές. Οι καβγάδες σήμερα, δίνουν και παίρνουν. Εσύ που είσαι ελεύθερος, δώσε προσοχή στον τρόπο που προσεγγίζεις νέα πρόσωπα, γιατί η επικοινωνία σου είναι λιγάκι… άγαρμπη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου νιώθεις ότι εργάζεσαι παραπάνω από όσο αμείβεσαι και θέλεις να διαπραγματευτείς σκληρά. Απόφυγέ το όμως για σήμερα, διότι έχεις και διασπαστικές τάσεις, για τις οποίες αργότερα θα αλλάξεις γνώμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Παρθένε, σήμερα Κυριακή με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης στον Υδροχόο και Ουρανού στον Ταύρο, συναντάς εμπόδια στη δουλειά σου ή την επέκταση κάποιων επαγγελματικών στόχων σου. Ενδεχομένως να χαρακτηρίζεσαι από αδικαιολόγητη αισιοδοξία, με αποτέλεσμα να βγαίνεις εκτός προγράμματος. Η Σελήνη από τον Τοξότη σε καθιστά λιγάκι εσωστρεφή, με μία τάση να υπεραναλύεις καταστάσεις που πλέον έχουν περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά κάνεις τις περισσότερες επιλογές σου με γνώμονα τη σταθερότητα που επιθυμείς να αισθανθείς. Είναι σημαντικό να νιώσεις αποδοχή από την άλλη πλευρά πρις προχωρήσεις στην πλήρη έκφραση των συναισθημάτων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού σκέπτεσαι τρόπους ανέλιξης ή κάποιας συνεργασίας με φορείς από το εξωτερικό. Κάποια από τα σχέδιά σου δεν ξεδιπλώνονται με τον τρόπο που υπολόγιζες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, η Κυριακή έφτασε κι εσύ νιώθεις στο πετσί σου το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης, του κυβερνήτη του ζωδίου σου και του Ουρανού στον Ταύρο! Με απλά λόγια, τα ερωτικά, όπως και διάφορα ζητήματα προσωπικής ικανοποίησης έρχονται σε σύγκρουση με κάποιες ανασφάλειές σου. Την ίδια χρονική στιγμή θα χρειαστεί οπωσδήποτε να αποφύγεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο ή τις υπερβολικές σπατάλες για χάρη του έρωτα ή της διασκέδασης. Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι καθόλου σταθερά και είναι κακή ιδέα να προκαλέσεις περιττές εντάσεις στο δεσμό σου. Επίσης, αν είσαι μόνος, η προσέγγισή σου στον έρωτα είναι ελαφρώς απότομη, μειώνοντας τις πιθανότητές σου για επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου προχωρούν σχετικά καλά και μπορείς να συλλέξεις πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο εργασίας σου ή μία συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις. Δεν είναι καλή ημέρα για μεγάλες επενδύσεις ή ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα Κυριακή με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, βρίσκεσαι ‘στα μαχαίρια’ με όλους, σε προσωπικά κι επαγγελματικά. Η ημέρα σου κρύβει εντάσεις, οι οποίες είναι προϊόν συσσωρευμένων παραπόνων από εξωτερικούς παράγοντες σε συνδυασμό με την τάση σου να υπεραναλύεις τα πάντα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη δεν φαίνεται να σε υποστηρίζει ιδιαίτερα, μιας και τα σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθησή σου συντελούν σε περαιτέρω συναισθηματικές εξάρσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα κρύβουν μεγάλο κίνδυνο εντάσεων. Απόφυγε την προσκόλληση σε σκέψεις του παρελθόντος και σε καμία περίπτωση μη συγκρίνεις το νέο σου φλερτ ή σχέση με … τον πρώην σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φέρουν εντάσεις, γιατί θέλεις να διεκδικήσεις περισσότερα, χωρίς να βάζεις νερό στο κρασί σου. Σκέφτεσαι αρκετά την ενδυνάμωση των οικονομικών σου και πιθανώς να καταφύγεις σε ανορθόδοξες μεθόδους για να το καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα Κυριακή η Σελήνη ακόμη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, κάνοντάς σε να δρας αρκετά εγωκεντρικά, παραμένοντας απόλυτα επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες κι επιθυμίες. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης και Ουρανού κάνει τον λόγο σου πιο άμεσο και ‘κοφτό’. Είναι πιθανό να πληγώσεις με τα λεγόμενά σου ένα κοντινό σου πρόσωπο ή να έχεις κόντρες μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να βρεις μία μέση λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν επικρατεί ιδιαίτερη σταθερότητα σήμερα. Καλό θα είναι να προσέξεις πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου, διαφορετικά θα παρατηρηθεί αποστασιοποίηση στο δεσμό σου ή αποτυχία προσέγγισης ενός νέου έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να μην βάλεις πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Καταπιάσου με λίγα πράγματα και σπάσε τις υποχρεώσεις σου σε μικρά βηματάκια, προκειμένου να αποτρέψεις τις ανατροπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή κορυφώνεται η σκληρή όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, επηρεάζοντας τα οικονομικά, την ψυχολογία και τα αισθηματικά σου. Αναμένονται ερωτικά καβγαδάκια κι εντάσεις, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την αυτοπεποίθησή σου και καλείσαι να αποστασιοποιηθείς από τέτοια σκληρά γεγονότα. Αντίστοιχα, απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού αναμένεται να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Η Σελήνη στον Τοξότη σε καθιστά ελαφρώς μυστικοπαθή και προσκολλημένο σε σκέψεις του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι καλή ημέρα για μία αισθηματική προσέγγιση, αν είσαι μόνος, διότι το αστρολογικό τοπίο μοιάζει αρκετά ‘καταστροφικό’. Σήμερα προτίμησε ήρεμες συζητήσεις, αποφεύγοντας να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι καλή για να καταγράψεις τις διάφορες επιχειρηματικές ιδέες ή να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Δεν ευνοείσαι, όμως, στην πραγματοποίηση επιχειρηματικών ενεργειών ή την ανάληψη ρίσκου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, η Κυριακή έφτασε, όμως φέρει τη σκληρή όψη μεταξύ της Αφροδίτης από το δικό σου ζώδιο και του Ουρανού από τον Ταύρο. Είναι αναμενόμενο πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έρθεις σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, σκεπτόμενος πως θέτουν εμπόδια στην προσωπική σου ευτυχία και στόχους. Τουλάχιστον, η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου, ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει πιο εξωστρεφή, διευρύνοντας τον κύκλο γνωριμιών σου κι έτσι θα βρεις υποστήριξη από φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι μία πάνω μία κάτω. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας κεραυνοβόλος παραμονεύει. Αν, αντίστοιχα, διατηρείς ήδη κάποιον δεσμό, καλό θα είναι να αποφύγεις τους καβγάδες και μην επιτρέψεις να παρέμβουν συγγενικά άτομα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να λάβουν υποστήριξη μέσα από τον κύκλο γνωριμιών μου έχεις. Σήμερα έχεις την απαραίτητη ‘γοητεία’ για να κάνεις καλή εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους, όμως οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο είναι πιθανές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, η Κυριακή φέρει την κορύφωση της σκληρής όψης μεταξύ Αφροδίτης από τον Υδροχόο και Ουρανού από τον Ταύρο. Είναι λογικό να έχεις αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με τον περίγυρό σου. Ταυτόχρονα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ανατροπών σε θέματα γραφειοκρατίας, οπότε απαιτείται να παραμείνεις τυπικός προς κάθε σου υποχρέωση. Η Σελήνη από τον Τοξότη εντείνει την ανάγκη σου για προβολή και αναγνώριση, όπως αντίστοιχα και τη θέλησή σου να εξερευνήσεις νέες πτυχές στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αφού οι καβγάδες είναι πολύ πιθανοί, κυρίως για εσένα που έχεις έναν δεσμό. Αν είσαι μόνος, η προσέγγισή σου στην τέχνη του φλερτ είναι αρκετά ‘ατσούμπαλη’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση, αρκεί να παραμείνεις προσεκτικός σε τυχόν λάθη απροσεξίας και πόλωση στη δουλειά. Μην εκφράσεις όλες τις σκέψεις σου στον περίγυρό σου, αφού αναμένεται να έχεις πισώπλατα ‘χτυπήματα’.

oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη