Χωρισμός, μετά από 10 χρόνια γάμου και δύο παιδιά


H Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έβαλαν τέλος στον γάμο τους, μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.
Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης, από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Σε αυτή, αναφέρουν πως βγάζουν διαζύγιο, ενώ τονίζουν πως πάντα θα τους ενώνουν τα δύο τους παιδιά, Μάξιμος και Σιέννα. Επιπλέον, απευθύνουν «ισχυρή σύσταση στα ΜΜΕ να χειριστούν το θέμα με ευαισθησία και σεβασμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι 41 ετών, έχει σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων. Ο επιχειρηματίας έχει έναν ακόμη αδελφό, τον Ιάσωνα με τον οποίο έχουν αναλάβει τα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Η οικογένεια Μιχόπουλου διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, στην περιοχή του Ορνού, ενώ τα τελευταία χρόνια, επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στη Σαντορίνη. Για το λόγο αυτό ο Φίλιππος Μιχόπουλος, έξι μήνες το χρόνο βρίσκεται στα νησιά και ασχολείται ενεργά.

Η γνωριμία τους στη Μύκονο κι οι δηλώσεις για τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν, η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της, ενώ είχε αναφερθεί και σε στοιχεία της σχέσης τους.
Όπως είχε πει σε δηλώσεις της, γνωρίστηκαν στη Μύκονο, το 2013. 
«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία το καλοκαίρι του 2013. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως και αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε. Ο Φίλιππος είναι η πιο υγιής σχέση της ζωής μου», είχε αναφέρει.


Οι τρεις γάμοι
Το ζευγάρι έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τρεις φορές. Πρώτα, με σύμφωνο συμβίωσης, στη συνέχεια, με πολιτικό και τέλος, με θρησκευτικό γάμο.

Τον Νοέμβριο του 2017 και λίγο πριν η Αθηνά Οικονομάκου γίνει μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον Μάξιμο, το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Καλεσμένοι ήταν μόνο η οικογένεια και οι πολύ στενοί φίλοι τους.

Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε έναν χρόνο αργότερα, στο μέρος όπου γνωρίστηκαν, τη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, σε μία εντυπωσιακή τελετή με συγγενείς και φίλους. Η τελετή έγινε στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του Φίλιππου Μιχόπουλου στον Όρνο.
Ο επιχειρηματίας, φορώντας λευκό κοστούμι, έφτασε από νωρίς και περίμενε την νύφη, η οποία έφτασε λίγο αργότερα διά θαλάσσης, με σκάφος, υπό τους ήχους τυμπάνων και συνοδευόμενη, όπως ορίζει η παράδοση, από τον πατέρα της.


Οι φήμες χωρισμού

Η πληροφορία που ήθελε το ζευγάρι να έχει χωρίσει, είχε κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, χωρίς κανείς να την επιβεβαιώνει.
Αν κι ήταν γνωστό, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις πριν ενάμιση μήνα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού, καθώς δεν ήθελε να ανακοινώσει κάτι σχετικό.

Μιλώντας στην κάμερα, η Αθηνά Οικονομάκου είχε δηλώσει για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Δεν με στεναχώρησαν τα δημοσιεύματα, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτήν τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».
Την ίδια στιγμή, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού, η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το διαζύγιο, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει αναρτήσεις για το κατάστημα ρούχων της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη