Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή, Κριέ μου, η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε προτρέπει να εμβαθύνεις στον εσωτερικό σου κόσμο και να εξερευνήσεις την πνευματική σου πλευρά. Επιθυμείς να περάσεις περισσότερο χρόνο απομονωμένος από τα προβλήματα του έξω κόσμου και να επικεντρωθείς στον ψυχισμό σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες για κοινωνική συναναστροφή και ενίσχυση των φιλικών σχέσεων. Συνεπώς, πρόκειται για μία ημέρα όπου η ανάγκη σου για επικοινωνία κι ενδοσκόπηση συγκρούονται.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, αυτή η μέρα φέρει στιγμές συναισθηματικής σύγχυσης αλλά και βαθιάς συνειδητοποίησης σχετικά με τις σχέσεις σου ή τα ερωτικά σου απωθημένα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου κι απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που απαιτούν δημιουργική σκέψη και προσαρμοστικότητα στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ισορροπία μεταξύ λογικής και διαίσθησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Παρασκευή, Ταύρε μου, η κορύφωση της συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς επηρεάζει αισθητά τον τρόπο με τον οποίο συναναστρέφεσαι με τους άλλους. Υπάρχει κίνδυνος εξιδανίκευσης όσων γνωρίζεις σήμερα, πιστεύοντας ότι οι προθέσεις όλων είναι απολύτως αγνές απέναντί σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρει αλλαγές και προκλήσεις επαγγελματική σου ζωή, διότι θέλεις να δρας ανεξάρτητα, ακόμη κι αν η φύση της εργασίας σου απαιτεί το αντίθετο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμένεται να νιώσεις έντονα συναισθήματα και εσωτερικές ταραχές λόγω της συνόδου του Ερμή και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ανακύπτουν προβλήματα επικοινωνίας και παρεξηγήσεις. Συνιστάται να είσαι προσεκτικός εκφράζοντας τα συναισθήματά σου με σαφήνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να δώσεις παραπάνω προσοχή στις επαγγελματικές σου σχέσεις αποτρέποντας τυχόν παρεξηγήσεις ή ασάφειες, μέσα από την ορθή επικοινωνία. Πάντως, η πρωτοποριακή σου σκέψη σε υποστηρίζει να ξεχωρίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα, Παρασκευή, η κορύφωση της συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς επηρεάζει με ανάμεικτα αποτελέσματα τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε. Η Σελήνη στον Υδροχόο που είναι φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, σου προσφέρει μεγάλη εσωτερική δύναμη και θάρρος να τολμήσεις μία επέκταση στην καριέρα ή τις γνώσεις σου. Αυτή η επίδραση φέρει σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή, όπου αρχίζεις να νιώθεις ότι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι να φροντίσεις να κάνεις λίγο χώρο και για τα αισθηματικά σου, αφού έχεις την ανάγκη για βαθιά σύνδεση κι εμπειρίες. Από την άλλη, η επικέντρωσή σου στη δουλειά αφαιρεί αρκετό από το χρόνο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις στα επαγγελματικά σου διότι ο τρόπος επικοινωνίας σου δεν είναι ξεκάθαρος. Βέβαια, η βελτιωμένη δημιουργικότητά σου σε αφήνει να ξεπεράσεις προβλήματα πιο εύκολα και να εντυπωσιάσεις συναδέλφους και πελάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Παρασκευή, η σύνοδος Ερμή και Ποσειδώνα στους Ιχθείς προάγει βαθιά διορατικότητα και δημιουργική έκφραση για το ζώδιό σου, Καρκίνε. Αφουγκράσου τα ένστικτά σου και μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις τη φαντασία σου. Η άσκηση της πίστης σε μία ανώτερη δύναμη θα σου φέρει όμορφα αποτελέσματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αναπάντεχες αποκαλύψεις, καθώς και ευκαιρίες για ψυχολογική ανανέωση. Κάνεις ενδοσκόπηση, εντοπίζεις τυχόν ανασφάλειες και τις αντιμετωπίζεις με πίστη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα ξεχειλίζει από συναισθηματική ενέργεια, ενθαρρύνοντας βαθιές συζητήσεις και ενίσχυση του υφιστάμενου δεσμού σου. Εναλλακτικά, μπορείς να έλθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ανοίξου σε νέες εμπειρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συγκεκριμένη ημέρα απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες των οικονομικών και επαγγελματικών σου. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν απρόβλεπτες ευκαιρίες, άρα πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις ανοικτός σε νέες ευκαιρίες και προτάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, η Παρασκευή έφτασε και μαζί της φέρει την κορύφωση της συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, οπότε πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός με τις οικονομικές επιλογές σου. Η διαχείριση οικονομικών από τρίτες πηγές είναι κάτι αρκετά σημαντικό. Καλείσαι να παραμείνεις τυπικός με ζητήματα χρημάτων, αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών. Το θετικό είναι ότι η Σελήνη από τον Υδροχόο σου επιτρέπει να κατανοήσεις ευκολότερα την άλλη πλευρά και να βρεις ευκολότερα λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Μπορείς να κάνεις νέες επαφές, να φτιάξεις την ποιότητα του υφιστάμενου δεσμού σου ή να δημιουργήσεις έναν νέο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να προσέξεις πού ξοδεύεις ή επενδύεις τα χρήματά σου, σήμερα. Είσαι ευνοημένος από άποψη δημιουργίας καινούριων επαγγελματικών συμφωνιών, όμως τα οικονομικά σου χρειάζονται απόλυτη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, η Παρασκευή έφτασε κι εσύ επικεντρώνεσαι στον περίγυρό σου, παραμερίζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες κι επιθυμίες. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να είσαι πιο εύπιστος από ο,τι πρέπει και θα χρειαστεί να βάλεις μπροστά τη λογική πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε απόφαση στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο επιβεβαιώνει ότι επιδιώκεις να είσαι τυπικός προς τους άλλους, αφήνοντας πίσω τα δικά σου ‘θέλω’. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δώσε τεράστια βάση στον τρόπο που σε προσεγγίζει ή σου φέρεται ο άνθρωπός σου ή εκείνος που θέλει να σε βάλει στη ζωή του. Ενδέχεται να παρεξηγείς τις αισθηματικές προθέσεις κι επιθυμίες του, οπότε οι παρερμηνείες είναι πιθανές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά παρατηρείται αυξημένη έμπνευση, άρα αν ασκείς κάποιο δημιουργικό επάγγελμα, θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τις απαιτήσεις σου στους συνεργάτες σου, διαφορετικά θα απογοητευτείς από την στάση τους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, σήμερα Παρασκευή με την σύνοδο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα να κορυφώνεται, επομένως είσαι εμφανώς πιο επιρρεπής στα λάθη απροσεξίας στη δουλειά ή τις υπόλοιπες καθημερινέ σου ασχολίες. Απόφυγε να κάνεις απότομες κινήσεις όσο αθλείσαι. Από την άλλη, η Σελήνη στον Υδροχόο εξασφαλίζει πως θα βρεις χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας να ασχοληθείς με πράγματα που σου προσφέρουν πραγματική ευτυχία. Αν έχεις παιδάκια, η ημέρα είναι άριστη για να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά τα πράγματα προχωρούν πολύ καλά. Υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος για εσένα που μόλις σε χτύπησε ο έρωτας να κάνεις λάθη στη δουλειά σου, επειδή πετάς στα σύννεφα! Αν έχεις δεσμό, θα κατορθώσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βιάζεσαι και είναι λογικό, αφού είναι Παρασκευή! Φρόντισε, όμως, όσο είσαι στη δουλειά, να την κάνεις προσεκτικά. Απόφυγε να αναλάβεις παραπάνω ευθύνες από όσες μπορείς να ολοκληρώσεις, διαφορετικά θα πελαγώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα είναι πολύ ερωτική για το ζώδιό σου, σήμερα Παρασκευή. Η έμπνευσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, και καλό είναι να σημειώσεις όλες τις ιδέες που έχεις, αφού κάποιες από αυτές ενδέχεται να αποδειχθούν κερδοφόρες στο μέλλον. Αν είσαι καλλιτέχνης, γίνεσαι τρομερά πιο δημιουργικός, πέρα από τα συνηθισμένα σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καθιστά ελαφρώς ανασφαλή και μοναχικό, όμως πάντα χρειάζεται λίγη απομόνωση όταν θέλουμε να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα συναντάς ευκαιρίες, αλλά δεν είναι απαραίτητα όλες θετικές. Πρόσεξε μην εξαπατηθείς, γιατί κάποιοι από τον περίγυρό σου δεν σε πλησιάζουν με αγνές προθέσεις. Με το ταίρι σου καλό είναι να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος λαθών απροσεξίας ή βιασύνης και θα χρειαστεί οπωσδήποτε να χωρίσεις τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσεις σε μικρότερα κομμάτια. Αν ασκείς καλλιτεχνικό επάγγελμα θα τα πας περίφημα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, η Παρασκευή επιτέλους έφτασε και μαζί της φέρει την κορύφωση της συνόδου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι αναμενόμενο να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή να κάνεις κάποια λάθη στην προσπάθειά σου να επισκευάσεις κάτι μέσα στο σπίτι σου. Τα συγγενικά σου πρόσωπα προσπαθούν να σε υποστηρίξουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν απαραίτητα. Επιπροσθέτως, η Σελήνη στον Υδροχόο σε υποστηρίζει να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά με όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπαθείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Αν μία γνωριμία παρατηρείς ότι δεν έχει σοβαρές ελπίδες μακροημέρευσης, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να απομακρυνθείς. Η ξεκάθαρη επικοινωνία με το ταίρι ή τον αγαπημένο σου άνθρωπο είναι το κλειδί σε κάθε εμπόδιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να παρουσιάσουν εξελίξεις μέσα από σωστή και ξεκάθαρη επικοινωνία. Μπορείς να αναζητήσεις καινούριες συμφωνίες ή να κάνεις σημαντικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα κορυφώνεται σήμερα, Αιγόκερε. Αυτό για εσένα υποδηλώνει τον κίνδυνο να πεις ή να ακούσεις πράγματα που δεν ισχύουν. Καλό θα είναι να οργανώσεις πολύ προσεκτικά το ταξίδι που σκοπεύεις να πας, αποτρέποντας τυχόν απρόοπτα. Η Παρασκευή σου όχι μόνο φέρει παρεξηγήσεις, αλλά παράλληλα σε κάνει να επικεντρώνεσαι στην οικονομική σου ενδυνάμωση. Υπάρχει κίνδυνος να συμφωνήσεις σε κάτι που αργότερα δεν θα σε εξυπηρετεί πια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για τα αισθηματικά σου δεν είναι και μία άριστη ημέρα, αφού άλλα λες εσύ, άλλα καταλαβαίνει η άλλη μεριά. Το γνωστό ‘ghosting’ σου χτυπά την πόρτα ή το κάνεις εσύ, προκαλώντας αποστασιοποίηση στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου φέρουν λίγες εξελίξεις και καλό θα είναι να αφήσεις τις κρίσιμες επιλογές για άλλη στιγμή. Η επιθυμία σου να βγάλεις περισσότερα χρήματα μπορεί να σε κάνει να εξιδανικεύσεις προτάσεις που μοιάζουν με ευκαιρίες, δίχως να είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, η Σελήνη σήμερα, Παρασκευή είναι στο δικό σου ζώδιο, καθιστώντας σε πρωταγωνιστή της ημέρας, παραμένοντας επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες. Δυστυχώς η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς μοιάζει υποστηρικτική για τα οικονομικά σου, όμως δεν είναι τα πράγματα έτσι. Εξαίρεση αποτελείς εσύ που ασκείς ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, όπου οι νέες ιδέες σου θα σου βγάλουν περισσότερα χρήματα, αλλά και πάλι θα χρειαστεί να προσέξεις τις οικονομικές σου αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να φέρουν σημαντικές εξελίξεις, χάρη στην εξωστρέφειά σου. Μέσα από παρέες μπορείς να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα. Αν έχεις δεσμό, επιλέγετε να βγείτε έξω μαζί και να διασκεδάσετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι οικονομικές σου επιλογές απαιτούν μεγάλη προσοχή. Σήμερα θα σου εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες για να βγάλεις χρήματα που πιθανώς να αποδειχθούν ζημιογόνες στο μέλλον, αν δεν τις αξιολογήσεις προσεκτικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, ήρθε η Παρασκευή, αλλά θα είναι λιγάκι μοναχική για εσένα, αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε ωθεί να στραφείς προς την εσωτερική σου αναζήτηση, παρά να βγεις με κόσμο και να το ρίξεις έξω. Κάποια πράγματα που βιώνεις, τα εξιδανικεύεις ή τα μεταβάλλεις αρκετά στο μυαλό σου, γιατί η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς καθαρά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να αναγκαστεί να πεις κάποιο μικρό ψεματάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά περνάς καλύτερα εσύ που ήδη έχεις έναν δεσμό, μόνο εφόσον αποφασίσεις να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι. Αν είσαι μόνος, καλό θα είναι να δώσεις ένα διάλειμμα στην αναζήτηση του έρωτα για σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά προβλέπεται πως είσαι επιρρεπής στο να κάνεις λάθη απροσεξίας, αφού είσαι ελαφρώς αποσυγκεντρωμένος. Αν το επάγγελμά σου χρειάζεται φαντασία και δημιουργικότητα για να ξεχωρίσεις, σήμερα το καταφέρνεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη