Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου


Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Πολλαπλές μεταβολές θα σου φέρει η Κυριακή, Κριέ μου, αφού σήμερα κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς κι εσύ ξεκινάς ένα παρασκηνιακό μα ενδιαφέρον διάστημα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες αναπάντεχες , επίλυσης ζητημάτων υλικής ή ψυχολογικής ασφάλειας, χάρη στην ευνοϊκή όψη μεταξύ της Νέας Σελήνης και του Ουρανού. Βέβαια, τεράστιες ανατροπές αναμένεται να προκύψουν από τις παρέες σου και πρέπει να κρατήσεις υγιείς αποστάσεις από τον περίγυρό σου, αποτρέποντας τις συγκρούσεις ή τις οικονομικές απώλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Προσπάθησε να παραμείνεις επικεντρωμένος στις ανάγκες κι άκουσε το ένστικτό σου. Πολύ πιθανό είναι να σε προσεγγίσει ένα φιλικό πρόσωπο ερωτικά, δίχως απαραίτητα να είναι σοβαρές οι προθέσεις του απέναντί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά υπάρχουν καλές και δύσκολες εξελίξεις, οπότε είσαι υπεύθυνος να κάνεις έναν προσεκτικό προϋπολογισμό, να παραμείνεις τυπικός στις οφειλές σου και να αποφύγεις τις παρακινδυνευμένες επιλογές. Ελάττωσε τα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα Κυριακή κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και σχηματίζει πολλαπλές όψεις, επομένως στο τέλος της ημέρας εκτιμάται πως θα παραμείνει μία γλυκόπικρη γεύση. Αρνητικές ανατροπές θα έχεις στην καριέρα σου, γιατί αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε τοξικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, αφού κρίσιμες εντάσεις φέρει το τετράγωνο Άρη-Ουρανού. ‘Αποζημίωση’ λαμβάνεις μέσα από τις παρέες σου που δρουν υποστηρικτικά, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ της Νέας Σελήνης και του Ουρανού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλέπονται ξαφνικές μα θετικές μεταβολές στον τρόπο που συναναστρέφεσαι με τα φιλαράκια ή τις παρέες σου, όπως αντίστοιχα εκτιμώνται σημαντικές γνωριμίες. Μέσα σε όλο αυτό καταλαβαίνεις τις σημαντικότερες αισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέξεις τα επαγγελματικά σου, αφού το αστρολογικό τοπίο, σήμερα, προειδοποιεί για ανατροπές και καβγάδες με πελάτες ή συνεργάτες. Η ανάγκη σου να δράσεις ανεξάρτητα μπορεί να σε ωθήσει στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε, μία φιλόδοξη Νέα Σελήνη κορυφώνεται σήμερα, επομένως κάνεις οτιδήποτε καλύτερο μπορείς για να ανελιχθείς επαγγελματικά και να αναπτερωθεί το γόητρό σου διακρίνοντας ότι έχεις φτάσει ψηλά! Πρόσεξε όμως, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού σε κάνει αρκετά ισχυρογνώμονα κι έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους άλλους χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μαζί, το εξάγωνο της Νέας Σελήνης της Κυριακής με τον Ποσειδώνα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεγλιστρήσεις από διάφορα εμπόδια ως δια μαγείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλό είναι να μην επενδύσεις ιδιαίτερο χρόνο κι ενέργεια, αφού το αστρολογικό τοπίο δεν σου εγγυάται κάποια σημαντική κι ευχάριστη εξέλιξη. Εξαίρεση αποτελείς εσύ που έχεις δεσμό και περνάς την ημέρα με λίγες εντάσεις που ξεπερνούνται

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πισώπλατα χτυπήματα στη δουλειά είναι πολύ πιθανά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σήμερα αναμένεται να μάθεις με τον δύσκολο τρόπο πως ο,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός και πρέπει να αξιολογείς κάθε ευκαιρία βασιζόμενος στις δικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η Κυριακή έφτασε και φέρει την κορύφωση της Νέας Σελήνης από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό σου κάνει δώρο ένα σωρό επαφές μέσα στην ημέρα ή καινούριες γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε δυνατές φιλίες ή παρέες ομοϊδεατών. Το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού, ενδεχομένως να σου προκαλέσει ανασφάλειες ή ξαφνικά έξοδα που προκύπτουν από τρίτους. Κάνε έναν προσεκτικό προϋπολογισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μολονότι η ημέρα σου είναι αρκετά κοινωνική, υπάρχουν αρκετές τάσεις απομόνωσης, πάνω στην φοβία σου ότι δεν είσαι αποδεκτός από τους άλλους. Θα χρειαστεί να πιστέψεις πραγματικά στον εαυτό σου για να σημειώσεις θετικές αισθηματικές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την μία γεμίζεις αισιοδοξία, από την άλλη κάποιες συγκρούσεις με τον περίγυρό σου είναι υπεύθυνες για την αναίρεσή της! Αυτό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με οικονομικές ή επαγγελματικές ρίξεις, απομακρύνοντάς σε από τα όνειρά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη κορυφώνεται σήμερα Κυριακή στο ζώδιο των Ιχθύων, φέροντας στην επιφάνεια αρκετές ανασφάλειες τις οποίες δεν παραδεχόσουν. Το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού προκαλεί εντάσεις με τον περίγυρό σου, εντείνοντας την επιθυμία σου για ελευθερία κι ανεξαρτησία με κάθε κόστος. Το εξάγωνο, βέβαια, μεταξύ της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό εξισορροπεί την κατάσταση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες ανέλιξής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να βάλεις νερό στο κρασί σου. Διαφορετικά θα έχεις μία αποτυχημένη ερωτική προσέγγιση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή θα υπάρξει αποστασιοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά είναι ο τομέας που σε καλεί να επενδύσεις το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου και της ενέργειάς σου. Το αστρολογικό τοπίο σου προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης κι ενδυνάμωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Κυριακή με την κορύφωση της Νέας Σελήνης απέναντί σου, από το ζώδιο των Ιχθύων, επιδιώκεις να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τους άλλους, όμως οι ανατροπές παραμονεύουν. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό σου προσφέρει τη δυνατότητα πιο ποιοτικών συζητήσεων που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού καθιστά την καθημερινότητά σου ελαφρώς πιο δύσκολη. Δεν είναι απλό σήμερα να οργανωθείς με τον τρόπο που θα ήθελες, αφού αρκετοί εξωτερικοί παράγοντες ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχετικά με τα αισθηματικά σου, σήμερα θα κατορθώσεις να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και να έλθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε γεμίζουν. Αν έχεις δεσμό, οι βαθυστόχαστες συζητήσεις είναι σίγουρα κάτι που σας ανανεώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διεκδικήσεις μία επαγγελματική ευκαιρία ή μία καινούρια συμφωνία με άτομα του εξωτερικού. Οργάνωσε προσεκτικά την καθημερινότητά σου, γιατί κάποια πράγματα ενδέχεται να μην προλάβεις να τα ολοκληρώσεις άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα Κυριακή η κορύφωση της Νέας Σελήνης, Ζυγέ μου, σου προσφέρει τη δυνατότητα ενάρξεων στη δουλειά σου ή την καθημερινή σου ζωή. Μπορείς, επίσης, να υιοθετήσεις ένα ζωάκι αν το επιθυμείς. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα αισθηματικά καβγαδάκια ή τις τάσεις επιβολής στα παιδιά σου, αν έχεις, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού προκαλεί αποστασιοποίηση σε αυτά τα πεδία. Αντίστοιχα, θετικά γεγονότα θα έχεις στα εργασιακά ή τα οικονομικά σου, μιας και η Νέα Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή, γιατί οι διασπάσεις είναι πολύ πιθανές, αφού το αστρολογικό σκηνικό δεν σε ευνοεί. Ένα φλερτ που δεν σου βγάζει πολύ καλά στοιχεία μέχρι σήμερα αναμένεται να σταματήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θα έχεις σημαντικές εξελίξεις χάρη στη δική σου προσπάθεια να καταφέρεις περισσότερα. Εντοπίζεις ευκαιρίες ανέλιξης από το άμεσο περιβάλλον σου και τις εκμεταλλεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα Κυριακή, αγαπητέ Σκορπιέ μου, αφού η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων. Ζητήματα όπως δημιουργικότητα, διασκέδαση, κοινωνικοποίηση και αγάπη είναι ενεργοποιημένα. Βέβαια, καλείσαι να δώσεις σημασία στον τρόπο που συναναστρέφεσαι με τους άλλους, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού προκαλεί εντάσεις με τον άμεσο περίγυρό σου. Το εξάγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό δωρίζει απίστευτη δημιουργικότητα και ευκαιρίες για διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες. Αν είσαι μόνος, σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Αν έχεις δεσμό, μπορεί να παρατηρηθούν καβγαδάκια, αλλά αν θα θεμέλιά σας είναι καλά, θα αναζωπυρωθεί το πάθος μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κατεβάζεις απίστευτες ιδέες και είναι καλό να τις καταγράψεις, αποφεύγοντας να επενδύσεις σε αυτές άμεσα. Χρειάζονται περαιτέρω αξιολόγηση. Καλό θα είναι να αποφύγεις και τις συναισθηματικές εξάρσεις στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, η Νέα Σελήνη σου προσφέρει την έναρξη ενός δυναμικού διαστήματος από σήμερα, Κυριακή, που από την μία είναι γεμάτο εξελίξεις, από την άλλη οι απώλειες είναι αναπόφευκτες. Με το εξάγωνό της με τον Ουρανό, θέλεις να απομακρυνθείς από τοξικά περιβάλλοντα κι ανθρώπους και πλέον μπαίνεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις τι αξίζει κάνοντας μία ενδοσκόπηση στο παρελθόν. Το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού δυσκολεύει περισσότερο τα πράγματα, αφού θα έχεις και λεκτικές εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου έχουν θετικά κι αρνητικά. Μπορείς να επικοινωνήσεις με περισσότερο συναίσθημα, που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη, απόφυγε να παίρνεις πράγματα που ακούς προσωπικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου σήμερα θα δυσκολευτείς αρκετά για να βρεις ισορροπία. Δεν αποκλείεται να μαλώσεις με κάποιον πελάτη ή συνάδελφο. Θέλεις να σου φέρονται πιο δίκαια και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερέ μου, η Νέα Σελήνη που περίμενες κορυφώνεται σήμερα Κυριακή και σου προσφέρει ένα διάστημα γεμάτο κινητοποίηση. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό σου κάνει δώρο πολύ ερωτικούς διαλόγους που σε ενδυναμώνουν ψυχικά και σου χαρίζουν αισιοδοξία. Από την άλλη, πρόσεξε γιατί το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού θα σε φέρει αντιμέτωπο με αναπάντεχα έξοδα. Θέλεις να διασκεδάσεις τόσο πολύ, που δεν σε ενδιαφέρει προς το παρόν το οικονομικό κομμάτι. Μήπως μετά μετανιώσεις, όμως;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συνιστάται να κάνεις λίγο πίσω και να δεις μήπως αυτοί που σε προσεγγίζουν έχουν ‘λεφτά αισθήματα’. Πάντως, μέσα στην ημέρα έχεις τη δυνατότητα της αναθέρμανσης του έρωτά σου ή νέων γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε οπωσδήποτε τις μεγάλες οικονομικές επενδύσεις ή το ρίσκο. Σε καμία περίπτωση μην κάνεις επιλογές που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Στο όνομα του έρωτα αναμένεται να κάνεις πολλές θυσίες και σπατάλες, ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, η Νέα Σελήνη σε κάνει σήμερα Κυριακή να ανησυχείς λιγάκι για τα οικονομικά σου, αφού κορυφώνεται στο επόμενο από το δικό σου ζώδιο, εκείνο των Ιχθύων. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς κάποιο ακίνητο για να βγάλεις χρήματα ή εναλλακτικά να εργαστείς από το σπίτι για ένα έξτρα εισόδημα. Παράλληλα, το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού σου χαρίζει υπέρμετρη αισιοδοξία και καταλήξεις να αναλαμβάνεις καταστροφικό ρίσκο σε κάθε πεδίο της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά επιδιώκεις τη σταθερότητα, όμως είναι λιγάκι οξύμωρο που δεν επιθυμείς να βρεις μία μέση λύση με τους άλλους. Θέλεις να είσαι ανεξάρτητος σε βαθμό που καταπατάς τα δικαιώματα των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θέλεις να δράσεις ανταγωνιστικά κι ανεξάρτητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν αυξημένο κίνδυνο προς την λύση μίας συνεργασίας ή το ‘πάγωμα’ μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, σήμερα Κυριακή, κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο με ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτό σου κάνει δώρο ποικίλες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, να τακτοποιήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχει απομείνει σχετικά με το ιδιωτικό σου όχημα ή να διευθετήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις. Καλό θα είναι να κρατήσεις κατά νου ότι το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού μπορεί να προκαλέσει αρκετές εντάσεις, γιατί σήμερα μαθαίνεις για έναν κρυφό εχθρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα έχεις σημαντικές συζητήσεις και προσεγγίσεις από ή προς το πρόσωπό σου, ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνος ή όχι. Συνιστάται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις τυχόν σκηνές ζηλοτυπίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις ένα καινούριο συμβόλαιο που θα σου αποφέρει χρήματα. Συγχρόνως, είσαι σε θέση να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σε καταστήσει καλύτερο γνώστη του αντικειμένου σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη