Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους σε κινητοποιεί να παραμείνεις δραστήριος κι επικοινωνιακός. Το Σάββατο σου με την Σελήνη να σχηματίζει ένα ευεργετικό εξάγωνο με τον Ερμή σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις πολύ εποικοδομητικές συναντήσεις και συζητήσεις, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο με φίλους και γνωστούς ή ακόμη και τους συναδέλφους σου στη δουλειά. Παράλληλα, βέβαια, πρέπει να προσέξεις, αφού το τετράγωνό της με τον Κρόνο θα σε κάνει να αμφιβάλλεις, κατά στιγμές, για τις δυνατότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σχετικά με τα αισθηματικά σου, μέσα στην ημέρα μπορεί να προκύψει ένα φλερτ από το άμεσο περιβάλλον σου το οποίο διαχειρίζεσαι έξυπνα. Αν έχεις δεσμό, πρόκειται για μία ιδανική ημέρα όπου προσπαθείτε να ανοιχτείτε με ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σχετικά θετικά, αφού οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες σε βοηθούν σήμερα να ξεχωρίσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τυχόν τάσεις να σαμποτάρεις ασυνείδητα τον εαυτό σου, χάνοντας ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα ασφαλειών υλικής η ψυχολογικής φύσεως. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σάββατο με το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης κι Ερμή, να σπαταλήσεις αρκετό χρόνο βυθισμένος σε σκέψεις σχετικές με τα ιδανικά σου, το παρελθόν σου, καθώς και του τρόπου που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Παράλληλα, οι αμφιβολίες σου αυξάνονται κατακόρυφα όσο προχωρά η ημέρα, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Κρόνου σε φέρει σε επαφή με κόσμο που δεν σου προσφέρει την μεταχείριση που περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λεπτή μεταχείριση και πολλή πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Το να κινηθείς διακριτικά είναι μία πολύ καλή λύση για την ημέρα, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου, αποφεύγοντας περιττές εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από παρασκηνιακή δράση έχεις τη δυνατότητα να κινηθείς σωστά και να τακτοποιήσεις αρκετά από τα επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Κράτησε χαμηλό προφίλ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, εννοείται πως ακόμη και το Σάββατο τα ‘φώτα’ είναι στραμμένα επάνω σου. Η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στο δικό σου ζώδιο και σχηματίζει μία δύσκολη όψη με τον Κρόνο, οπότε τα επαγγελματικά σου είναι σίγουρα ο τομέας που θα σε δυσκολέψει με αρκετά εμπόδια, έως κι ακυρώσεις κάποιων σχεδίων. Αντίθετα, το εξάγωνό της με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να στραφείς για παρηγοριά και υποστήριξη στα φιλαράκια σου ή άλλα γνωστά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις χάρη στην συναναστροφή σου με τα κατάλληλα άτομα. Είναι μία καλή στιγμή να βγεις έξω με κόσμο και να κάνεις επαφές ή να περάσεις όμορφα με το δεσμό που διατηρείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κράτησε μικρό καλάθι, αφού μέσα στην ημέρα αναμένονται αρκετά εμπόδια ή καθυστερήσεις στα πλάνα σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις εντάσεις με άτομα ανώτερά σου στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, Σάββατο σήμερα, μα η ημέρα φέρει λίγες εντάσεις, εσωτερικές ή και όχι! Το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης από τους Διδύμους και του Ερμή από τον Κριό υποδηλώνει ότι πρέπει να κινηθείς πολύ διακριτικά μέσα στην ημέρα στα επαγγελματικά σου αν θέλεις να έχεις θετικές εξελίξεις. Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Κρόνου ‘μαρτυρά’

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μολονότι στα αισθηματικά σου θέλεις να έχεις όμορφες εξελίξεις, οι συναισθηματικές σου εξάρσεις και οι εναλλαγές στη διάθεσή σου θα αποτελέσουν το κυριότερο εμπόδιο στον έρωτα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεσαι σε σχέση ή αναζητάς κάτι νέο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προστάτευσε τον εαυτό σου από τυχόν κρυφούς εχθρούς ή ανταγωνιστές εντός ή εκτός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Η ημέρα σήμερα, για τα επαγγελματικά σου απαιτεί ιδιαίτερα λεπτή διαχείριση ώστε να μην συναντήσεις εμπόδια.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο η Σελήνη από τους Διδύμους σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ερμή και σε γεμίζει θετικές σκέψεις και δίψα για ζωή. Αναζητάς συνεχώς νέες περιπέτειες και θέλεις να μαθαίνεις καινούρια πράγματα. Σήμερα είναι μία καλή στιγμή για να σχεδιάσεις ένα ταξίδι σου. Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Κρόνου που σχηματίζεται μέσα στην ημέρα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες ανασφάλειες ή ανατροπές σε κληρονομικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι ένας ελαφρώς πιο ευνοϊκός τομέας συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Είσαι πιο κοινωνικός κι αν είσαι στην αναζήτηση ενός καινούριου έρωτα, μπορείς να τον βρεις μέσα από παρέες. Με το ταίρι σου συνεννοείστε εποικοδομητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να σχηματίσεις σημαντικές συμμαχίες, ώστε μαζί να αντιμετωπίσετε τυχόν εμπόδια. Αν στηρίζεσαι οικονομικά από τρίτες πηγές ή πρόσωπα, πρόσεξε, γιατί το αστρολογικό τοπίο προμηνύει ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο με Σελήνη στους Διδύμους, φίλε μου Παρθένε, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν μοιάζει και τόσο βοηθητικό. Θα χρειαστείς απόλυτη πειθαρχία για να μην έχεις κόντρες μεταξύ προσωπικών κι επαγγελματικών. Αν μία συμφωνία σου δεν έχει ίσους όρους, σήμερα θα σκεφτείς πολύ σοβαρά μήπως την μεταβάλλεις. Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Σελήνης θα σε υποστηρίξει σε κάθε σου προσπάθεια να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι και να γίνεις κατανοητός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ενδυναμώνονται μέσα από την ανεβασμένη λίμπιντο και τη διάθεσή σου για βαθιά σύνδεση με τον αγαπημένο σου άνθρωπο. Σήμερα η ημέρα σου χαρίζει τα απαραίτητα εφόδια για να έχεις ερωτικές κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά απαιτείται μία άκρως πειθαρχημένη και διπλωματική προσέγγιση για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι ιδέες που κατεβάζεις είναι δημιουργικές και ικανές να σου βγάλουν χρήματα, όμως τα εμπόδια προκύπτουν από τον περίγυρό σου που διατηρεί επικριτική στάση.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η ημέρα σου είναι σε γενικές γραμμές καλή, όμως θα παρατηρηθούν κάποιες ανατροπές σχετικά με το καθημερινό σου πρόγραμμα. Το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθείς προμηνύει ότι άλλα θα σχεδιάζεις, άλλα θα γίνονται στην πραγματικότητα, οπότε άφησε τις ‘βαριές’ δουλειές για άλλη ημέρα. Πάντως το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης και Ερμή από τον Κριό σου προσφέρει τη δυνατότητα παλιών και νέων επαφών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα προχωρούν όμορφα. Είτε έρχεσαι σε επαφή με πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες κι αποκτάς το κίνητρο να τους προσεγγίσεις ερωτικά, είτε ενδυναμώνεις την επικοινωνία με το ταίρι που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου είναι γεμάτα ανατροπές. Αν δώσεις μεγάλες υποσχέσεις, υπάρχει κίνδυνος να προβάλλεις έλλειψη επαγγελματισμού, επειδή δεν θα είσαι τελικά σε θέση να τις τηρήσεις όλες, λόγω εξωτερικών ανατροπών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, το Σάββατο έφτασε και φέρει μαζί του την Σελήνη στους Διδύμους, στρέφοντας μεγάλο ποσοστό από την ενέργειά σου σε θέματα οικονομικών ή αντιμετώπισης ανασφαλειών. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο από τους Ιχθείς μαρτυρά ότι λαμβάνεις τόσο πολύ στα σοβαρά τα ερωτικά ή τα παιδιά σου, με αποτέλεσμα να δρας χειριστικά ή να απογοητεύεσαι. Το εξάγωνό της με τον Ερμή, βέβαια, σου προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες εξέλιξης στα εργασιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι μία καλή στιγμή για να κάνεις μία ερωτική προσέγγιση. Το αστρολογικό σκηνικό δεν σε ευνοεί σε δυναμικές κινήσεις στα αισθηματικά σου. Αν έχεις κάποιον δεσμό, καλό θα είναι να αποφύγεις την επικριτική ή ιδιαίτερα απαιτητική στάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά και τα οικονομικά σου, υπάρχουν θετικές όψεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο δυνατός και παραγωγικός. Μπορείς, αν η δουλειά σου σχετίζεται με παροχή υπηρεσιών, να εντοπίσεις περισσότερους πιθανούς πελάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα η ημέρα σου στρέφεται γύρω από τις ανάγκες των άλλων, είτε για καλό είτε για κακό… Η Σελήνη από το απέναντι ζώδιο του δικού σου, τους Διδύμους, σου χαρίζει τη δυνατότητα να καταλάβεις καλύτερα τις ανάγκες των άλλων και να επικοινωνήσεις σωστά, σημειώνοντας και κάποιες ερωτικές κατακτήσεις, χάρη στο εξάγωνό της με τον Ερμή. Το τετράγωνό της, βέβαια, με τον Κρόνο από τους Ιχθείς , φέρει τον κίνδυνο εντάσεων στην οικογένεια ή σε κάποια πολύ σημαντική σου σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται απόλυτη προσοχή και πολύ διπλωματική μεταχείριση, αποφεύγοντας τις εντάσεις. Καλό θα είναι να μην επιτρέψεις στον σύντροφό σου να επέμβει σε άλλους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να έχεις κάποιες κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις απίστευτες ιδέες και μπορείς να τις καταγράψεις προκειμένου να τις οργανώσεις και υλοποιήσεις στο μέλλον. Απόφυγε τις ρίξεις και προσπάθησε να κάνεις κινήσεις με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, χωρίς ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο με Σελήνη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ερμή στον Κριό κι εσύ αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις την απαραίτητη υποστήριξη από την οικογένειά σου. Μπορείς επίσης, με τη βοήθεια συγγενικών προσώπων, να βρεις μία νέα εργασία ή να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Είναι μία δύσκολη στιγμή για τυχόν θέματα επικοινωνίας και διαπραγματεύσεων, γιατί το τετράγωνο μεταξύ Κρόνου και Σελήνης σε εμποδίζει να συνεννοηθείς αποτελεσματικά με τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά καλό είναι να μην δώσεις ιδιαίτερη βάση, ιδίως αν είσαι ελεύθερος, γιατί θα σε αποσπάσουν τόσο πολύ οι υπόλοιποι τομείς, που δεν θα έχεις τις επιθυμητές εξελίξεις. Αν συζείς με το ταίρι σου, σήμερα φροντίζετε το σπίτι σας μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, η ημέρα σε ευνοεί αν θέλεις να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο ή να κάνεις σταθεροποιητικές ενέργειες στην καριέρα σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα τη φορά και μη διαχέεις το ενδιαφέρον σου σε πολλαπλά πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, για εσένα το Σάββατο θα είναι μία αρκετά ερωτική ημέρα με τα θετικά και τα αρνητικά της, χάρη στην Σελήνη που φιλοξενείται από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο των Ιχθύων. Το εξάγωνό της με τον Ερμή σε βοηθά να έχεις επιτυχίες στο φλερτ ή να συνεννοηθείς αποτελεσματικά με τα παιδιά σου ή το σύντροφό σου. Το τετράγωνό της, όμως με τον Κρόνο, θα σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες αμφιβολίες για το μέλλον ή τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχουν ιδιαίτερη εύνοια, επειδή σήμερα ο τρόπος που επικοινωνείς είναι πολύ ευχάριστος και σε καθιστά πολύ γοητευτικό. Αν έχεις δεσμό εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με τα όμορφα λόγια σου ή αν αναζητάς ένα, σου εμφανίζονται πολλές επιλογές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά θα χρειαστεί να κάνεις έναν πολύ προσεκτικό προϋπολογισμό για να μην βγεις εκτός. Προσπάθησε να πιστέψεις στον εαυτό σου, διότι υπάρχουν ενδείξεις σήμερα που μαρτυρούν ότι αυτοσαμποτάρεσαι και δεν εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τα ταλέντα σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο με Σελήνη στους Διδύμους, οπότε κι εσύ Ιχθύ μου, προτιμάς να περάσεις την ημέρα σου στο σπίτι με οικεία πρόσωπα. Το εξάγωνό της με τον Ερμή σε βοηθά να αισθανθείς πιο σίγουρος για τις δυνατότητές σου σε κάθε τομέα της ζωής σου, καθώς και να εντοπίσεις πηγές εσόδων. Το τετράγωνό της όμως, με τον Κρόνο από το δικό σου ζώδιο υποδηλώνει ότι πρέπει να θέσεις όρια σε τυχόν παρεμβατικούς συγγενείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι εξελίξεις είναι μετρημένες αν είσαι ελεύθερος, διότι δεν είσαι και τόσο κοινωνικός. Πάντως, κρύβεις μία εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, με αποτέλεσμα να γοητεύεις εύκολα τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ένα μικρό διαλλειματάκι, ώστε να μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα τέως βήματά σου και να σχεδιάσεις νέα. Είναι μία καλή στιγμή να φροντίσεις τα οικονομικά σου, εντοπίζοντας νέες μεθόδους να βγάλεις λεφτά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη