Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, Τρίτη σήμερα, με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο δικό σου ζώδιο, οπότε κι εσύ παραμένεις επικεντρωμένος στις δικές σου ανάγκες. Πλησιάζεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τις ικανοποιήσουν σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Είσαι ελαφρώς επιρρεπής στα μικροατυχήματα και τις παρεξηγήσεις, γιατί λειτουργείς απερίσκεπτα. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να χαλιναγωγήσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, αλλιώς θα καταπιαστείς με περισσότερες δραστηριότητες και υποχρεώσεις από όσες έχεις την ικανότητα να ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά, συνιστάται να γλυκάνεις τον τρόπο επικοινωνίας σου, ώστε να σημειώσεις επιτυχίες και κατακτήσεις. Προσπάθησε να μη δρας εγωκεντρικά και να δώσεις λίγη παραπάνω έμφαση στις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά διαθέτεις την απαιτούμενη τόλμη να δοκιμάσεις οτιδήποτε χρειάζεται σημειώνοντας πρόοδο και άνοδο. Ξεχωρίζεις χάρη στην αυτοπεποίθησή σου, όμως αυτό μπορεί να αυξήσει τους ανταγωνιστές σου, που θα προσπαθήσουν να κλέψουν κομμάτι της λάμψης σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα Τρίτη από το ζώδιο του Κριού, σε κάνει να επικεντρώνεσαι σε ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης, μα ταυτόχρονα σου προκαλεί μία εσωτερική ένταση που πρέπει να διοχετεύσεις δημιουργικά. Σε διαφορετική περίπτωση η ημέρα σου θα είναι γεμάτη εντάσεις κι ανασφάλειες. Έχεις αρκετή ενέργεια που σε κάνει επιρρεπή στις αψιμαχίες και τον ανταγωνισμό. Προσπαθείς στη δουλειά να ξεχωρίσεις, δρώντας ανταγωνιστικά, όσο υπάρχουν στιγμές όπου, ασυνείδητα, ανταγωνίζεσαι μέχρι και οικεία σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα φέρσου διπλωματικά. Παρατηρείται μία μείξη εσωτερικής ενέργειας και σκαμπανεβασμάτων στη διάθεσή σου, που προκαλούν περιττές εντάσεις. Στο φλερτ αμφιταλαντεύεσαι αρκετά μεταξύ της λήψης πρωτοβουλιών ή της αποσιώπησης των συναισθημάτων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι να τολμήσεις σημαντικά και πρωτοποριακά πράγματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Πρέπει, βέβαια, να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ. Απόφυγε οπωσδήποτε τον ανταγωνισμό, είτε αυτός είναι υπόγειος, είτε φανερός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σου αυξάνει την μαχητικότητα και κοινωνικότητά. Παραμένεις εξωστρεφής, μα ο λόγος σου είναι ιδιαίτερα απότομος και πληγώνεις φίλους και γνωστούς, ακόμη κι αν δεν το θέλεις! Το θετικό είναι ότι δεν ντρέπεσαι να πλησιάσεις νέα άτομα και να κάνεις γνωριμίες από το πουθενά. Θα δεις ότι σε βάθος χρόνου αυτό θα συμβάλλει θετικά στην εξέλιξή σου ως επαγγελματίας, αλλά και ως προσωπικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, καλείσαι να επικοινωνήσεις με περισσότερο συναίσθημα και λιγότερο απερίσκεπτα. Έτσι, θα σημειώσεις επιτυχία στο φλερτ και θα αποφύγεις περιττούς καβγάδες με το ταίρι σου. Κάνεις γνωριμίες και βιώνεις ερωτικές περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αναμένονται θετικές εξελίξεις χάρη στη δική σου τόλμη και πρωτοποριακή σκέψη. Αν το επάγγελμά σου είναι ελεύθερο ή χρειάζεται καινοτόμες ιδέες για επιτυχία, προβλέπεται να έλθει… στο τσεπάκι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, χάρη στη Σελήνη στον Κριό, σήμερα Τρίτη, είσαι πιο δυναμικός. Στρέφεις τεράστιο μέρος της ενέργειάς σου σ την κοινωνική σου προβολή. Διεκδικείς όσα θεωρείς ότι σου αξίζουν και δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Συνιστάται να διακρίνεις τα όρια του θάρρους και του θράσους, προτού έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους από τον περίγυρό σου. Στην πραγματικότητα προβάλλεις τόσο δυναμισμό, που ακόμη κι αν ζητήσεις βοήθεια, κανείς δεν θα πιστέψει πως όντως τη χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ελκύεις ανθρώπους που χρειάζονται ‘ντάντεμα’, με αποτέλεσμα να κάνεις την ‘μητέρα Τερέζα’ σε όσους σε προσεγγίζουν ερωτικά ή στο σύντροφό σου. Τα αισθηματικά σου σήμερα παραμένουν στο περιθώριο, προκειμένου να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι τολμηρός με πρωτοποριακή σκέψη. Αυτός θα είναι ο λόγος που ξεχωρίζεις από το πλήθος. Κράτησε διπλωματική στάση και μη δρας εγωκεντρικά. Όσο πιστεύεις στις δικές σου δυνάμεις, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επιτυχία σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Πολύ όμορφη Τρίτη έφτασε για εσένα Λέοντά μου, διότι η Σελήνη από το φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Κριού, εντείνει την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου. Βέβαια, κάποιες στιγμές θα ‘κατηγορηθείς’ ως υπερόπτης, όντας επικεντρωμένος κι αμετακίνητος στις προσωπικές ανάγκες κι επιθυμίες σου. Είσαι ιδιαίτερα αυθόρμητος, στοιχείο που δεν σου επιτρέπει χώρο να σκεφτείς τις ανάγκες των άλλων, άρα λειτουργείς ελαφρώς ναρκισσιστικά προς όσους σε αγαπούν, ασχέτως αν αυτές δεν είναι οι προθέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λάμπεις από αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται. Είσαι πρόθυμος και ικανός να καταφέρεις πολλά στα αισθηματικά, όμως μην ξεχάσεις να αναζητήσεις κοινό έδαφος με τον άνθρωπο που επιθυμείς να βάλεις στη ζωή σου ή το σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά το θάρρος σου καλό είναι να συνδυαστεί με γνώση και νέες εμπειρίες, διαφορετικά θα δράσεις απερίσκεπτα. Παρατήρησε τον τρόπο που πράττουν άτομα πιο επιτυχημένα από εσένα και προσπάθησε να υιοθετήσεις κάποιες από αυτές τους τις συνήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σελήνη στον Κριό σήμερα Τρίτη και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε αρχίζεις την ημέρα σου με σκέψεις σχετικά με το πώς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αν υπάρχουν κληρονομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα, σε απασχολούν αρκετά, αλλά τουλάχιστον έχεις την απαραίτητη ενέργεια και θέληση για να τα επιλύσεις. Συνάμα, η ψυχολογία σου διακρίνεται από τα ‘πάνω και τα κάτω’ της. Έτσι, προβάλλεις μία εικονική αυτοπεποίθηση στον έξω κόσμο, προκαλώντας λανθασμένες εντυπώσεις στον περίγυρό σου σχετικά με τα λεγόμενα και τις προθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι τονισμένος κι αποτελεί την αιτία για την οποία εξισορροπείς τα αισθηματικά με τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Περνάς θερμές στιγμές στο κρεβάτι με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνος κάνεις περιστασιακά φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τρίτους. Επικοινώνησε διπλωματικά και θα καταφέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στην εργασία σου χρησιμοποιείς κάποιες ανασφάλειες ως κινητήριο δύναμη ώστε να καταφέρεις ακόμη περισσότερα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Κριό, συνεπώς επιδιώκεις να βελτιώσεις την ποιότητα των διαπροσωπικών σου επαφών κι επαγγελματικών συνεργασιών. Η διαίσθησή σου είναι πολύ αξιόπιστη και προσπαθείς να βρεις κοινό έδαφος με τους άλλους. Από την άλλη, εκλαμβάνεις τη στάση των υπολοίπων ως ‘εγωιστική’ διότι δεν μπαίνεις στη διαδικασία να εξηγήσεις τις δικές σου ανάγκες, μα περιμένεις από τους άλλους να τις κατανοήσουν από μόνοι τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η θέλησή σου να βρεις μία χρυσή τομή στα αισθηματικά, ενθαρρύνει την άλλη πλευρά να εκφραστεί και να σε εμπιστευθεί. Νιώθεις και είσαι περισσότερο δημοφιλής και παρατηρείς ότι οι ερωτικοί θαυμαστές σου αυξάνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναμένεται να νιώσεις πως ο περίγυρός σου φέρεται ανταγωνιστικά. Μην το βάζεις κάτω. Ακόμη και σε συνθήκες ‘εχθρικού’ περιβάλλοντος, είσαι ικανός να παραμείνεις δημιουργικός και παραγωγικός, πετυχαίνοντας τους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η Τρίτη με την Σελήνη από το ζώδιο Κριού σου χαρίζει την… αγκαλιά της φασίνας! Δεν πειράζει, διότι επικεντρώνεσαι λιγάκι περισσότερο στα ‘πρέπει’, παρά στα ‘θέλω’. Παραμένεις ασυνήθιστα παραγωγικός, μα κατά στιγμές γίνεσαι ελαφρώς βιαστικός κι απρόσεκτος. Το καλό είναι ότι ‘κατεβάζεις’ ιδέες που διευκολύνουν εμφανώς την καθημερινότητά σου. Αν έχεις ζωάκι, φρόντισέ το λίγο περισσότερο και πέρασε χρόνο μαζί του. Είναι επίσης, μία καλή στιγμή για να υιοθετήσεις ένα, εφόσον σκοπεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μένουν παραβεβλημένα, επειδή επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις της ρουτίνας σου. Από την άλλη, ξαφνικά κι αυθόρμητα ειδύλλια, στη δουλειά, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν! Οι δυνατότητες μακροημέρευσής τους;… Άγνωστες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Αυτό το στοιχείο βελτιώνει την φήμη σου ως επαγγελματία στο χώρο εργασίας σου. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων αποτρέποντας τυχόν λάθη απροσεξίας. Σήμερα θα καταφέρεις αρκετά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη στον Κριό, που είναι φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, σε κάνει πιο ερωτικό, ρομαντικό και παιχνιδιάρη! Στον έρωτα διεκδικείς και η λίμπιντό σου κορυφώνεται στα ύψη. Συγχρόνως, αν έχεις οικογένεια, έφτασε μία ευνοϊκή στιγμή να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες που σας φέρνουν πιο κοντά. Οποιαδήποτε ασχολία σου ανεβάζει τη διάθεση, μπορείς πια να την επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου. Μπορείς να εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου μέσα από τις τέχνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα ήταν ‘αμαρτία’ να μην εκμεταλλευτείς το αστρολογικό τοπίο που ευνοεί τα αισθηματικά σου, σήμερα. Επικοινώνησε με κόσμο αν είσαι ελεύθερος για να βρεις το ταίρι σου. Αν ήδη έχεις ένα, η αυξημένη λίμπιντό σου σε υποστηρίζει να περάσεις αξέχαστες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μένουν αρκετά πίσω, δίχως να τα ξεχνάς τελείως. Πάντως αναμένεται να κάνεις καλή για την οργάνωση των επιχειρηματικών σου σχεδίων. Μέσα από τη δημιουργικότητά σου μπορείς να έχεις άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Τρίτη σήμερα, Αιγόκερέ μου, με Σελήνη στον Κριό, άρα η ημέρα σου είναι ελαφρώς μοναχική με εσωτερική ένταση. Πρόσεξε μην γίνεις χειριστικός απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου, γιατί θα υπάρξουν στιγμές όπου σκέφτεσαι και δρας αρκετά εγωιστικά και παρορμητικά. Η εσωτερική σου ένταση χρειάζεται δημιουργική έκφραση, για να αποφύγεις τυχόν περιττές εντάσεις και να μην πληγώσεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν! Περνάς το χρόνο σου στο σπίτι με οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναζητάς τη σταθερότητα, αλλά ο τρόπος που κινείσαι κι επικοινωνείς, φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Γίνεσαι απότομος, χωρίς να το συνειδητοποιείς, αλλά οι προθέσεις σου είναι αγνές, θέλοντας να βοηθήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, είναι χρήσιμο να κάνεις ενέργειες που θα σταθεροποιήσουν το πελατολόγιο ή τη γενικότερη πορεία της καριέρα; σου. Επίσης, η ημέρα ενδείκνυται για τυχόν ανανέωση του επαγγελματικού σου χώρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε φιλοξενεί την Σελήνη στον Κριό και σε ωθεί να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να διαπραγματευτείς, ακόμη και να ταξιδέψεις για να συναντήσεις σημαντικά πρόσωπα. Προτείνεται να αποφύγεις τα σφάλματα απροσεξίας και να μην οδηγείς απερίσκεπτα, ώστε να αποφύγεις τις ανατροπές. Η ημέρα είναι θετική για να υπογράψεις ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ή να αρχίσεις την υλοποίηση μίας πρωτοποριακής ιδέας. Συγχρόνως, μπορείς να φλερτάρεις, μα πρέπει να γλυκάνεις λίγο τον τρόπο επικοινωνίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο φλερτ δεν σταματάς πουθενά αν έχεις βάλει κάποιον συγκεκριμένο στόχο! Κάτι αντίστοιχο κάνεις κι εσύ, δεσμευμένε με το δικό σου ταίρι, όμως μέσα στην ημέρα υπάρχουν στιγμές που ο λόγος σου είναι ψυχρός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κάνεις παράτολμες κινήσεις! Μιλάς με τον κατάλληλο κόσμο που σε κατευθύνει κατάλληλα στις μελλοντικές επιλογές σου. Μαζεύεις πληροφορίες και κάνεις συνεργασίες. Πρόσεξε, γιατί τα όρια μεταξύ θάρρους και αγένειας βρίσκονται κοντά.

ΙΧΘΥΣΓενικά

Η Τρίτη με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού έφτασε κι εσύ, Ιχθύ μου, παρατηρείς σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθηση, αλλά και την τσέπη σου! Αμύνεσαι ωστόσο, προσπαθώντας να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να αναπτερώσεις την ψυχολογία σου, αρκετές στιγμές όμως θα πιάσεις τον εαυτό σου ότι το συναίσθημα τείνει να κυριαρχεί έναντι της λογικής. Έτσι, θα υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας με το περιβάλλον σου. Επίσης, υπάρχουν στιγμές όπου προκαλείς ασυναίσθητα κάποιες εντάσεις, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Να θυμάσαι, βέβαια, πως η ημέρα είναι άριστη για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά φέρεσαι αλλοπρόσαλλα. Οι αυξομειώσεις στην αυτοπεποίθηση και διάθεσή σου είναι μία από τις αιτίες επικοινωνιακών εμποδίων ή ανατροπών στην αγάπη. Η αποκόλληση από το συναίσθημα και τα σενάρια που φτιάχνεις στο μυαλό σου είναι μία λύση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δρας φιλόδοξα, αποφασιστικά και πιστεύεις στις δυνάμεις σου. Η έντονη αδρεναλίνη σου σε ωθεί προς την ανάληψη οικονομικού ρίσκου που στο τέλος δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα ωφέλιμο. Στα επαγγελματικά, η συμβουλή της ημέρας είναι να κάνεις σταθερά βήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη